Total Media News

Esential
Tronsoanele Cernavoda-Medgidia si Medgidia-Constanta se deschid circulatiei PDF Imprimare Email
Marţi, 03 Iulie 2012 19:25

          Sectorul de autostrada Cernavoda-Medgidia va fi deschis circulatiei pe data de 20 iulie, in regim de drum national, a declarat luni ministrul transporturilor, Ovidiu Silaghi, aflat in vizita de lucru pe santierul Autostrazii Soarelui.
                           
            In ceea ce priveste tronsonul Medgidia-Constanta, inclusiv Centura Constanta, acesta va fi deschis in regim de autostrada tot din data de 20 iulie."Pe 20 iulie, pe sectorul Medgidia - Cernavoda se da drumul in regim de drum national, cu indicatoare de drum national, cu restrictiile de circulatie de drum national, cu elementele de siguranta de drum national, tocmai pentru a facilita accesul turistilor la mare.

Citeşte mai mult...
 
"La Sarmizegetusa exista un jaf". Puiu Hasotti anunta investitii majore in restaurare si conservare PDF Imprimare Email
Duminică, 01 Iulie 2012 18:46

   Ministrul Culturii, Puiu Hasotti, susţine ca la Sarmizegetusa continua sa fie furate numeroase obiecte de valoare si spune ca intentioneaza sa aloce o suma importanta pentru conservare, restaurare si cercetari arheologice in zona respectiva.
               

   "In doua-trei saptamani ma voi deplasa la Sarmizegetusa unde din pacate exista, nu ma feresc sa spun, un jaf, In sensul ca se umbla cu detectoare de metale si se identifica foarte multe piese - kosoni. Ultima identificare a fost facuta la Chicago, o colectie mare de cosoni.

Citeşte mai mult...
 
Inventia lui Henri Coanda care ar putea revolutiona lumea si dupa 50 de ani – secretizata PDF Imprimare Email
Vineri, 15 Iunie 2012 07:30

    În şedinţa de guvern de miercuri ar fi trebuit aprobată trecerea parterului Casei Coandă din proprietatea privată a statului în proprietatea publică a statului şi din administrarea Regiei Autonome Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RAAPPS), în administrarea Ministerului Culturii şi Patrimoniului Naţional (MCPN), în scopul reînfiinţării Muzeului Naţional Henri Coandă. Adoptarea iniţiativei legislative a fost însă amânată, cu o săptămână.

                 

   Vestea proastă ne-a fost comunicată chiar înainte de închiderea ediţiei şi abia am apucat să retragem de la tipar articolul care vestea adoptarea normativului (fuseserăm asiguraţi, în prealabil, că nu va fi niciun impediment în acest sens).

Citeşte mai mult...
 
SCANDAL IN JUSTITIE. Judecatoarea Elena Mladen, acuzata de coruptie sexuala PDF Imprimare Email
Joi, 14 Iunie 2012 07:44

         Magistratul de la Curtea de Apel Craiova, Elena Carmen Mladen, a fost reţinută, iar Consiliul Superior al    Magistraturii a dat aviz pentru arestare.

      Anchetatorii au organizat un flagrant în zona Gării de Nord, pentru că aveau informații că judecătoarea ar fi cerut o sumă de bani unui bărbat cu care avea o relație amoroasă.

Citeşte mai mult...
 
Vorbim mai ieftin la telefon din strainatate, de la 1 iulie PDF Imprimare Email
Marţi, 12 Iunie 2012 10:36

    Orange Romania va reduce la 1 iulie, cu pana la 27,3%, tarifele serviciilor de roaming pentru apelurile initiate si primite in tarile Uniunii Europene, si cu 18,2% tarifele la mesajele scrise (SMS) in roaming, urmare a reglementarilor CE. Si Cosmote Romania reduce tarifele, in statele membre UE, cu pana la 65%, scrie incont.ro

 

  Astfel, costul efectuarii unui apel local in reteaua operatorului Orange Romania, liderul pietei locale de telefonie mobila si parte a France Telecom (apel catre Romania sau catre destinatii internationale din UE) va fi de 0,29 euro/minut, de la 0,35 euro/minut. Costul unui apel primit din tarile Uniunii Europene va fi de 0,08 euro/minut, de la 0,11 euro/minut. In cazul mesajelor text, costul unui SMS trimis va fi de 0,09 euro/SMS, de la 0,11 euro/SMS.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 107 din 117

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Ştiri Actualitate