Total Media News

Esential
Targ traditional de PASTE in Parcul Lumea Copiilor PDF Imprimare
Sâmbătă, 27 Aprilie 2013 07:58

  Vineri  26  aprilie 2013  Primarul  Cristian Popescu - Piedone   a  deschis targul traditional dedicat Sarbatorilor Pascale , ce  se  va  desfasur  in perioada  26 aprilie - 4 mai , in  parcul  Lumea Copiilor

                            .

    Pe  parcursul  a  9  zile,cetatenii  pot  sa  achizitioneze  produse  traditionale proaspete, la  preturi  de  producator.

Citeşte mai mult...
 
Comisioanele bancare, in crestere. Servicii mai scumpe PDF Imprimare
Marţi, 23 Aprilie 2013 10:28

               BCR și Garanti Bank sunt două dintre băncile care urmează să-și modifice grila de comisioane, în timp ce CEC Bank a scumpit operațiunile încă de luna trecută.

                 

       Garanti Bank își va modifica de la 1 iunie grila de comisioane bancare, iar o serie de operațiuni realizate gratuit vor fi taxate începând cu această dată.

       Emiterea unui al doilea extras de cont va fi taxată cu 8 lei/extras. În prezent, serviciul este gratuit.

De asemenea, și transferurile în lei către clienții Garanti Bank efectuate prin Internet Banking vor fi taxate cu 1 leu/tranzacție față de zero lei în prezent.

Citeşte mai mult...
 
Primul-ministru Victor Ponta a avut, astazi, o intalnire cu reprezentanti ai companiei Oracle PDF Imprimare
Luni, 22 Aprilie 2013 18:51

            Primul-Ministru Victor Ponta şi ministrul pentru Societatea Informaţională Dan Nica s-au întâlnit astăzi, 22 aprilie, la Palatul Victoria, cu Safra Catz, co-preşedinte Oracle Corporation și cu Sorin Mândruțescu, director general Oracle Romania.

                                                 

           În cadrul întâlnirii, Safra Catz şi-a exprimat aprecierea pentru nivelul înalt de pregătire al tinerilor români şi a arătat faptul că Oracle este una dintre companiile care şi-au asumat un angajament pe termen lung în România, cu atât mai mult cu cât conducerea companiei este extrem de mulţumită de felul în care funcţionează filiala de aici, în condiţiile unei creşteri de la câteva sute la 2500 de locuri de muncă. De asemenea, aceasta a subliniat că Oracle va continua să îşi dezvolte prezenţa în România şi, ca orice altă expansiune în regiunea sud-estică a Europei, va avea în centru ţara noastră, considerată ca fiind o piaţa deosebit de atractivă datorită îmbinării perfecte între abilitaţile tehnice ale tinerilor şi faptul că aceştia cunosc foarte bine mai multe limbi străine.

Citeşte mai mult...
 
Bugetarii vor primi salariile pentru luna aprilie până la sfârşitul lunii, nu în mai PDF Imprimare
Marţi, 16 Aprilie 2013 19:17

        Angajaţii din sectorul public vor primi salariile aferente lunii aprilie 2013 până la sfârşitul acestei luni, nu în prima parte a lunii mai, cum ar trebui în mod normal, potrivit unui proiect de ordonanţă de urgenţă aflat pe agenda şedinţei de marţi a Guvernului.

                            

       Astfel, bugetarii care ar trebui să încaseze salariile în intervalul 5-10 mai 2013 vor primi banii până la sfârşitul lunii aprilie 2013.

       Informaţia a fost confirmată de premierul Victor Ponta, care a precizat că Guvernul va aproba această ordonanţă care asigură bugetarilor bani pentru cumpărăturile de Paşti, iar "celor mai norocoşi" le asigură şi fonduri pentru deplasări turistice.

Citeşte mai mult...
 
Oprescu anunţă că apa caldă, căldura şi biletele RATB s-ar putea scumpi PDF Imprimare
Marţi, 16 Aprilie 2013 19:12

               Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, marţi, că tariful energiei termice din Bucureşti şi cel al călătoriilor cu vehiculele RATB ar putea creşte, în urma liberalizării preţurilor la energia electrică şi la gazele naturale.

                               

                                    Sorin Oprescu (Imagine: Alexandru Mihaescu/Mediafax Foto)

           "Există premisele creşterii preţurilor la energia termică şi biletele pentru transportul în comun, în urma liberalizării preţurilor la energia electrică şi gazele naturale", a spus Sorin Oprescu.

       Edilul a explicat că, "într-o primă etapă", municipalitatea a luat măsurile necesare pentru ca acestea să nu crească, precizând însă că, dacă tarifele la curent electric şi gaze "vor creşte aberant", preţul energiei termice şi cel al călătoriilor cu transportul în comun de suprafaţă ar putea creşte.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 101 din 130

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Actualitate