Total Media News

Invatamant
Pasi spre cariera. Saptamana portilor deschise la Facultatea de Litere a Universitatii din Bucuresti PDF Imprimare
Marţi, 15 Mai 2012 15:41

Facultatea de Litere a Universitatii din Bucuresti va continua traditia organizarii evenimentului 'Zilele Portilor Deschise', prin extinderea si transformarea lui in 'Saptamâna Portilor Deschise', care va avea loc in perioada 23-27 aprilie. In aceasta perioada vor avea loc conferinte, dialoguri, prezentari de proiecte studentesti, filme-document, dar si sesiuni deschise de intrebari, pentru fiecare dintre cele sase programe de studii de licenta si douasprezece programe de masterat.

  Prima zi, luni, 23 aprilie, va fi dedicata programului de studii Limba si literatura romana - o limba straina. Departamentul de studii literare se va prezenta printr-o serie de dezbateri, la care vor participa criticii literari Liviu Papadima, Dan C. Mihailescu, Ioana Parvulescu, Florin Manolescu, Iulian Costache si studentii care organizeaza atelierul de istorie culturala "Haimanalele" lui Caragiale, Cenaclul 'Vorba vine...'.

Citeşte mai mult...
 
Victor Ponta: Bacalaureatul 2012 se dă tot sub camere video PDF Imprimare
Luni, 14 Mai 2012 07:28

Examenul de Bacalaureat din acest an se va desfășura tot sub supravegherea camerelor video, a anunțat premierul Victor Ponta, în emisiunea „După 20 de ani”, difuzată de Pro TV în această dimineață. „Rămâne exact sistemul de anul trecut, inclusiv cu faimoasele camere de luat vederi.

 

Eu urăsc și detest frauda și furtul și tot ce se poate face ca să nu existe fraudă și furt o să facem", a declarat premierul.

Citeşte mai mult...
 
„Stagii pe Bune” PDF Imprimare
Vineri, 04 Mai 2012 14:07
   

Recunoscut drept cel mai important program pentru practica studenţilor din domeniul IT&C, „Stagii pe Bune” continuă pentru al optulea an consecutiv pregătirea tinerilor din facultăţile de profil.

                           

Programul care permite studenţilor să se perfecţioneze în cadrul unei companii precum BitDefender, Adobe, 4psa, Ubisoft, TotalSoft  şi-a sporit constant numărul de participanţi, ajungând la 483 de stagii oferite în anul 2011. Ce spun însă cei care au răspuns deja provocării?

Citeşte mai mult...
 
Burse pentru cursuri de master la Istituto Europeo di Design - noiembrie 2012 PDF Imprimare
Joi, 26 Aprilie 2012 07:36

Istituto Europeo di Design anunta lansarea celei de-a treia editii a concursului de burse „Ne plac talentele” pentru cursurile de master in limbile italiana si engleza desfasurate la Milano, Roma si Torino incepind cu luna noiembrie 2012.

 

Se vor acorda 14 burse de studiu care acopera 50% din valoarea taxei de curs a urmatoarelor programe de master:

Citeşte mai mult...
 
Declaraţiile Secr. de Stat Oana Badea : structura anului şcolar 2012-2013,studierea literaturii PDF Imprimare
Miercuri, 25 Aprilie 2012 12:23

Bună ziua şi bine aţi venit la conferinţa de presă de astăzi. Propunem trei subiecte în atenţia dumneavoastră şi a opiniei publice.

                       
Primul subiect este legat de structura anului şcolar 2012-2013, ordinul ministrului care va reglementa structura anului şcolar 2012-2013 va pleca spre Monitorul Oficial şi statuează următorul format: în principal respectarea structurii anului şcolar 2011-2012.  Astfel, vorbim despre două vacanţe consolidate: vacanţa de iarnă de trei săptămâni şi vacanţa de primăvară-două săptămâni. 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 28 din 32

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Invatamant