Total Media News

Moto-ATV
Scorpion VX-20 Air, siguranta si confort PDF Imprimare
Joi, 24 Mai 2012 12:51

VX-20 Air inlocuieste modelul din 2011 si vine la pachet cu noi standarde de siguranta, confort. Varianta 2012 face parte din clasa off-road Scorpion-Exo. 
                                    
Cu un design aparte, care este atat pe gustul amatorilor de off-road cat si al celor care adora plimbarile pe autostrada, casca este prevazuta cu un sistem perfect de aerisire care asigura un confort sporit indiferent de temperatura.

Citeşte mai mult...
 
Ixon RS Cruise, modele noi de manusi PDF Imprimare
Joi, 17 Mai 2012 09:06

O noua propunere de la Ixon. Brandul de accesorii si echipamente pune pe piata, in cinstea zilelor calde care s-au instalat, un model de manusi din piele. Variantele disponibile sunt: RS Cruise VX si RS Cruise Air.

                          
Ambele variante de manusi sunt realizate din piele ( RS Cruise Air au piele perforata), prezinta la interior material moale si conforabil, mansete scurte si, nu in cele din urma, poseda un design atragator care nu lasa indiferent pe niciun rider, oricat de pretentios ar fi el.

 

Citeşte mai mult...
 
Kappa Manta, topcase pentru orice motocicleta Kappa Manta, topcase pentru orice motocicleta PDF Imprimare
Luni, 14 Mai 2012 06:59

Manta este ultima propunere a celor de la Kappa. Vorbim despre un top case cu o capacitate de 47 de litri, care odata atasat unei motociclete va poate ajuta sa transportati in siguranta o multime de obiecte. 

                                     

K47 Manta se integreaza perfect in geometria oricarei motociclete, datorita designului deosebit.

Citeşte mai mult...
 
Valention Rossi si-a pus semnatura pe ochelarii Oakley PDF Imprimare
Marţi, 17 Aprilie 2012 11:51

Doamnelor, domnisoarelor si domnilor. Daca doriti sa-l purtati tot timpul cu voi pe Valentino Rossi, acum este momentul. Direct de la Oakley soseste noua colectie de ochelari de soare care poarta semnatura lui Il Dottore. Valentino Rossi Signature Series este o editie speciala dedicata campionului Moto GP.

Cu un design deosebit, ochelarii sunt disponibili in mai multe variante si fiecare pereche beneficiaza de semnatura VR/46.

                              

Asadar, dintre modelele VR/46 Signature Holbrook, VR/46 Signature Deviation sau VR/46 Signature Jupiter Squared, cu siguranta ca veti gasi varianta care va caracterizeaza si va defineste cel mai bine stilul. 

 

Citeşte mai mult...
 
Cutiile pentru ATV iti transporta orice PDF Imprimare
Marţi, 10 Aprilie 2012 15:27

                Hai cu ATV-ul la plimbare.

                 

Dar cand te saturi de plimbare si trebuie sa te apuci de treaba, ai nevoie de spatii pentru a depozita diverse chestii, nu? In aceste situatii iti trebuie o cutie pe care s-o atasezi de ATV. 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 14 din 18

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Moto-ATV