Total Media News

Invatamant
British Documentary, ediția a VI-a PDF Imprimare
Joi, 15 Octombrie 2015 14:39

 

                             

     Ediția cu numărul șase a proiectului „British Documentary” se va desfășura în fiecare zi de luni a perioadei 5 octombrie - 14 decembrie 2015 (cu excepția zilelor de 26 octombrie și 9 noiembrie) în Studioul „Horia Bernea” al Muzeului Național al Țăranului Român. 

    Și de această dată, selecția „British Documentary” aduce în fața publicului cele mai bune documentare britanice din ultimii ani, reprezentative atât din punctul de vedere al conținutului, cât și al calității cinematografice, multe dintre filme având un palmares impresionant, ce include premii Oscar, BAFTA și nominalizări în cadrul Festivalului de Film Documentar Grierson.

     Temele se remarcă, de asemenea, prin varietate, pornind de la istorie, știință, artă, literatură, muzică, ajungând la probleme de factură etică și socială. 

Programul proiecțiilor:.......................


Citeşte mai mult...
 
Studenţii de la Medicină care au burse de studiu ar putea fi obligaţi să muncească în România PDF Imprimare
Sâmbătă, 03 Octombrie 2015 16:22


                                         

   FELICITARI  Domnule  Ministru  Banicioiu  !!

   Poporul  roman  da  bani  ptr.  invatamint , ca  absolventii    de  facultate  sa  returneze  banii  dupa  absolvire  prin Servicii  si  Impozite  !

     Ar  trebui     ca  toti  studentii  care primesc burse de studiu sa  semneze   un   asemenea  contract .

   Studenţii de la Medicină care primesc burse de studiu ar putea semna un contract prin care se obligă să nu plece în străinătate pe perioada studiilor de licenţă şi de rezidenţiat, pentru a opri exodul medicilor, a declarat, joi, ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu.

   Ministrul Sănătăţii a spus, la deschiderea anului universitar de la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) "Carol Davila" din Bucureşti, că deja există discuţii cu UMF, dar şi cu Ministerul Educaţiei pentru a vedea dacă există posibilitatea opririi exodului personalului medical prin interzicerea plecării în străinătate pentru studenţii care beneficiază de burse de studiu din partea Guvernului.

 

Citeşte mai mult...
 
ISMB: Profesorii şi elevii din Capitală nu merg la şcoală luni PDF Imprimare
Sâmbătă, 03 Octombrie 2015 09:37

  

                                       


    Conform  MEDIAFAX , Luni nu vor fi cursuri în şcolile din Capitală, pentru că este Ziua Educaţiei şi, pentru Bucureşti, este prevăzut prin Contractul Colectiv de Muncă faptul că este zi nelucrătoare, ceea ce înseamnă că profesorii şi elevii nu merg la şcoală în 5 octombrie, a declarat purtătorul de cuvânt al ISMB.

   "Luni nu se fac cursuri, pentru că este Ziua Mondială a Educaţiei şi, cu această ocazie, aniversăm cadrele didactice din Capitală. În unităţile de învăţământ nu vor veni, luni 5 octombrie, nici profesorii, nici elevii", a spus, vineri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB), Marian Banu.


Citeşte mai mult...
 
Bacalaureat, sesiunea august-septembrie 2015 PDF Imprimare
Vineri, 28 August 2015 16:27

   26.396 de absolvenţi de clasa a XII-a (79,23%) au participat miercuri, 26 august, la proba obligatorie a profilului E)c) din cadrul examenului naţional de Bacalaureat, sesiunea august - septembrie 2015.

   Întrucât au recurs la fraude sau tentative de fraudă, 34 de candidaţi au fost eliminaţi din sălile de examen. Au absentat 6.918 candidaţi (dintr-un total de 33.314 înscrişi).

Testele scrise din sesiunea august - septembrie 2015 se încheie vineri, 28 august, cu proba la alegere a profilului şi specializării E)d), pentru susţinerea căreia s-au înscris 36.657 de elevi. Proba va fi susţinută, în funcţie de opţiunile fiecărui candidat, la următoarele discipline: biologie, chimie, economie, filosofie, fizică, geografie, informatică, logică şi argumentare, psihologie şi sociologie.

 

Citeşte mai mult...
 
Curs Formator - pentru studii superioare PDF Imprimare
Luni, 13 Iulie 2015 10:41


                            

    Cursul  este  Acreditat ANC

     AIM CONSULT ENGINEERING SRL – Bucureşti este o Societate comercială având ca obiect principal de activitate: Consultanţă şi instruire.

Este centru autorizat de formare profesională a adulţilor cu peste 400 absolvenţi ai unuia din cursurile de mai jos:

Evaluare competenţe profesionale

Manager Sisteme de Management de Mediu

Auditor Sisteme de Management de Mediu

Auditor Sisteme de Management Calitate

Manager proiecte

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 9 din 32

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Invatamant