Total Media News

Sanatate
Un nou tratament impotriva migrenelor PDF Imprimare
Sanatate
Luni, 21 Ianuarie 2013 19:10

       Jumătate dintre americani suferă constant de dureri puternice de cap, situaţie întâlnită şi în celelalte state din lume.


          Migrenele sunt durerile de cap intense, care pot dura de la 4 până la 72 de ore şi au un caracter recidivant. Cele mai multe apar odată cu stările de greaţă, ceea ce impune evitarea medicamentelor administrate pe cale orală.

Citeşte mai mult...
 
5 motive pentru care sa-ti incepi ziua cu un pahar de apa PDF Imprimare
Sanatate
Duminică, 20 Ianuarie 2013 20:42

          1. Un pahar de apa baut inaintea unei mese te ajuta sa ai o digestie mai buna. De asemenea, stimuleaza activitatea organelor interne si productia de celule noi.

                                                    

        2. Apa consumata pe stomacul gol purifiaza colonul, ceea ce ajuta la absorbtia corecta a nutrientilor.

 

Citeşte mai mult...
 
Leac pentru Alzheimer PDF Imprimare
Sanatate
Vineri, 18 Ianuarie 2013 16:15

           Oamenii de știință spanioli din cadrul Centrului de Cercetare Biomedicală EuroEspes, coordonați de medicul Ramon Cacabelos, au anunțat descoperirea primului vaccin preventiv și terapeutic împotriva bolii Alzheimer.

 

            Astfel, acest tratament ar putea fi benefic atât celor care riscă să dezvolte Alzheimer, cât și celor care prezintă deja simptomele bolii. Tratatamentul a primit licență de fabricare în Statele Unite, iar cercetătorii sunt în negocieri cu mai multe companii de medicamente care doresc să producă vaccinul. Au ales SUA pentru că procesul de brevetare din Europa ar fi mult mai lent.

Citeşte mai mult...
 
Pozitia C.P.R. fata de sistarea finantarii spitalelor private din F.A.S.S. PDF Imprimare
Sanatate
Miercuri, 16 Ianuarie 2013 15:25

    Raportat la intenţia Guvernului României de sistare a finanţării spitalelor private din fondul de asigurări obligatorii, Confederaţia Patronatul Român emite următorul comunicat:

                                                      

    Ne manifestăm surprinderea şi ne desolidarizăm de politica Guvernului privitoare la intenţia acestuia transmisă opiniei publice prin declaraţia Ministrului Sănătăţii, dl. Eugen Nicolăescu, de a sista finanţarea spitalelor private din Fondul de Asigurări de Sănătate.

                 

Citeşte mai mult...
 
Rezumatul saptaminal al GRIPEI - FluView - in SUA PDF Imprimare
Sanatate
Luni, 14 Ianuarie 2013 20:06

                Indicatorii cheie  ai  gripei

           Statele Unite ale Americii are un sezon de gripa timpurie, cu care    se  confrunta  cea mai mare parte a țării , în prezent  fiin  in  USA    un nivel ridicat de pseudo-gripale-boala (ILI).

                                               

           În raportul din această săptămână FluView, unii indicatori cheie de activitate gripa a continuat să crească, în timp ce altele au căzut. E prea devreme pentru a spune exact ce înseamnă acest lucru, dar unele regiuni ar putea fi atins punctul culminant, în timp ce alte părți ale țării sunt încă în ascensiune.

Această actualizare conține date pentru FluView săptămâni între 30 decembrie 2012 și 05 ianuarie 2013.Mai jos este un rezumat al indicatorilor-cheie:    Proporția persoanelor văzând furnizorul lor de ingrijire a sanatatii pentru boli asemanatoare gripei (ILI) a scăzut de la 6,0% la 4,3% pentru săptămâna încheiată la data de 5 ianuarie dar rămâne deasupra liniei de bază națională pentru saptamana consecutiv cincea.


     Douăzeci și patru de state si New York City sunt de raportare acum maxima în activitate ILI. Săptămâna trecută, 29 de state au raportat maxima în activitate ILI. În plus, 16 sunt de raportare un nivel moderat de activitate ILI; o creștere de la 9 state din săptămâna anterioară. Statele raportare mare activitate ILI pentru săptămâna încheiată la 05 ianuarie 2013 includ Alabama, Colorado, Delaware, Georgia, Illinois, Iowa, Kansas, Louisiana, Michigan, Minnesota, Mississippi, Missouri, New Jersey, New Mexico, Carolina de Nord, Dakota de Nord, Oklahoma, Pennsylvania, Rhode Island, Tennessee, Texas, Utah, Virginia, și Virginia de Vest.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 43 din 60

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Social Sanatate