Total Media News

Esential


Vorbim mai ieftin la telefon din strainatate, de la 1 iulie PDF Imprimare
Marţi, 12 Iunie 2012 10:36

    Orange Romania va reduce la 1 iulie, cu pana la 27,3%, tarifele serviciilor de roaming pentru apelurile initiate si primite in tarile Uniunii Europene, si cu 18,2% tarifele la mesajele scrise (SMS) in roaming, urmare a reglementarilor CE. Si Cosmote Romania reduce tarifele, in statele membre UE, cu pana la 65%, scrie incont.ro

 

  Astfel, costul efectuarii unui apel local in reteaua operatorului Orange Romania, liderul pietei locale de telefonie mobila si parte a France Telecom (apel catre Romania sau catre destinatii internationale din UE) va fi de 0,29 euro/minut, de la 0,35 euro/minut. Costul unui apel primit din tarile Uniunii Europene va fi de 0,08 euro/minut, de la 0,11 euro/minut. In cazul mesajelor text, costul unui SMS trimis va fi de 0,09 euro/SMS, de la 0,11 euro/SMS.

Citeşte mai mult...
 
6 pasi pentru un bronz perfect PDF Imprimare
Duminică, 10 Iunie 2012 22:34

   Afla cum poti obtine un bronz perfect fiind atenta la cateva detalii.In acest moment stim foarte multe despre cat de periculos este sa stai la soare tocmai de aceea un bronz perfect trebuie sa fie si un bronz sanatos

.                                                  

Iata ce trebuie sa faci pentru un bronz ca la carte:

Exfoliaza-ti pielea  inainte de a merge la plaja.

   Cum faci asta? Foloseste un scrub de corp din comert, sau iti poti face singura o masca pentru corp in casa. Iata o idee aici.

Citeşte mai mult...
 
Cel mai nou tren Diesel -DMU- de calatori a fost livrat de Fabrica Remar Pascani PDF Imprimare
Vineri, 08 Iunie 2012 12:07

   Fabrica Remar Paşcani, companie-membră a Grupului Grampet, a livrat cel mai nou tren Diesel (DMU) de călători care va circula în Republica Moldova.Lansarea trenului Diesel reconstruit şi modernizat a avut loc în gara din Chişinău, în prezenţa reprezentanţilorGrupului Grampet,

a Ambasadorului României la Chişinău, Marius Lazurcă, a ministrului Transporturilor din Republica Moldova, Anatol Şalaru, şi a numeroşi oficiali  moldoveni.

                               

Citeşte mai mult...
 
CIRCUIT de Formula 1 in Romania PDF Imprimare
Joi, 07 Iunie 2012 14:27

         Proiectul care ar pune Clujul pe harta miliardarilor!

                

    Cum arata cel mai ambitios plan pentru un CIRCUIT de Formula 1 in Romania

Citeşte mai mult...
 
In 10 ani, bulgarii vor fi minoritari la ei in tara. PDF Imprimare
Joi, 07 Iunie 2012 13:22
     
                               Rromi - 8 Protv Ad

         Bulgaria se confrunta cu o situatie cel putin delicata. Populatia bulgara se micsoreaza de la o zi la alta, iar in urmatorul deceniu risca sa devina minoritara.

Centrul de Statistica Demogafica din Bulgaria anunta ca in 10 ani tara va trebui sa se confrunte cu ideea ca bulgarii nu vor mai fi majoritari.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 120 din 129

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home