Total Media News

Esential
BCR opreste temporar sistemul informatic care gestioneaza operatiunile prin canale de acces bancar PDF Imprimare
Vineri, 24 Mai 2013 15:31

       Banca Comercială Romană (BCR) aduce la cunoştinţa clienţilor săi că in noaptea de vineri 24 mai a.c. spre sâmbătă 25 mai a.c., între orele 23.00 - 05:00 si in noaptea de duminica 26 mai a.c. spre luni 27 mai a.c. intre orele 22.40 - 05:00, va întrerupe sistemul informatic care gestionează operaţiunile prin canale de acces bancar la distantă - Click 24 Banking BCR (inclusiv aplicatiile 24 Banking pentru iPhone si Android), Business 24 Banking BCR, Alo 24 Banking BCR, BCR Alert, Tranzactii Mobile (inclusiv BCR Partener Mobil) si Maşini multifuncţionale.

                                             

     Oprirea sistemului informatic se datoreaza unor procese specifice care vor conduce la creşterea calităţii serviciilor oferite.

     In aceasta perioada NU  vor exista întreruperi funcţionale la nivelul operaţiunilor cu carduri BCR precum şi in reţeaua de acceptare ATM, POS BCR  si Reţeaua de ASV (automat de schimb valutar).

Citeşte mai mult...
 
Contractul cu Bechtel pentru Autostrada Transilvaniei va fi in sfarsit reziliat PDF Imprimare
Vineri, 24 Mai 2013 14:13

    Contractul cu Bechtel pentru autostrada Transilvania se incheie luni cu totul, in prezent fiind aproape reziliat, a declarat joi Dan Sova, ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine.

    “Luni se incheie cu totul. Suma este stabilita”, a raspuns Dan ?ova, intrebat de jurnalisti despre contractul cu Bechtel. In ceea ce priveste stadiul contractului, Sova a precizat ca este “aproape reziliat” si ca “mai sunt de discutat mici amanunte, nu esentiale”. Sova a explicat ca pentru a putea fi construita Autostrada Transilvania ar trebui scoase la licitatie si construite toate tronsoanele in acelasi timp. 

Citeşte mai mult...
 
Pastele crestin PDF Imprimare
Sâmbătă, 04 Mai 2013 12:29

      Paștele este o sărbătoare religioasă creștină anuală ce comemorează învierea lui Iisus Hristos - conform tradiției creștine - Fiul lui Dumnezeu, care a biruit moartea.

                            

                                

                                  **  Jesus resurrected and Mary Magdalene

   

    Paștele este sărbătoarea cea mai sfântă din calendarul creștin, urmată de Crăciun. Primele 2 zile de Paști sunt recunoscute ca zile libere în majoritatea țărilor de tradiție creștină (inclusiv România), cu excepția notabilă a Statelor Unite, unde este sărbătorită doar duminica Paștelui, nu și lunea Paștelui.

    Paștile creștine au loc nu departe în calendar de sărbătoarea Paștelui evreiesc - Pesah, care comemorează Exodul, pentru că se crede că Iisus a înviat în zilele în care se ținea această festivitate.

        

Citeşte mai mult...
 
UDMR vrea eliminarea sintagmei „stat naţional” si limba regionala PDF Imprimare
Luni, 29 Aprilie 2013 15:53

        Prin propunerile de revizuire a Constituţiei, UDMR cere practic o nouă lege fundamentală, unele dintre propuneri încălcând în mod evident limitele revizuirii, fixate în actuala Constituţie. Renunţarea la caracterul naţional al statului român şi la posibilitatea instituirii de limbi regionale depăşesc cadrul unei revizuiri posibile. De asemenea, UDMR şi parlamentarii celorlalte minorităţi naţionale sunt singurii care mai susţin instituirea unei republici parlamentare.

                         

    Prima teză pe care o propune UDMR comisiei parlamentare de revizuire este chiar “eliminarea caracterului naţional al statului şi definirea României ca stat suveran şi independent, unitar şi indivizibil, care are ca fundament solidaritatea cetăţenilor săi”.

Citeşte mai mult...
 
Podul Calafat-Vidin, inaugurat pe 15 iunie PDF Imprimare
Luni, 29 Aprilie 2013 07:42

       Al doilea pod peste Dunăre între România și Bulgaria va fi inaugurat, cel mai probabil, la data de 15 iunie, a anunţat ieri premierul român, Victor Ponta.

     Inaugurarea va avea loc în prezenţa comisarului european pentru politică regională, Johannes Hahn.

                    

     Prezent la Ruse pentru a participa la un miting electoral al socialiştilor bulgari, Ponta a declarat în cadrul conferinței de presă de la final că guvernul român a adoptat o decizie prin care propune parlamentului să ratifice acordul între România şi Bulgaria pentru înfiinţarea unei companii mixte care să administreze noul pod, relatează agerpres.ro.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 100 din 130

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Esential