Total Media News

Auto
Kia lanseaza noul Soul la Salonul Auto de la New York PDF Imprimare
Duminică, 31 Martie 2013 18:02

     Cu un design îmbunătățit, dotări impresionante și un comportament dinamic mai bun, noul Kia Soul își face debutul la New York.

                                        

       Inspirat din conceptul Kia Track'ster, noul Soul are ca misiune să continue dominația Kia în segmentul său de piață și să reprezinte în continuare o soluție perfectă de vehicul urban cu utilitate evidentă.

       New York, "The Big Apple", probabil cea mai cunoscută metropolă americană, este locul în care își face debutul mondial cel mai popular vehicul de pasageri din gama Kia - noul Soul. Lansarea are loc cu ocazia celei de-a 113-a ediții a Salonului Internațional Auto de la New York. Deși este un vehicul complet nou, caracterul său propriu s-a menținut nealterat, dar împrumută și multe elemente de la conceptul Track'ster, lansat anul trecut. Şasiul este complet nou și este mai rigid decât cel anterior, mai lung și mai lat. Deși proporțiile exterioare s-au păstrat, noul Soul oferă acum mai mult spațiu atât pentru pasageri, cât și pentru bagajele lor.

Citeşte mai mult...
 
Salonul Auto Bucuresti si Accesorii 2013 PDF Imprimare
Joi, 28 Martie 2013 18:01

Toamna se numara....automobilele!!!

      Premium Expo, compania organizatoare a Salonului Auto Bucuresti si Accesorii, eveniment auto specializat doreste sa faca urmatoarele precizari:

                        

-      Conform informatiilor aparute in presa din Romania din care reiese ca APIA (Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile) a luat decizia de a nu organiza nici in acest an SIAB (Salonul International Auto Bucuresti) dorim sa va reconfirmam si pe aceasta cale ca SAB & Accesorii se va desfasura in toamna acestui an in perioada 10 – 20 Octombrie la Romaero Baneasa.

-      Salonul Auto Bucuresti & Accesorii (SAB & Accesorii) este evenimentul auto national cu cea mai solida si lunga traditie de desfasurare din Romania, ocazie cu care dorim sa reiteram intreaga noastra disponibilitate privind o colaborare in organizarea acestuia, impreuna cu jucatorii importanti din piata auto romaneasca, respectiv constructori, importatori sau dealeri.

Citeşte mai mult...
 
Noul Consiliu Director al Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile PDF Imprimare
Miercuri, 27 Martie 2013 17:52

                 Ieri, 26 martie a.c. a avut loc Adunarea Generală a Membrilor   Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Automobile - APIA, eveniment cu caracter anual în cadrul căruia sunt discutate şi aprobate documentele specifice încheierii anului fiscal precedent,
precum şi cele aferente începutului de an.

                              

                     
       Totodată, ca urmare a expirării mandatului fostului Consiliu Director APIA, a fost aleasă
şi noua componenţă a forului de conducere al APIA. Cele 14 persoane, care au fost
alese să facă parte din noul Consiliu Director, al carui mandat este de 3 ani, sunt
următoarele:
Preşedinte: avocat Ernest–Virgil Popovici (membru fondator)

Citeşte mai mult...
 
Surprize pentru clientii Mit Motors PDF Imprimare
Miercuri, 27 Martie 2013 09:19

              Rețeaua de service auto Mit Motors (reparator autorizat al mărcilor Kia și Mitsubishi) a pregătit o serie de surprize celor care le vor trece pragul.

                               

       Astfel, pe lângă reduceri substanțiale la o serie de produse și servicii, cei care vor ajunge la Mit Motors au șansa de a câștiga un weekend la volanul noului Kia Sorento, sau a noului Mitsubishi Outlander (în funcție de opțiunea fiecăruia).

          Promoția se va desfășura până la data de 31.05.2013. Clienţii trebuie să efectueze revizia autoturismului în cadrul service-urilor Mit Motors, folosind piese și materiale furnizate în totalitate de Mit Motors (la care beneficiază, în plus, de o reducere de 15% din prețul de achiziție). Toți cei care vor respecta această condiție vor fi înscriși la o tombolă al cărei premiu este un weekend în compania fie a noului Kia Sorento, fie a noului Mitsubishi Outlander.

 

Citeşte mai mult...
 
Cititorii a trei reviste auto renumite au ales LIQUI MOLY ca lider de piata PDF Imprimare
Vineri, 22 Martie 2013 15:20

           Publicul şi-a spus cuvântul: Cititorii individuali a trei reviste auto renumite au ales LIQUI MOLY ca fiind cea mai îndrăgită marcă de ulei de motor.

                                                                 

     „Faptul că am primit această distincţie în ţara de origine a autovehiculelor ne demonstrează că serviciile şi calitatea contează“, declară Ernst Prost, directorul general al LIQUI MOLY. Nu este însă primul succes al mărcii.

       Trei dintre revistele auto lidere confruntă an de an cele mai importante mărci din domeniu auto cu decizia cititorilor.Revista numărul unu: „Auto Zeitung“ a făcut un sondaj al mărcilor de top printre cei 690.000 cititori ai săi. La categoria lubrifianţi, LIQUI MOLY a câştigat detaşat primul loc. La categoria agenţi de îngrijire, LIQUI MOLY s-a clasat pe locul al doilea. Este a treia oară consecutiv când cititorii revistei „Auto Zeitung“ au ales LIQUIMOLY ca cea mai bună marcă de ulei.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 110 din 137

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Auto