Total Media News

Esential
Succesul, o calatorie fara distante PDF Imprimare
Luni, 23 Aprilie 2012 14:19

Incepem o noua zi. Plecam la drum. Avem un examen. "Succes!" - e urarea care ne insoteste intotdeauna primul pas.

Vrei sa-l ai din plin. In dragoste, in cariera, in evolutie… in viata.

Principiul rezonantei, activ si continuu prezent in univers, afirma ca iti doresti succesul, pentru ca deja il cunosti. Exista insa si o a doua ipoteza: ti-l doresti, deoarece crezi ca iti lipseste. Ce vrei sa afli mai intai, vestea buna sau cea foarte buna?

Citeşte mai mult...
 
Top scumpiri in 20 de ani: statul ocupa primele locuri PDF Imprimare
Vineri, 20 Aprilie 2012 09:37

Preţurile reglementate de stat au crescut faţă de 1990 chiar şi de 37.000 de ori, de două până la de 10 ori peste rata inflaţiei din ultimii 21 de ani, topul fiind condus de apă şi salubritate, gaze, căldură şi electricitate, deşi liberalizarea unora dintre ele nu s-a încheiat, iar privatizarea încă se negociază cu FMI.

                        

Din topul primelor 10 categorii de produse şi servicii cu cele mai mari scumpiri înregistrate în 2011 comparativ cu octombrie 1990, de când există date comparabile pe indicele preţurilor de consum, mai mult de jumătate sunt tarife din sectorul public şi preţuri controlate sau reglementate de stat, reiese din datele transmise de Institutul Naţional de Statistică la solicitarea MEDIAFAX.

Citeşte mai mult...
 
Asistenţă tehnică de la B.E.I. şi a B.M. în vederea creşterii absorbţiei fondurilor europene PDF Imprimare
Miercuri, 28 Martie 2012 07:42
 

       Executivul a adoptat astăzi două Hotărâri care transpun în legislaţia românească memorandumurile pe care Guvernul le-a semnat cu Banca Mondială şi cu Banca Europeană de Investiţii, în scopul acordării de asistenţă tehnică României în vederea creşterii absorbţiei fondurilor structurale şi de coeziune, a anunţat ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, la finalul şedinţei de Guvern.

                             
         „Obiectul acestor memorandumuri este asigurarea de către cele două instituţii financiare internaţionale de expertiză pe două componente: o expertiză legată de absorbţia actuală pe perioada 2007-2013 a fondurilor structurale şi de coeziune şi pe de altă parte, pentru pregătirea pentru perioada 2014-2020”, a declarat ministrul, care a amintit că cerinţele vor creşte foarte mult în anii următori, iar fondurile vor fi mult mai dificil de absorbit în perioada 2014-2020 decât în actuala perioadă de programare.

Citeşte mai mult...
 
Super oferte de toti banii ! PDF Imprimare
Duminică, 25 Martie 2012 09:21

Intr-o perioada in care lumea nu mai are atat de multi bani sau pur si simplu banii s-au devalorizat, este evident ca 9 din 10 achizitii se fac doar in caz de reduceri.

                  

Din pacate, in multe situatii, preturile taiate cu entuziasm sunt preturi umflate artificial, iar preturile "la reducere" sunt aceleasi ca la majoritatea magazinelor online. Dupa ceva cautari pe diverse website-uri, am gasit si cateva produse ale caror preturi nu sunt reduse doar ipotetic.

Citeşte mai mult...
 
AGRICULTURA ROMANEASCA IN CONTEXT EUROPEAN PDF Imprimare
Sâmbătă, 24 Martie 2012 14:47

Miercuri, 21 Martie 2012, la Bruxelles a avut loc dezbaterea "Agricultura: o sansă pentru România și Europa“ organizată de Platforma Europeana de Dezvoltare (E.D.P.) în parteneriat cu Academia Română și Academia de Stiințe Agricole și Silvice.

                    
    În deschiderea lucrărilor, doamna Nela Păvăloiu, Fondator al Platformei Europene de Dezvoltare a explicat scopul acestei dezbateri: acela de a realiza o prezentare a situaţiei sectorului agro-rural din România în context European și identificarea măsurilor cheie de modernizare a acestuia, în acord cu orientările de reformă ale Politicii Agricole Comune, cât și necesitatea măririi gradului de absorbție a fondurilor europene.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 124 din 130

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Actualitate