Total Media News

Invatamant
MECTS supune dezbaterii publice proiectul Codului de etica pentru invatamantul preuniversitar PDF Imprimare
Luni, 23 Aprilie 2012 15:08

Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului lansează în dezbatere publică proiectul Codului de Etică pentru învăţământul preuniversitar, elaborat în baza Art. 10 şi a Art. 16 din OM nr.5.550/2011 de aprobare a Regulamentului de organizare şi funcţionare a Consiliului naţional de etică din învăţământul preuniversitar.

                                    
Proiectul a fost elaborat de Consiliul naţional de etică din învăţământul preuniversitar şi înaintat Ministerului Educaţiei spre dezbatere publică şi adoptare. MECTS asigură, astfel, platforma pentru dezbaterea publică a Codului de etică pentru învăţământul preuniversitar.

Citeşte mai mult...
 
Competitia Cambridge English TKT 2012 PDF Imprimare
Vineri, 13 Aprilie 2012 12:20

Sunteti un profesor de limba engleza dornic sa obtina o calificare profesionala internationala ?

                            
Inscrieti-va la testul TKT (Teaching Knowledge Test) in perioada 1 aprilie-30 iunie si participati la competitia TKT! Veti avea sansa de a castiga o excursie gratuita la Cambridge si un loc asigurat la cursul de pregatire profesionala timp de doua saptamani.

Citeşte mai mult...
 
BACALAUREAT 2012: Calendarul examenului PDF Imprimare
Miercuri, 11 Aprilie 2012 09:43

Ministerul Educației a publicat pe site-ul www.edu.ro programul celor două sesiuni ale examenului de bacalaureat din acest an.


La solicitarea comisiilor de bacalaureat judeţene sau a municipiului Bucureşti sau din proprie iniţiativă, Comisia Naţională de Bacalaureat poate aproba prelungirea perioadelor de susţinere a probelor de evaluare a competenţelor digitale sau lingvistice, se specifică în finalul documentului.

Citeşte mai mult...
 
"Scoala Altfel" incepe luni. Ce fac toti elevii si profesorii din Romania in cele 5 zile PDF Imprimare
Duminică, 01 Aprilie 2012 11:00

Toate unitatile de invatamant desfasoara de luni, timp de o saptamana, programul "Scoala altfel" in care elevii pot merge la muzee, teatru, la film, in excursii, pot organiza in clasa discutii pe diverse teme.

                       

Ministerul Educatiei a hotarat, in premiera pentru Romania, ca in perioada 2-6 aprilie 2012, in scolile sa se desfasoare programul "Scoala Altfel".

Citeşte mai mult...
 
Admiterea la facultate, prin teste si rezultatele la bacalaureat PDF Imprimare
Miercuri, 28 Martie 2012 14:31

Folosirea mediilor din timpul anilor de studiu în liceu drept criteriu de admitere în facultate în anul universitar 2012-2013 este interzisă, a declarat, miercuri, ministrul Educaţiei, Cătălin Baba.

               

"Încurajăm reintroducerea unor probe scrise sau orale la admitere în universitate. De asemenea, întrucât a existat un bacalaureat riguros, iar în acest an dorim unul la fel, universităţile se pot baza pe notele de la acest examen.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 29 din 32

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Invatamant