Total Media News

Esential
EPIDEMIA de pestă porcină din România. PDF Imprimare Email
Duminică, 02 Septembrie 2018 13:10

         

                             

    Conform  mediafax.ro,Dăncilă anunţă vizita comisarului pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală

    Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, vineri, că Phil Hogan, comisarul pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală se va afla în România în contextul discuţiilor legate de măsurile privind pesta porcină. Potrivit programului oficial, comisarul va merge şi la Cluj-Napoca, în data de 14 septembrie.

    Uitaţi-vă şi la ţările celelalte, din păcate este un virus care nu are antidot şi nu putem să spunem că eradicăm de mâine de peste tot, dar că vom lua toate măsurile. Am avut experţi de la Comisia Europeană şi în curând vom avea, în România, comisarul pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală”, a declarat premierul Viorica Dăncilă, la Constanţa.

 

Citeşte mai mult...
 
Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru extinderea aeroportului Henri Coandă PDF Imprimare Email
Vineri, 31 August 2018 12:49
            Aeroportul Internațional Henri Coandă București (martie 2013)
  Conform  mediafax.ro,Executivul a aprobat, în şedinţa de miercuri, o Hotărâre privind indicatorii tehnico-economici pentru programul strategic de dezvoltare a insfrastructurii aeroportuare la aeroportul internaţional Henri Coandă din Bucureşti.

„Acest program prevede investiţii în dezvoltarea infrastructurii Aeroportului Internaţional Henri Coandă - Bucureşti şi constă, în principal, în construirea unui nou terminal de pasageri, capabil să acomodeze traficul de pasageri existent şi prognozat, noi căi de rulare şi platforme de staţionare pentru aeronave şi infrastructura aeroportuară asociată acestora. Totodată, în zona de est se va dezvolta infrastructura nouă de acces la aeroport, dar şi alte infrastructuri adiacente activităţii aeroportuare", a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Nelu Barbu, după şedinţa Executivului.

 

Citeşte mai mult...
 
Auchan confirmă preluarea magazinelor OK Supermarket PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 25 August 2018 18:34

  

    Auchan confirmă preluarea magazinelor OK Supermarket şi rebranduirea lor. Francezii intră astfel pe segmentul de supermarket cu primele magazine

    Grupul francez Auchan, cunoscut în piaţă pentru lanţul de hipermarketuri cu acelaşi nume, deschide primele trei magazine din România sub formatul de supermarket, sub marca MyAuchan, până la sfârşitul acestei săptămâni. Francezii de la Auchan anunţă că magazinele vor fi deschise în spaţiile celor trei supermarketuri ale lanţului OK, preluat recent de Auchan Retail România. Ziarul Financiar a anunţat recent această preluare, prima francezilor pe format mic. Anterior ei au preluat 20 de supermarketuri Real.

 

Citeşte mai mult...
 
O noua faza a razboiului economic subteran declansat impotriva capitalului autohton de catre giganti PDF Imprimare Email
Miercuri, 15 August 2018 14:16
       
                            Imagini pentru globul pamantesc poza
   Conform   blume.ro,serviciile  secrete romanesti au intrat in posesia unor informatii pe cat de halucinante, pe atat de greu de fructificat din punct de vedere operativ. Pentru ca, unii dintre angajatii romani de la conducerea unor importante companii cu capital strain au anuntat ca sefii trimisi din strainatate le-au interzis pur si simplu sa mai lucreze cu firme din tara noastra!

    Practic, le-au transmis ca, sub diverse pretexte, firmele romanesti sa nu mai fie agreate nici macar la licitatiile organizate de catre multinationale si acestora sa nu li se mai acorde niciun fel de contracte. Nici macar cele de subcontractare a lucrarilor aferente unor contracte derulate cu statul roman!

Citeşte mai mult...
 
Şantierul Naval Damen Galaţi livrează cea de-a treia navă de suport logistic pentru Tunisia PDF Imprimare Email
Marţi, 14 August 2018 15:30
   Conform  mediafax.ro,pe 11 august cea de-a treia nava de suport logistic tip OPV 1400, comanda 312555401, purtând numele “HANNON” a plecat din Şantierul Naval Damen Galaţi cu destinaţia Bizerte, Tunisia.
                       Imaginea articolului (P) Şantierul Naval Damen Galaţi livrează cea de-a treia navă de suport logistic pentru Ministerul Apărării din Tunisia

HANNON este a treia nava din seria de patru, construite pentru Ministerul Apărării din Tunisia.

A treia navă din seria de patru OPV (Offshore Patrol Vessel) 1400, nave de suport logistic construite pentru Ministerul Apărării din Tunisia, a fost livrată de şantierul gălăţean pe 27 iulie 2018, cu o zi mai devreme decât era prevăzut în contract. Cea de-a patra şi ultima navă va părăsi cheul şantierului pe 20 octombrie anul acesta, încheind astfel unul dintre cele mai complexe şi fiabile proiecte din portofoliul Şantierului Naval Damen Galaţi.


Citeşte mai mult...
 


Pagina 2 din 111

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Ştiri Actualitate