Total Media News

Esential
Idei de cadouri pentru 8 martie PDF Imprimare
Miercuri, 07 Martie 2012 09:46

          Iata ca ziua de 8 martie ne bate in geam.

          

                      trandafir

                       Pentru ca stiu ca fiecare dintre noi isi doreste cadoul perfect pentru mult prea iubita fiinta fara de care nu am fi existat, pentru ca stiu cat de important este sa daruiesti cadoul ideal care sa exprime exact sentimentele puternice pe care le nutrim fata de mama noastra, am incercat sa va vin in ajutor cu cateva idei de cadouri si sa va scutesc de lungile si istovitoarele ore de alergat prin magazine.

Citeşte mai mult...
 
Primavara isi arata chipul la Galeria Dalles PDF Imprimare
Marţi, 28 Februarie 2012 10:59
 

Îmbracă hainele de primăvară şi vino, din 24 februarie, la Galeria Dalles, pentru a-ţi umple sufletul de bucurie la „Festivalul primăverii”.

 

                              


Îmbracă hainele de primăvară şi vino, din 24 februarie, la Galeria Dalles, pentru a-ţi umple sufletul de bucurie la „Festivalul primăverii”.

Citeşte mai mult...
 
Sprijin ICPE-CA pentru evitarea exploziilor de gaze PDF Imprimare
Duminică, 26 Februarie 2012 11:30

    ICPE-Cercetari Avansate este un institut national ce desfasoara activitati de traditie, recunoscute in domeniul ingineriei electrice. Detinand o importanta baza stiintifica in domeniu, INCDIE ICPECA ocupa o pozitie nationala semnificativa, situandu-se printre cele mai active si performante unitati de cercetare.

                         


INCDIE ICPE-CA promoveaza si intreprinde cercetarea aplicativa in context national si international in domeniul ingineriei electrice (materiale, electrotehnologii, surse noi de energie, vibratii si echilibrari dinamice, compatibilitate electromagnetica etc.), spre folosul societatilor comerciale, private si publice,.................

Citeşte mai mult...
 
Incepeti o afacere simpla chiar la dvs. acasa: accesorii handmade! PDF Imprimare
Duminică, 26 Februarie 2012 09:32

Desigur, oricine are simt artistic innascut poate sa invete sa faca accesorii handmade: de la designeri consacrati la persoane talentate, fara studii specifice, dar care au reusit sa gaseasca nisa potrivita.

                   

Ce inseamna "handmade”? As defini acest termen ca fiind arta de a crea obiecte pe care un om talentat si inspirat le realizeaza cu mainile sale.

Citeşte mai mult...
 
Ferme mai productive economic cu 20% PDF Imprimare
Marţi, 21 Februarie 2012 10:15

Efectele unui mineral din Romania, unic in lume

Dupa aproape un an si jumatate de administrare a dolomitei amorfe la vacile de lapte si taurasi, directorul fermei SC Managra SRL din Satu Mare dar si directorul companiei producatoare de produse lactate ce achizitioneaza lapte de la acesta ferma vorbesc despre efectele pe care administrarea acestui produs le are asupra vacilor dar si in economia fermei.

          

 

"Am inceput administrarea dolomitei amorfe de la Delnita dintr-o intamplare, la inceputul lunii iunie 2010 cand, din cauza lipsei de pe piata a calciului, am fost nevoiti sa ne orientam spre alti furnizori.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 125 din 130

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Actualitate