Total Media News

Esential
Programe antivirus gratuite in care poti avea incredere PDF Imprimare Email
Luni, 30 Aprilie 2012 14:20

Poate oare un antivirus gratuit sa iti protejeze calculatorul? Da, dar trebuie sa il alegi pe cel potrivit. Afla care sunt cele mai bune programe de securitate gratuite.

Vrei un sistem de securitate cat se poate de bun. Este de intales din moment ce un simplu virus care trece de zidul de protectie iti poate strica PC-ul. Dar intrebarea este – cat de bun este un antivirus gratuit?

Potrivit testelor, unele programe antivirus gratuite fac o treaba foarte buna in detectarea, blocarea si eliminarea virusilor. Care sunt acestea?

Citeşte mai mult...
 
Succesul, o calatorie fara distante PDF Imprimare Email
Luni, 23 Aprilie 2012 14:19

Incepem o noua zi. Plecam la drum. Avem un examen. "Succes!" - e urarea care ne insoteste intotdeauna primul pas.

Vrei sa-l ai din plin. In dragoste, in cariera, in evolutie… in viata.

Principiul rezonantei, activ si continuu prezent in univers, afirma ca iti doresti succesul, pentru ca deja il cunosti. Exista insa si o a doua ipoteza: ti-l doresti, deoarece crezi ca iti lipseste. Ce vrei sa afli mai intai, vestea buna sau cea foarte buna?

Citeşte mai mult...
 
Top scumpiri in 20 de ani: statul ocupa primele locuri PDF Imprimare Email
Vineri, 20 Aprilie 2012 09:37

Preţurile reglementate de stat au crescut faţă de 1990 chiar şi de 37.000 de ori, de două până la de 10 ori peste rata inflaţiei din ultimii 21 de ani, topul fiind condus de apă şi salubritate, gaze, căldură şi electricitate, deşi liberalizarea unora dintre ele nu s-a încheiat, iar privatizarea încă se negociază cu FMI.

                        

Din topul primelor 10 categorii de produse şi servicii cu cele mai mari scumpiri înregistrate în 2011 comparativ cu octombrie 1990, de când există date comparabile pe indicele preţurilor de consum, mai mult de jumătate sunt tarife din sectorul public şi preţuri controlate sau reglementate de stat, reiese din datele transmise de Institutul Naţional de Statistică la solicitarea MEDIAFAX.

Citeşte mai mult...
 
Asistenţă tehnică de la B.E.I. şi a B.M. în vederea creşterii absorbţiei fondurilor europene PDF Imprimare Email
Miercuri, 28 Martie 2012 07:42
 

       Executivul a adoptat astăzi două Hotărâri care transpun în legislaţia românească memorandumurile pe care Guvernul le-a semnat cu Banca Mondială şi cu Banca Europeană de Investiţii, în scopul acordării de asistenţă tehnică României în vederea creşterii absorbţiei fondurilor structurale şi de coeziune, a anunţat ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, la finalul şedinţei de Guvern.

                             
         „Obiectul acestor memorandumuri este asigurarea de către cele două instituţii financiare internaţionale de expertiză pe două componente: o expertiză legată de absorbţia actuală pe perioada 2007-2013 a fondurilor structurale şi de coeziune şi pe de altă parte, pentru pregătirea pentru perioada 2014-2020”, a declarat ministrul, care a amintit că cerinţele vor creşte foarte mult în anii următori, iar fondurile vor fi mult mai dificil de absorbit în perioada 2014-2020 decât în actuala perioadă de programare.

Citeşte mai mult...
 
Super oferte de toti banii ! PDF Imprimare Email
Duminică, 25 Martie 2012 09:21

Intr-o perioada in care lumea nu mai are atat de multi bani sau pur si simplu banii s-au devalorizat, este evident ca 9 din 10 achizitii se fac doar in caz de reduceri.

                  

Din pacate, in multe situatii, preturile taiate cu entuziasm sunt preturi umflate artificial, iar preturile "la reducere" sunt aceleasi ca la majoritatea magazinelor online. Dupa ceva cautari pe diverse website-uri, am gasit si cateva produse ale caror preturi nu sunt reduse doar ipotetic.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 104 din 110

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Ştiri Actualitate