Total Media News

Sanatate
Cristalele si cristaloterapia PDF Imprimare
Sanatate
Luni, 26 Noiembrie 2012 08:05

                    Natura tamaduirii

                 Cristalul isi exercita actiunea tamaduitoare dinamizand procesul de SUBLIMARE, prin intermediul caruia, pornirile egotice, negative, distructive, involutive sunt preschimbate in tendintele elevate corespunzatoare, evolutive. Indispensabila unei tamaduiri naturale, sublimarea presupune o schimbare de perspectiva: omul trebuie sa renunte la permanenta cautare in exterior si sa se orienteze spre interior.

                                                         

             Ego-ul este structura care il impinge in afara, facandu-l sa creada ca doar acolo isi poate gasi implinirea, in realizari profesionale, relatii, distinctii, posturi, averi, renume, aventuri (de toate felurile), mancare, bani, femei (sau barbati), familie, copii, reusita sociala (ba chiar si fapte bune, opere de arta, teorii stiintifice etc., daca autorul lor nu realizeaza ca este doar un instrument prin care Dumnezeu actioneaza).

Citeşte mai mult...
 
Sapte modalitati de a va intari sistemul imunitar rapid PDF Imprimare
Sanatate
Marţi, 20 Noiembrie 2012 09:02

         O minte si o inima fericite sunt baza necesara pentru cele sapte modalitati pe care le vom enumera in acest articol.

 

         Nu permiteti anxietatii si stresului din societatea zilelor noastre sa va demoralizeze. O preocupare constanta catre spiritualitate, meditatia, qigong, yoga sau aikido va pot ajuta pe termen lung sa aveti o atitudine pozitiva. Urmariti sa cultivati calmul si detasarea. Nu este acelasi lucru cu indiferenta. Este o stare a mintii care va permite sa dati randament maxim fara anxietate sau asteptari exagerate, ce pot conduce la dezamagiri.

1. Un regim natural de baza este vital. A consuma cruditati, mancare organica si vegetariana, evitand consumul de zahar, indulcitori artificiali si fast-food va scuteste sistemul imunitar de a lupta cu o supraincarcare cu toxine datorata alimentelor procesate si snacksurilor.

 

Citeşte mai mult...
 
Ceaiuri pentru o stare de bine. Uite ce sa bei ca sa te simti in forma PDF Imprimare
Sanatate
Duminică, 18 Noiembrie 2012 21:37

                                 Un singur pliculet cu ceai e o doza de sanatate.

 

             Contine vitamine, antioxidanti, polifenoli si minerale. Unele ceaiuri si infuzii de plante cum sunt musetelul sau menta pot sa alunge greata, sa intareasca sistemul imunitar si sa energizeze organismul. Dincolo de aceste beneficii multe dintre ele pot fi remediul pentru lupta impotriva depresiei, a stresului si a situatiilor tensionate. Iti pot relaxa si mintea si trupul.

 

                                          

               The Daily Meal a facut o selectie de ceaiuri potrivite pentru ati imbunatati zilnic starea de bine.

 

Citeşte mai mult...
 
Trateaza racelile cu ghimbir PDF Imprimare
Sanatate
Luni, 12 Noiembrie 2012 19:25

        Ghimbirul, pe numele sau latin Zingiber officinale, este o planta erbacee aromata, originara din tinuturile Asiei, unde era foarte folosita in medicina chineza si indiana, in acelasi timp fiind aproape nelipsita in dieta specific asiatica.
           Desi putin cunoscuta si apreciata pe meleagurile noastre, radacina de ghimbir, principala parte din planta care este folosita, este deosebit de aromata, avand un gust atat picant cat si dulce si o savoare deosebita, de neuitat.

                         

             Constituenti esentiali

        Ghimbirul isi datoreaza proprietatile sale deosebite, principiilor activi prezenti in compozitia sa. Printre acestia se afla: compusi fenolici: shogaol si gingerol, sesquiterpene: bisapolen, zingiberen, zingiberol, sesquiphellandrene, curcumina, galactolactone, gingesulfonic, geraniol, nerol.

Citeşte mai mult...
 
Dieta de samurai. Cu ce isi condimentau mancarea cei mai temuti luptatori japonezi PDF Imprimare
Sanatate
Luni, 12 Noiembrie 2012 08:24

        Sarea, zaharul, otetul, sosul de soia si miso fac parte dintre cele mai utilizate condimente ale bucatariei din Japonia, dar din felurile de mancare nu lipsesc nici ierburile sau verdeturile specifice.

Iata care sunt cele mai utilizate ingrediente picante in gastronomia Asiei de Est:

            1. Beni-shouga

            Beni-shouga este un soi de ghimbir rosu, sarat folosit pentru a oferi un gust aparte tortillei japoneze numita tookonomiyaki, orezului prajit numit itame-gohan si felurilor cu noodles numite andyakisoba.

             2. Shouga

              Ghimbirul clasic este folosit destul de mult in Japonia, mai ales atunci cand este combinat cu soia pentru a marina carnea de porc. El se amesteca, de asemenea, foarte bine cu o ridiche alba specifica zonei si se introduce in sosul pentru tempura. Proprietatile lui medicinale sunt extrem de apreciate, ghimbirul fiind folosit in infuzii cu ceai si miere pentru a normaliza temperatura corporala ridicata.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 45 din 60

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Social Sanatate