Total Media News

Monden
Dorin Negrau lanseaza VISIONS – colectia de toamna-iarna 2012 ! PDF Imprimare
Joi, 02 August 2012 14:40

     Creatorul de moda promoveaza astfel valorile nationale traditionale intr-un brand de tara al portului contemporan! Dupa lansarea colectiei de rochii de seara, FASHIONRED CARPET, realizata din materiale fluide pretioase precum muselina, matasea, voalurile cu insertii in culori rafinate, pastelate, dar si asocieri inedite de materiale, Dorin Negrau pregateste in mijlocul verii un show spectaculos de moda.

                                            

    Din dorinta de a se apropia cat mai mult de arta contemporana si de a face o asociere intre creatiile sale si artistii de arta contemporana, designerul Dorin Negrau se va intrece pe el insusi!

Citeşte mai mult...
 
Afla care este cea mai populara nuanta de oja a sezonului PDF Imprimare
Marţi, 31 Iulie 2012 17:24

    Nuantele de rosu stacojiu ale seducatorului stil pin-up au fost inlocuite, in acest sezon, de tonurile aquamarine care au transformat paleta cromatica estivala intr-o feerie de nuante albastre. De la turcoaz la azuriu, de la bleu la indigo, tonurile de albastru sunt, cu siguranta, noul rosu in materie de manichiura.

    Moda inseamna, prin definitie, a aborda, in mod natural, tendinte contrastante, care ne antreneaza latura feminina intr-un proces continuu de reinventare stilistica.  Nu ne surprinde, prin urmare, faptul ca artistii de referinta din industria frumusetii au propus, in acest an, o trecere dramatica de la tonurile neutre de nude, care au dominat tendintele sezonului anterior, la o culoare predominant rece, un must-have excentric al verii 2012.

                              

                Campanii de imagine: ce propun brand-urile profesionale?

        Manichiura este un domeniu in care ne place sa experimentam. Picturile pe unghii, aplicatiile, french-ul  in nuante vibrante, iata doar cateva dintre accesoriile care impodobesc  manichiura in acest sezon. Insa, atunci cand optezi pentru o culoare tare, care inspira o atitudine per se, orice alt detaliu devine de prisos.

Citeşte mai mult...
 
Americanii au inventat Sexual Chocolate. Afla totul despre cel mai provocator vin din lume PDF Imprimare
Duminică, 29 Iulie 2012 17:58

    Probabil ca, la fel ca noi, si tu te intrebi "Cine s-ar gandi sa puna unui vin numele de Sexual Chocolate?". Ei bine, responsabili pentru inventarea acestei retete sunt doi americani nonconformisti, Brandon Allen si Bo Silliman, care au imbinat pasiunea pentru viticultura si dragostea pentru bauturile alcoolice si au scos un vin cel putin special.

                                       

     Produs in apropiere de Santa Barbara, in insorita Californie, Sexual Chocolate este obtinut din doua soiuri de struguri specifice zonei: Zinfandel si Syrah. Cel dintai este identic cu Primitivo di Gioia cultivat in sudul Italiei si ofera un vin rosu sec, de calitate superioara. Cel de-al doilea provine dintr-o vita specifica zonei Frantei si ofera un vin rosu cu aroma florala si note de fructe de padure.

Citeşte mai mult...
 
WatchShop introduce ceasurile de mana Orient in oferta PDF Imprimare
Vineri, 20 Iulie 2012 19:40
 

      WatchShop introduce in oferta sa ceasurile de mana Orient, o marca japoneza cu traditie. Marca Orient este una dintre cele mai cunoscute din Japonia pentru calitatea produselor sale.

                            

    Din oferta WatchShop fac parte peste 300 de modele de ceasuri Orient pentru femei si barbati, cu stiluri diferite, astfel incat sa satisfaca cele mai exigente dorinte ale clientilor sai.

 

    Despre ceasurile Orient

Orient Watch este o companie japoneza cu o experienta de peste 60 de ani in crearea de ceasuri. Fondata in 1950 in Tokyo, compania Orient Watch constituie un brand cu traditie in crearea de ceasuri mecanice. Conceptul companiei este strans legat de crearea unor ceasuri de foarte buna calitate, cu o durata lunga de viata si cu preturi potrivite pentru orice tip de buget.

Citeşte mai mult...
 
Cum sa-ti alegi ochelarii de soare potriviti in functie de forma fetei PDF Imprimare
Duminică, 15 Iulie 2012 18:12

    Forma feţei joacă cel mai important rol în alegerea unor ochelari de soare potriviţi. Dacă vrei să eviţi probarea a zeci de perechi de ochelari de soare, află care ţi se potrivesc în funcţie de forma feţei .

Ochelari de soare pentru faţa ovală

                                      

    Dacă ai forma feţei ovală, poţi purta cu succes aproape orice pereche de ochelari de soare. Forma ramelor ochelarilor nu te afectează în niciun fel, însă pentru a-ţi veni bine, ochelarii recomandaţi trebuie să fie cel puţin la fel de laţi ca faţa ta sau chiar mai laţi. Evită ochelarii cu lentile foarte mici.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 41 din 55

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Life