Total Media News

Esential
Relatia dintre Romania si FMI poate fi comparata cu o nunta din interes PDF Imprimare
Miercuri, 30 Ianuarie 2013 20:25

Relatia dintre Romania si FMI poate fi comparata cu o nunta din interes, in care ambii parteneri sunt cu gandul mai mult la banii stransi la petrecere.

Dupa patru ani, "casnicia" plina de promisiuni (in mare parte neonorate) risca sa se termine cu un adevarat scandal, iar cei doi "parteneri" au ajuns sa se gandeasca la "divort".
Intr-o tabara se afla Romania, o "doamna" care desi a promis ca va "slabi" ca sa fie mai atractiva (reforme structurale), ca va renunta la vicii (platile clientelare) si ca isi va reduce cheltuielile (privatizari, subventii), nu s-a tinut mai deloc de cuvant. Fondul Monetar International, in rolul mirelui si “sponsorului” casniciei, a ajuns sa strambe din nas si pare sa nu mai aiba incredere in mariajul din interes, chiar daca a castigat bani buni din aceasta relatie (dobanzi, comisioane etc).

Citeşte mai mult...
 
Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) a aprobat cresterea cu 16% a impozitelor PDF Imprimare
Marţi, 29 Ianuarie 2013 18:54

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a precizat, marti, cu ocazia aprobarii noilor taxe din Bucuresti, ca impozitul pe masini nu va creste, deoarece acesta "a crescut in 2010 si 2011".

 Edilul a facut aceasta precizare dupa ce tot el spunea, luni seara, ca in Capitala "vor creste cu 16%, respectiv 16,1% in unele cazuri, taxele pentru case, terenuri si masini, pentru ca asa a hotarat Guvernul".Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) a aprobat, marti, cresterea cu 16% a impozitelor si taxelor pentru case si terenuri, potrivit unui proiect de hotarare ce are in vedere stabilirea acestora in conformitate cu ordonanta Guvernului nr. 1/2013.

Citeşte mai mult...
 
Aplicatia gratuita cu care poti trimite SMS-uri gratuite, acum pentru Android PDF Imprimare
Luni, 28 Ianuarie 2013 20:07

Vă amintiţi de febra SMS-urilor gratuite trimise de pe Internet ?

Îţi făceai un cont şi putea să trimiţi unul sau trei SMS-uri gratuite pe zi. Ea a trecut de mult, operatorii oferind la ora actuală un număr foarte mare de SMS-uri în reţea.

                                

În acest context apare aplicaţia SMS Gratuit Romania, o aplicaţie pentru Android care are descrierea în denumire. Ea necesită conexiune la Internet şi funcţionează cu toate cele cinci reţele de telefonie mobilă din ţara noastră.

Citeşte mai mult...
 
PROIECT: Tunel rutier prin Carpati PDF Imprimare
Sâmbătă, 26 Ianuarie 2013 19:57

Vicepremierul Liviu Dragnea a spus că ia în calcul un proiect pentru construirea unui tunel rutier prin Carpaţi. Ideea i-a venit preşedintelui Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma.

                               

Cosma a făcut solicitarea în cadrul comandamentului de iarnă convocat, sâmbătă, la Palatul Victoria, în momentul în care coordonatorul şedinţei, Liviu Dragnea, intra în dialog cu autorităţile locale pentru a afla care sunt problemele cauzate de ninsoare şi viscol, informează mediafax.ro."

Citeşte mai mult...
 
Liber la gazele de sist PDF Imprimare
Vineri, 25 Ianuarie 2013 23:52

Liber la gazele de şist. ANRM: "Exploatarea gazelor de şist din România NU este interzisă". Cine i-a schimbat lui Victor Ponta viziunea pe această temă

Explorarea şi exploatarea gazelor de şist în România nu sunt interzise, dar companiile care au acorduri petroliere pentru a efectua aceste operaţiuni întâmpină mari greutăţi în obţinerea avizelor necesare, deşi fac eforturi disperate, au declarat pentru gândul reprezentanţi ai Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale (ANRM).

În plus, moratoriul privind gazele de şist anunţat de Guvernul Ponta în luna mai a anului trecut şi care presupunea că autorităţile nu eliberau avize şi autorizaţii firmelor interesate de acest tip de resurse a luat sfârşit în luna decembrie, după cum a explicat pentru gândul Remus Cernea, fostul consilier pe probleme de mediu al premierului Victor Ponta.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 110 din 130

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Actualitate