Total Media News

Sanatate
Un nou robot pentru operatii fara urme de la Harvard Research PDF Imprimare
Sanatate
Duminică, 05 August 2012 19:44

     Un nou robot aflat intr-un stadiu avansat de dezvoltare in cadrul laboratoarelor de cercetare de la Harvard ar putea fi solutia pentru injectiile de substante si extractiile complexe cu un grad minim de cicatrizare.

                            


      Intitulat Robotically Steerable Thermal Ablation Probe, denumirea face referire la un sistem robotic conectat la un computer care ar putea reprezenta cea mai buna solutie de tratament pentru o tumoare sau alte afectiuni. Marele avantaj fata de un sistem robotic clasic este ca, pornind de la o imagine 3D realizata in raze X pe care un doctor a bifat punctele de extractie sau injectie, sistemul celor de la Harvard se descurca singur intr-un mod original.

Citeşte mai mult...
 
Folia de aluminiu - pericol extrem ! PDF Imprimare
Sanatate
Miercuri, 01 August 2012 16:55

     Avertisment ignorat

    Aluminiul este un nemetal omniprezent pe Terra, e folosit si in industria alimentara, ca aditiv, in medicamente (antiacizii, acidul acetilsalicilic tamponat), in produsele de larg consum, exista in aer si in apa. Este inevitabil. Dar, in ultima vreme specialistii au constatat o concentratie crescuta de aluminiu in organismul oamenilor, mai ales al copiilor, intoxicarea putand ajunge saptamanal la 2-3 miligrame de aluminiu pe kilogram, in conditiile in care cantitatea tolerabila este de cel mult un miligram.

                        

    In timp, expunerea la aluminiu duce inevitabil la dementa. Alerta la aluminiu s-a dat inca din secolul trecut, dar oamenii au ignorat avertismentele. Pana in 1940, cand o renumita doctorita a descris cazul catelusului ei care fusese pe moarte si nici un veterinar nu reusise sa-i afle diagnosticul. Ea obisnuia sa-i pregateasca mancarea in cele mai bune tigai de aluminiu, insa cainele a inceput sa vomite dupa mese si dupa o luna era atat de slabit ca nu se mai putea tine pe picioare. Stapana a schimbat tigaia cu una emailata, constatand imediat imbunatatirea sanatatii cainelui, pana cand acesta s-a refacut total. Desi pare greu de crezut, aluminiul e responsabil de multe dereglari si in organismul oamenilor, cea mai cumplita fiind dementa, afectiune de care sufera milioane de persoane in lume.

Citeşte mai mult...
 
Gerovital: un brand romanesc care genereaza aproximativ 230.000 de rezultate in 0,24 secunde PDF Imprimare
Sanatate
Miercuri, 25 Iulie 2012 20:15

   Gerovital: un brand romanesc care genereaza aproximativ 230.000 de rezultate in 0,24 secunde la o cautare pe Google

                        

   Brandul Gerovital este un brand de cosmetice, incadrat pe segmentul ingrijire personala. Conform datelor furnizate de agentia de cercetare ACNielsen* pentru perioada ianuarie-aprilie 2012, Gerovital ocupa pozitia a doua pe segmentul produselor de ingrijire, atat ca volum – cu o cota de piata de 12,5%, cat si ca valoare – cota de piata de 11,1%. Pe segmentul tratamentelor de par, gama Gerovital Plant Tratament este lider de piata din punct de vedere valoric, cu o cota de 31,9%. Despre un brand autentic romanesc aparut in Cluj-Napoca in anul 1967 si care in 2012 a ajuns ca la o simpla cautare pe Google sa genereze aproximativ 230.000 de rezultate in 0,24 secunde ne-a povestit Ioana Borza, Marketing Manager Gerovital, in materialul de mai jos.

Citeşte mai mult...
 
Proiect de lege: Romania deschide granitele medicilor din alte tari decit cele din UE PDF Imprimare
Sanatate
Luni, 23 Iulie 2012 07:18

     România va deschide graniţele medicilor din alte ţări decât cele din Uniunea Europeană pentru a profesa în sistemul sanitar, informează printr-un comunicat de presă Ministerul Sănătăţii.

 

    Conform noului proiect de lege privind organizarea şi funcţionarea sistemului sanitar, medici din ţări terţe UE, beneficiari ai statutului de rezident permanent în România sau medici beneficiari ai statutului de rezident pe termen lung acordat de către unul dintre statele UE vor avea dreptul de a profesa în ţara noastră.

Citeşte mai mult...
 
Cadoul piersicilor PDF Imprimare
Sanatate
Joi, 19 Iulie 2012 18:49

      Se cunoaste deja importanta consumului regulat de fructe proaspete pentru sanatatea organismului uman. Fructele de sezon si preferabil de provenienta locala, sunt categoric cea mai buna varianta.


                                          

Prin urmare, sa vorbim despre piersici.               

    Pentru inceput trebuie stiut ca au un bogat continut de betacaroten, chiar mai mult decat morcovii, fapt cu efect benefic garantat la nivelul acuitatii vizuale si la nivelul pielii.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 50 din 60

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Social Sanatate