Total Media News

Esential
Secretul lui Henri Coanda PDF Imprimare Email
Marţi, 05 Iunie 2012 07:44

    Savantul român a „ascuns” numărul de aur 1,61803 în proiectul avionului cu reacţie!

                 

   Se găseşte în natură, de la vârtejurile de apă, la cochiliile melcilor, segmentele furnicii şi dispunerea petalelor de trandafiri, iar unii teoreticieni consideră că este „cărămida” întregului Univers.

Citeşte mai mult...
 
Daniel Chitoiu: Intr-o luna vom schimba legea IMM-urilor PDF Imprimare Email
Luni, 04 Iunie 2012 08:38

           Ministrul Economiei, Daniel Chiţoiu, a declarat, sâmbătă, la Timişoara, că în maxim o lună se va aproba o lege care modifică şi completează actuala lege a Întreprinderilor mici şi mijlocii (IMM), menită să vină în sprijinul micilor întreprinzători.

                                    

     ''În maxim o lună vom aproba o lege de modificare şi completare a actului normativ privind IMM-urile prin care vom simplifica toate procedurile administrative plecând de la emiterea de avize, de certificate, de autorizaţii la nivel central şi local, pe fiecare instituţie în parte. Nu este normal ca întreprinzătorii să depună o documentaţie pentru obţinerea unui aviz, a unei autorizaţii în construcţii şi dacă vrea instituţia respectivă dă răspunsul în termen rezonabil, iar dacă nu, tot ea (instituţia, n.r.), că nu le daţi şpagă, v-o dă când vrea ea: peste un an, doi, trei. Dumneavoastră, când vă faceţi un plan de afaceri implicaţi nişte resurse financiare, materiale, umane. Nu este normal ca cel care are decizia administrativă să se opună planului dumneavoastră de afaceri", a declarat Chiţoiu.

Citeşte mai mult...
 
Racheta in marime naturala, in Piata Victoriei din Bucuresti PDF Imprimare Email
Duminică, 03 Iunie 2012 09:29

     O racheta a rasarit in Piata Victoriei din Capitala, unde curiosii s-au strans deja sa vada ce se petrece. Botezata Haas 2C, dupa numele celebrului austriac din Ardeal, Conrad Haas, un precursor al zborurilor spatiale, racheta este un proiect ARCA.

                             

       Haas 2C ar trebui sa plece in prima ei calatorie spatiala in primavara anului viitor, in cadrul Misiunii 7. Ea va avea sarcina de a testa motorul Executor si de a ajunge pe orbita. Va duce in spatiu ceea membri ARCA spun ca ar fi primul satelit realizat integral in Romania.

Citeşte mai mult...
 
Documentele care demonstreaza ca Nyírö Jozsef a fost fascist notoriu PDF Imprimare Email
Miercuri, 30 Mai 2012 18:39

              Arhiva CNSAS şi declaraţiile unor istorici arată clar de ce scriitorul nu merită onoruri în România.

                    
             "Evenimentul zilei" a relatat pe larg, în ediţia de ieri, felul în care s-au desfăşurat incidentele provocate de repatrierea urnei cu cenuşă a lui Nyírö Jozsef.
          La un moment dat, încercarea disperată a autorităţilor locale de a opri acţiunea de reînhumare a rămăşiţelor pământeşti ale scriitorului, preotului şi ziaristului de origine maghiară, a căpătat aspecte de mascaradă.
  Urna a fost interceptată, însoţitorul ei a recunoscut că transportă cenuşa răposatului Nyírö Joszef (dar numai după ce a venit procurorul cu mandat de percheziţie al unui portbagaj!), dar la deschiderea cutiei din lemn lăcuit s-a constatat că aceasta e goală. Nici urmă de cenuşă!
                  
Citeşte mai mult...
 
Mihai Razvan Ungureanu infiinteaza Initiativa Civica. "E nevoie sa trezim electoratul de dreapta" PDF Imprimare Email
Miercuri, 30 Mai 2012 18:31

  Fostul premier al României, Mihai Răzvan Ungureanu, va înființa un ONG al cărui scop va fi coagularea dreptei, astfel încât electoratul de centru-dreapta să se simtă motivat să iasă din nou la vot în toamnă. Ungureanu a făcut acest anunț la B1TV, în cadrul emisiunii "Sub semnul întrebării" realizate de Robert Turcescu. EVZ vă prezintă cele mai importante declarații ale fostului premier.

                                   

   Mihai Răzvan Ungureanu și-a făcut publice primele impresii despre Guvernul Ponta. Fostul premier a comentat și situația care a dus la căderea cabinetului pe care l-a condus, după doar 78 de zile. De asemenea, Ungureanu a dezvăluit ce planuri politice are.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 104 din 112

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Ştiri Actualitate