Total Media News

Auto
Analiza privind evolutia generala a pietei auto din Romania in anul 2019. PDF Imprimare
Joi, 06 Februarie 2020 13:26

 

   

                           

   Anul 2019 a fost al 7-lea an de cresteri consecutive a achizitiilor de autovehicule din Romania, evolutie inceputa in anul 2014, dupa un an 2013 in care s-a inregistrat eel mai mic numar de autovehicule nou inmatriculate (noi si rulate) in Romania. Relevant pentru aceasta evolutie este numarul autoturismelor  care a crescut de la cca. 280.000 unitati (noi si rulate) in anul 2013 la cca. 606.163 in 2019.

   In ceea ce priveste impartirea acestui volum total intre cele noi si cele rulate, in anul 2019, acesta a fost  in favoarea celor rulate (444.601 rulate vs. 161.562 noi), in conditiile in care, in comparatie cu  anul 2018, cele noi au inregistrat in anul 2019 0 crestere de 23,4%, iar cele rulate 0 scadere de 6,1%.
   Ca urmare si ponderea celor doua categorii in totalul achizitiilor realizate in anul 2019 a evoluat  semnificativ  ponderea achitiilor de autoturisme noi in total piata crescand cu Spp (de la 21,7% la 26,7%). In aceste conditii si cresterea cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule a  inregistrat (conform datelor INS la lliuni din 2019) 0 crestere solida, respectiv 7,8%.

 

Citeşte mai mult...
 
Electric Cars Now -Tesla lansează un nou desen de design PDF Imprimare
Miercuri, 05 Februarie 2020 11:03
     
               

    Tesla announced plans to build a design studio and R&D center in China in order to build a car and in the announcement, it released a new design drawing.

At an event for the start of made-in-China Model 3 deliveries to customers and the launch of the Model Y program last week, CEO Elon Musk said Tesla will design an electric car in China for the global market.

Musk said:

I think something that would be super cool would be to — and so we’re gonna do it, we’re gonna try to do it — would be to create a China design and engineering center to actually design an original car in China for worldwide consumption.  I think this will be very exciting.  I think China has some of the best art in the world, and I think it’s something that would be appreciated on a worldwide basis.  I think it should be done, and we’re gonna do it.

Today, Tesla followed up with an official announcement for a China design and engineering center, and a call for people to apply for jobs at the upcoming facility.

 

Citeşte mai mult...
 
Calendarul oficial OICA al Saloanelor auto internationale 2020 PDF Imprimare
Miercuri, 22 Ianuarie 2020 10:53

 

                     

                       https://www.crwflags.com/fotw/images/i/int-oica.gif

 

BRUSSELS EUROPEAN MOTOR SHOW 9 - 19 Ianuarie PC
WASHINGTON DC AUTO SHOW 22 Ianuarie - 2 Februarie PC
NEW DELHI – AUTO EXPO 5 - 12 Februarie PC, LCV & HCV
GENEVA INTL MOTOR SHOW * GIMS 2020 3 - 15 Martie PC
BUCHAREST AUTO SHOW 20 - 29 Martie PC & LCV
BANGKOK INTL MOTOR SHOW 23 Martie - 5 Aprilie PC & LCV
ZAGREB AUTO SHOW 31 martie - 5 Aprilie PC, LCV & HCV
BEIJING – AUTO CHINA 21 - 30 Aprilie PC, LCV & HCV
DETROIT NAIAS * 9 - 20 Iunie PC
JAKARTA – GAIKINDO INDONESIAN INTL AUTO SHOW 6 - 17 August PC, LCV & HCV
MOSCOW – MIAS 26 August - 6 Septembrie PC
HANOVER – IAA CV 23 Septembrie - 30 Septembrie LCV & HCV
PARIS MOTOR SHOW – PARIS MOTION FESTIVAL* 29 Septembrie - 11 Octombrie PC
SAO PAULO MOTOR SHOW 10 - 22 Noiembrie PC & LCV

* Saloane auto internationale de interes major pentru constructori

 

 

*

**  OICA members represent the global auto industry that drives economic progress. Through our autos, we connect people, products and services to enhance quality of life and sustainable automobility. We are committed to technological innovation in the areas of safety, environnement, fuel efficiency, and we seek global harmonization of safety and environmental standards to benefit all countries.

 

*

Citeşte mai mult...
 
Dispozitivele și soluțiile mobile ultra-rezistente Getac, alese de Grupul BMW Dispoz aprovizionarea PDF Imprimare
Joi, 16 Ianuarie 2020 18:22

 

 

                 Laptop Getac X500G2 Fully Rugged Mobile Server, Intel i7-4810MQ 2.8 GHz, 32GB DDR3, 500GB HDD, 15.6

    Getac, unul dintre cei mai importanți producători de calculatoare robuste, a anunțat astăzi că a fost selectat de Grupul BMW pentru a furniza dispozitive și soluții mobile ultra-rezistente în rețeaua sa globală, pentru o gamă largă de aplicații de cercetare și dezvoltare, producție, logistică pentru depozite și diagnoză auto. Acest anunț vine ca o continuare a parteneriatului tehnologic deja existent între cele două companii. În ultimii șase ani, Getac a furnizat Grupului BMW echipament ultrarezistent pentru vehicule și testarea aplicațiilor. Odată cu reînnoirea parteneriatului, Getac a primit o nouă comandă considerabilă din partea Grupului BMW pentru notebook-urile și tabletele robuste din seria S410, V110, F110, A140, UX10 și T800.

Soluții rezistente pentru o serie de cerințe complexe

Pentru a oferi soluții care să îndeplinească cerințele complexe ale Grupului BMW, Getac și-a adaptat echipamentul la nevoile individuale ale diferitelor grupuri de utilizatori din cadrul companiei. În domeniul cercetării și dezvoltării, securitatea și protecția datelor sensibile sunt esențiale. În domeniul logistic, în timpul utilizării sistemului intern de ridicare BVIS, înregistrarea datelor cheie este simplă și eficientă datorită ecranului clar de 14 inci, codului de bare opțional și cititoarelor RFID cu care este dotat dispozitivul Getac A140.

 

Citeşte mai mult...
 
LIQUI MOLY creşte în ciuda problemelor PDF Imprimare
Miercuri, 15 Ianuarie 2020 14:40


              

        https://pim.liqui-moly.de/media/documents/M018431/2019_Produktgruppe_gemischt_L_1548159580137_ctx-1.jpg

    În ciuda unor dificultăţi considerabile, specialistul în uleiuri şi aditivi LIQUI MOLY îşi menţine cursul de creştere. Compania a încheiat 2019 cu o cifră de afaceri record de 569 milioane euro, o creștere de patru procente faţă de anul precedent. „Am demonstrat astfel că putem avea succes şi în condiţii vitrege”, a declarat Directorul General Ernst Prost, făcând aluzie la problemele de software de acum un an. La aceasta a contribuit şi evoluţia din România, unde LIQUI MOLY şi-a mărit cifra de afaceri cu 25 de procente.

    LIQUI MOLY a introdus atunci un nou software pentru gestionarea achiziţiilor, producţiei şi vânzărilor. Această schimbare nu a decurs atât de lin pe cât ne aşteptam – dimpotrivă. Schimbarea a cauzat dificultăţi substanțiale la livrări. „Clienţii noştri au fost îngroziţi, şi pe bună dreptate”, a declarat Ernst Prost. „Pur şi simplu nu erau obişnuiţi cu aşa ceva din partea noastră.”

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 6 din 114

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Economie Auto