Total Media News

Sanatate
Se cauta voluntari pentru plantarea a un milion de copaci PDF Imprimare Email
Sanatate
Sâmbătă, 01 August 2015 15:42


                 


    Ne-am propus să fim primii români care vor planta 1.000.000 de copăcei simultan!

    De aceea noi, echipa de voluntari

„Plantăm fapte bune în România”,

ne căutam colegi cu care să contribuim constructiv la creșterea suprafeței împădurite a țării și la protejarea pădurilor.

   Sub sloganul „Plantăm! Îngrijim! Împădurim!”, toamna aceasta lansăm o mobilizare civică în masă pentru a proteja și crește pădurile din România. Pentru acest obiectiv ne căutăm colegi în proiect, după cum urmează: câte un coordonator de judeţ, 4 coordonatori regionali, câte un coordonator de voluntari pe județ, șefi de parcele în ziua de plantare, 3 fundraiseri din Bucureși, 2 comunicatori din București şi 1 administrator de platformă online.

 

Citeşte mai mult...
 
Mari companii din domeniul farmaceutic sunt implicate în recompensarea unor medici PDF Imprimare Email
Sanatate
Joi, 30 Iulie 2015 08:23     Conform  MEDIAFAX,Companii mari din domeniul farmaceutic precum Roche, Pfizer sau GlaxoSmithKline sunt printre cele implicate în recompensarea unor medici oncologi cu vacanţe de lux, pentru ca doctorii să prescrie preferenţial anumite medicamente, potrivit unor surse judiciare.

Conform unor surse judiciare, în atenţia procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) se află 11 companii: Roche România, structură a concernului multinaţional Roche - producător de medicamente, Actavis-producător/distribuitor de medicamente, dar şi Pfizer România- companie biofarmaceutică, Teva Pharmaceuticals România- companie farmaceutică, Novartis Pharma Services- producător de medicamente, Alvogen România- producător de medicamente, Sandoz Pharma Services- companie farmaceutică,GlaxoSmithKline România- producător de medicamente, Egis International- companie farmaceutică, Romastru Trading-distribuitor de medicamente şi Glenmark Pharmaceuticals- producător de medicamente.

 

Citeşte mai mult...
 
Ce sunt produsele naturale? PDF Imprimare Email
Sanatate
Marţi, 28 Iulie 2015 07:29

 

    Majoritatea oamenilor si-au pus aceasta intrebare ori de cate ori vad prin farmacii sau aud la televizor sau la radio ca un anumit remediu este "produs natural".

    Acestei intrebari se mai adauga altele precum: la ce folosesc produsele naturale?; cand trebuie si cand nu trebuie sa le folosim?; au efecte secundare?; cand trebuie administrate in combinatie cu altele?

    Termenul de produs natural este atribuit oricarui medicament care este fabricat din plante cu proprietati curative. Aceste produse sunt incadrate in categoria medicamentelor specifice medicinei alternative datorita faptului ca sunt frecvent folosite in medicina naturista. Un aspect foarte important care trebuie subliniat si inteles se refera la faptul ca nu exista doua tipuri diferite de medicina, ci ca exista doar mai multe moduri de a veni in ajutorul persoanelor cu diferite afectiuni.

 

Citeşte mai mult...
 
Rolul alimentatiei in combaterea stresului PDF Imprimare Email
Sanatate
Joi, 16 Iulie 2015 15:30

              Alimentatia   ne  influenteaza   starea  generala

                               

    Putini oameni cunosc faptul ca stresul care apare in organismul nostru nu se datoreaza doar evenimentelor exterioare sau greselilor noastre atitudinale, ci si alimentatiei, lichidelor pe care le consumam, medicamentelor pe care le utilizam si aerului pe care il respiram.

    Exista oameni de stiinta care au studiat impactul pe care alimentatia il are asupra organismului nostru pana la cel mai profund nivel, si anume nivelul genetic. In momentul de fata stiinta care va oferi viitorul adevaratei medicini, medicina de preventie a bolilor si a abordarii integrative a sanatatii umane, este genetica.

 

Citeşte mai mult...
 
5 metode naturale care te ajută să elimini toxinele PDF Imprimare Email
Sanatate
Joi, 09 Iulie 2015 15:13

 

     Detoxifierea are un rol important pentru sănătate. Dacă toxinele sunt eliminate din corp vei avea mai puţine bătăi de cap cu kilogramele în plus, te vei simţi mai energică şi corpul tău va fi mai puţin vulnerabil în faţa bolilor.

   Numeroşi specialişti recomandă să-ţi ajuţi corpul să elimine eficient toxinele, adoptând un regim de viaţă sănătos şi făcând multă mişcare. Iată care sunt principalele metode naturale pe care te poţi baza atunci când vrei să faci detoxifiere:

1. Bea dimineaţa un smoothie consistent


O soluţie simplă pentru a-ţi ajuta corpul să elimine toxinele este aceea de a înlocui micul dejun obişnuit cu un smoothie consistent şi preparat numai din ingrediente sănătoase. Combină în blender:
  • 1 cană cu spanac
  • 1 măr acrişor
  • 1 banană
  • 1/2 cană cu frunze de pătrunjel
  • 2 linguri cu nuci caju crude sau migdale crude
  • 1 linguriţă cu seminţe de in măcinate
  • pulbere de ghimbir sau o bucată mică de ghimbir proaspătă
  • puţină zeamă de lămâie
  • 2 căni cu apă.
Citeşte mai mult...
 


Pagina 9 din 46

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Social Sanatate