Total Media News

Esential
Audiere publica: Are Romania nevoie de REGIONALIZARE ? PDF Imprimare
Joi, 15 Noiembrie 2012 20:09

     Pornind de la teza potrivit căreia accesarea fondurilor europene ar fi mai uşoară dacă România ar fi împărţită pe cele opt euro-regiuni nu doar în statistică, ci şi administrativ (cum este împărţită acum pe judeţe), Academia de Advocacy organizează, la Timişoara, o audiere publică pe tema regionalizării.

 

     „România trebuie să decidă acum în ce mod va accesa şi implementa fondurile europene în perioada 2014-2020. Noi trebuie să decidem dacă aceste fonduri sunt gestionate mai bine regional sau nu. Acum este momentul să ne exprimăm opinia privind gestionarea fondurilor europene în perioada 2014-2020. Este important să transmitem experţilor şi decidenţilor politici, să pună în practică opţiunile noastre, nu vrem să fim, din nou, luaţi prin surprindere“, se arată într-un comunicat al Academiei.

Citeşte mai mult...
 
Bunele maniere la restaurant: cum sa folosesti corect servetul PDF Imprimare
Luni, 12 Noiembrie 2012 08:27

            1. Imediat cum te asezi pe scaun, ia servetul de pe masa si aseaza-l pe genunchi. Ai grija cum faci acest lucru – despatureste-l discret, nu-l scutura. Servetul trebuie sa ramana acolo pana la sfarsitul mesei. 

                          

           2. Nu curata tacamurile si nici nu-ti sterge fata cu servetul. Dar, mai ales, nu-l folosi pentru stergerea nasului.

3. Daca vrei sa mergi la toaleta sau trebuie sa te ridici de la masa, pune discret servetul in stanga sau in dreapta farfuriei. Niciodata nu-l impacheta la loc sau nu il lasa pe scaun.

Citeşte mai mult...
 
Control efectuat la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate PDF Imprimare
Luni, 05 Noiembrie 2012 08:49

        Corpul de Control al Primului-ministru a finalizat in aceste zile controlul efectuat la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. Obiectivele controlului au constat in verificarea indeplinirii atributiilor de catre conducerea si personalul Casei, a respectarii dispozitiilor legale referitoare la angajarea si efectuarea cheltuielilor la achizitiile publice, precum si verificarea respectarii prevederilor legale privind managementul resurselor umane.


     Perioada supusa controlului a fost 01.01.2009-31.03.2012, respectiv pana la 30.09.2012 pentru verificarile efectuate cu privire la gestionarea contributiei datorate de detinatorii autorizatiilor de punere pe piata a medicamentelor.

Citeşte mai mult...
 
Victor Ponta va efectua o vizita de lucru la podul peste Dunăre de la Calafat-Vidin, PDF Imprimare
Marţi, 23 Octombrie 2012 22:00

    

          La iniţiativa primului-ministru bulgar Boyko Borisov, primul-ministru Victor Ponta va efectua o vizită de lucru la podul peste Dunăre de la Calafat-Vidin, miercuri, 24 octombrie.

       La eveniment vor participa şi Johannes Hahn, comisarul european pentru politica regională şi ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Ovidiu Silaghi.

 

                               

 

              

     La iniţiativa Primului-ministru bulgar Boyko Borisov, primul-ministruVictor Ponta va efectua o vizita de lucru la podul peste Dunăre de la Calafat-Vidin, miercuri, 24 octombrie.
La eveniment vor participa şi Johannes Hahn, comisarul european pentru politica regională şi ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Ovidiu Silaghi.

Citeşte mai mult...
 
Autostrada Timişoara-Lugoj, la primul tronson deschis circulaţiei PDF Imprimare
Marţi, 23 Octombrie 2012 12:20

      Un prim tronson al Autostrăzii Timişoara-Lugoj, în lungime de 9,5 kilometri, a fost deschis circulaţiei, marţi, lucrările fiind finalizate cu şase luni înainte de termen.


                             

 

            Autostrada Timişoara-Lugoj, la primul tronson deschis circulaţiei (Imagine: Razvan Lupica/Arhiva Mediafax Foto)

 

       Tronsonul de autostradă de 9,5 kilometri, deschis circulaţiei marţi, face legătura între municipiul Timişoara şi localitatea Remetea Mare. Practic, noul tronson de autostradă va face legătura între DN 6 Timişoara-Lugoj şi Autostrada Arad-Timişoara, iar o parte din maşinile care vin dinspre Lugoj nu vor mai fi nevoite să intre în municipiul Timişoara.

Niciun reprezentant al Guvernului nu a participat, marţi, la deschiderea circulaţiei pe primul tronson de autostradă dintre Timişoara şi Lugoj, la eveniment fiind prezenţi reprezentanţi ai Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Timişoara, ai constructorilor autostrăzii şi un echipaj de Poliţie Rutieră.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 114 din 130

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Actualitate