Total Media News

Monden
Seiko Astron. Primul ceas solar cu GPS din lume PDF Imprimare
Miercuri, 27 Iunie 2012 13:27

Ceasul care stie zonele de fus orar.
In sfarsit, cautarea pentru ora precisa, oriunde in lume, a luat sfarsit. Creand propriul receptor GPS patentat ce consuma minimum de energie, Seiko a reusit sa creeze un ceas ce poate receptiona semnale GPS si identifica zonele de fus orar, date despre ora si data folosind o retea globala de sateliti GPS. Ceasul recunoaste toate cele 39 de zone de fus orar de pe glob. Acest ceas inovator se numeste Seiko Astron. Asemeni predecesorului sau din 1969 - primul ceas quartz de mana din lume - noul Seiko Astron incepe o noua era a tehnologiei orologere. Seiko Astron va fi lansat simultan pe toate pietele din lume in aceasta toamna. Ar putea fi acesta cel mai inteligent ceas creat vreodata?

                     
Seiko Astron GPS Solar. Primul ceas cu adevarat global.

Citeşte mai mult...
 
Costumul in business: Cum si cand trebuie purtat PDF Imprimare
Luni, 25 Iunie 2012 19:44

  Pentru oamenii din mediul de business este foarte importanta imaginea, inclusiv vestimentatia. De aceea ar trebui sa stie ce si cand sa poarte. Pentru a afla mai multe despre ce inseamna croitorie la comanda, dar si ce reguli trebuie respectate de directori cand isi aleg un costum, DailyBusiness.ro a stat de vorba cu Alexandru Dragan (foto), managing partner si consilier in imagine Sarto Made to Measure.

                                  

Alexandru Dragan a precizat ca, in general, oamenii de business nu se pun in valoare cu ajutorul hainei si incalca mai multe reguli elementare ce tin de vestimentatie, care trebuie aleasa in functie de conformatie, personalitate si activitatea desfasurata. Pe scurt, trebuie personalizata

Citeşte mai mult...
 
Antonia si-a aratat picioarele perfect bronzate intr-o salopeta sexy la petrecerea InStyle PDF Imprimare
Joi, 21 Iunie 2012 21:25

                 Antonia a avut o aparitie cu totul aparte aseara, la petrecerea InStyle.

                                             

   Cantareata nu a optat pentru o tinuta eleganta, asa cum era de asteptat, ci a ales sa poarte o salopeta, in combinatie cu tenisi Converse.

Citeşte mai mult...
 
Gina Pistol va asteapta, sambata, la Bonton Bazar! PDF Imprimare
Joi, 21 Iunie 2012 09:48

     Peste 40 de designeri romani, consacrati si debutanti, isi vor expune colectile in cadrul unui targ de moda eveniment, Bonton Bazar, gazduit de Bonton Palace Herastrau. Targul va incepe la pranz, iar seara va fi organizat un fashion-show Manoush.

                                  

   Sambata, 23 iunie, intre orele 12.00 si 20.00, Bonton Palace Herastrau gazduieste un eveniment inedit, Bonton Bazar, un targ care va oferi invitatilor sai oportunitatea sa admire creatiile designerilor romani de accesorii si bijuterii.

Citeşte mai mult...
 
Epilare profesionala la tine acasa PDF Imprimare
Luni, 18 Iunie 2012 19:26

   Remington a dezvoltat un sistem unic, care permite indepartarea firelor de par fara durere, pentru o perioada indelungata de timp, de pana la 24 de saptamani! Usor de folosit si practic, epilatorul i-Light PRO cu lumina intens pulsata este solutia pentru o piele catifelata, fara durere si fara timp pierdut!

                                                

    Sistemul unisex il face perfect pentru folosirea in intimitatea propriului camin, ajutand la indepartarea parului de pe diferite zone ale corpului: picioare, maini, spate, umeri, piept si zonele intime.


Citeşte mai mult...
 


Pagina 43 din 55

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Life