Total Media News

Auto
Americanii intrerup productia la uzina Ford din Craiova pentru 7 zile PDF Imprimare
Vineri, 30 August 2013 13:30

       Uzina Ford de la Craiova va intrerupe productia pentru sapte zile, in luna septembrie, perioada in care angajatii se vor afla in somaj tehnic, din cauza scaderii de vanzari de pe piata auto, anunta reprezentantii companiei.

                       

      "Ca reactie la situatia precara a pietei europene, Ford Romania ajusteaza volumele de productie ale uzinei de la Craiova si are in plan oprirea productiei pentru sapte zile in luna septembrie, in cadrul sectiei Operatiuni Vehicule", mentioneaza reprezentantii producatorului american, citati de Mediafax

     La uzina Ford din Craiova lucreaza aproximativ 4.000 de angajati, iar in somaj tehnic se vor afla circa 2.500 de persoane din sectia Operatiuni Vehicule, angrenate atat in procesul de productie motoare, cat si de masini, care nu vor veni la serviciu in cele sapte zile si vor fi platite cu 80% din salariu.

Citeşte mai mult...
 
Ce mare companie de asigurari nu mai are voie sa incheie polite RCA PDF Imprimare
Joi, 29 August 2013 14:06

            Conducerea Autoritatii de Supraveghere Financiara ii interzice unei societati de asigurari din Romania sa mai incheie polite RCA. Vezi despre ce companie este vorba.

 

     Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara a decis, in sedinta din 28 august 2013, sa interzica temporar practicarea de catre Euroins Romania Asigurare Reasigurare SA a asigurarii RCA.Totodata, conducerea ASF l-a sanctionat pe Mihnea Tobescu, director general al societatii, cuamenda de 50.000 de lei, iar lui Stamov Bozhidar Stoyanov, conducatorul departamentului de dauna din cadrul societatii, i-a retras aprobarea. Interzicerea practicarii de catre societate a asigurarii RCA este in vigoare pana la implementarea de catre compania Euroins a unui set de masuri stabilit de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara. 

Citeşte mai mult...
 
NOUL BMW Seria 5 - Creat pentru momente remarcabile PDF Imprimare
Joi, 29 August 2013 09:08
 
          Contempo Cars Sibiu vă invită în perioada 29 august - 1 septembrie 2013, în intervalul orar 10.00 - 20.00, la Salonul Auto Sibiu, în Piaţa Mare, pentru a face cunoştinţă cu inovaţiile ce echipează cel mai avansat BMW Seria 5 creat vreodată.
                            
    Vizitatorii vor avea ocazia să experimenteze mai mult decât performanţa condusului de care s-au îndrăgostit.
   Contempo Cars Sibiu va prezenta trei modele noi şi spectaculoase, echipate cu noi elemente de design şi o nouă generaţie a sistemului BMW ConnectedDrive. Este amestecul perfect de performanţă şi servicii. Este un alt mod de a experimenta plăcerea de a conduce BMW. Noul BMW Seria 5 este disponibil în trei variante de caroserie: Sedan, Touring şi Gran Turismo.
   De la lansarea actualei generaţii, au fost vândute peste un milion de unităţi din versiunile BMW Seria 5 Sedan, BMW Seria 5 Touring şi BMW Seria 5 Gran Turismo, ceea ce a conferit acestui model prima poziție în segment la nivel mondial. Noul BMW Seria 5 aduce modificări precise la designul automobilului, noi variante de motorizare şi suplimentări inovatoare ale gamei de dotări disponibile, precum şi tehnologia BMW ConnectedDrive.
Citeşte mai mult...
 
Salonul Auto Bucuresti si Accesorii 2013 PDF Imprimare
Miercuri, 28 August 2013 12:57

     În aceasta toamnă, în perioada 10 - 20 octombrie, Premium Expo are deosebita plăcere de a va invita sa participați la Salonul Auto București & Accesorii 2013.

    Evenimentul împlinește anul acesta 20 de ani de la prima ediție și va avea loc in tradiționala locație, Romaero Băneasa.

                            

    Salonul Auto București și Accesorii este singura manifestare dedicată industriei auto din Romania ce se desfășoară pe o perioadă de 10 zile, perioadă tradițională a unui salon auto anual de anvergură. SAB & Accesorii 2013 va beneficia în data de 10 octombrie de o zi întreagă dedicată presei, ceea ce va aduce un plus de promovare pe toate canalele media.

  De asemenea, pe parcursul celor 10 zile vor avea loc o serie de evenimente conexe la care vor participa piloți consacrați din campionate de drift, automobilism, motociclism iar show-urile aviatice vor ține adrenalina la cote maxime pentru vizitatorii SAB & Accesorii.

Citeşte mai mult...
 
Firestone launches new European Agricultural Tyres website PDF Imprimare
Miercuri, 28 August 2013 09:20

              Firestone is inviting visitors to explore its new European Agricultural Tyres website.

                                    

     The introduction of the website marks the successful product renewal of the Firestone Agricultural range of the past months with recent launches of the Maxi Traction IF series, Maxi Traction for Combines and the Performer series for Row Crop.

    “We have listened to our clients and based on their advice developed a new user-friendly Tyre Finder, adapted to today’s needs and customer requirements. Another highlight of the new site is the advanced Dealer Locator, guiding visitors to the closest tyre professional in a quick and efficient way” commented Harald Van Ooteghem, Senior Manager Marketing Planning Commercial Business Unit, Bridgestone Europe.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 101 din 137

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Auto