Total Media News

Copii-adolescenti
Atentie la folosirea castilor! PDF Imprimare
Miercuri, 29 Februarie 2012 13:45
 

Din ce mai multi adolescenti asculta muzica tare la casti. In drumul spre/dinspre scoala, in parc, in lift etc, castile telefonului (la care asculta muzica), i-pod-ului etc sunt nelipsite.

 

              

Drept urmare au crescut si cazurile de tiuit in urechi si chiar de pierdere a auzului in randul adolescentilor. In urma unui studiu realizat anul trecut in randul 8710 tineri de catre cercetatorii Universitatii Pace din New York (Statele Unite), a rezultat faptul ca fetele care folosesc casti prezinta riscuri cu 80% mai mari de a avea auzul alterat decat cele care nu asculta muzica in acest fel.

Citeşte mai mult...
 
Marturii de nunta PDF Imprimare
Duminică, 12 Februarie 2012 11:45
Nunta voastra este unul dintre cele mai importante evenimente din viata voastra. Nunta nu este perfecta daca nu aveti langa voi, in cea mai frumoasa zi din viata, cele mai dragi persoane: familia, prietenii si colegii. Manifestati-va recunostinta pentru prezenta lor prin marturiile pe care le oferiti.

Marturiile de nunta constituie acele micute daruri prin care voi, mirii, va exprimati multumirea pentru invitatii vostri. Chiar daca marturiile nu reprezinta cadouri cu o valoare financiara mare, nuntasii vor fi recunoscatori daca prin marturiile pe care le oferiti demonstrati ca v-ati gandit cu drag la ei si ca nu ati ales varianta "simpla", adica acele bombonele traditionale, infasurate in voal colorat.

1. Clopotei din cristal

Clopotei de cristal

Doi clopotei eleganti de cristal ce par sa anunte bucuria fericitului eveniment. Clopoteii pot fi argintii sau aurii, la care se pot adauga fundite de diferite culori si cartonase cu numele mirilor si data nuntii. Dimensiuni: 4 cm inaltime.

Pret: 7.5 ron.

www.fabricadeaccesorii.ro  

Citeşte mai mult...
 
Drepturile Copilului - Reuniune experti Inaltul Comisar al Drepturilor Omului, Geneva PDF Imprimare
Marţi, 24 Ianuarie 2012 09:08

La inceputul lunii noiembrie a avut loc la Geneva, gezduita de Inaltul Comisariat pentru respectarea Drepturile Omului al Natiunilor Unite, reuniunea de experti relativ la problematica copiilor in situatie de strada.

 

                              

 

In cadrul evenimentului, fundatia PARADA a avut o interventie relativ la situatia copiilor aflati in situatie de strada din Romania, precum si a metodologiilor apropriate de interventie, insistand asupra beneficiilor utilizarii artei de strada, dar si a interventiei sociale stradale. Aceste modalitati de interventie, prin eficienta lor, trebuiesc recunoascute de catre legislator, subventionate public si adoptate in practica curenta a actorilor publici si asociativi care actioneaza in domeniu, pentru integrarea copiilor aflati in situatie de strada.

Ansamblul interventiilor acestei reuniuni de experti pot fi regasite accesand pagina web a OHCHR (Office for the |High Commissioner for Human Rights: www.ohchr.org

Fundatia PARADA actioneaza de 15 ani in apararea Drepturilor Copilui vulnerabil, si in particular a celor aflati in situatie de strada.

 
Noile aventuri ale lui Sherlock Holmes, prima carte de benzi desenate din Romania a marelui detectiv PDF Imprimare
Marţi, 24 Ianuarie 2012 08:55

Sherlock Holmes, cel mai renumit detectiv din lume, renaste datorita aceastei vaste colectii de povesti, ilustrate prin benzi desenate in cartea Noile aventuri ale lui Sherlock Holmes.


                                  

Grafica de exceptie si imaginile reprezentative fac din aceasta carte de benzi desenate o placere atat pentru cei mici cat si pentru cei mari. Pe strazile incetosate ale Londrei, se ivesc mistere si crime de nerezolvat, pentru care utilizand extraordinarele sale puteri de deductie, alaturi de Dr. Watson, Scotland Yard si chiar FBI, Sherlock Holmes gaseste indicii si leaga elemente, dovedindu-ne ca este cel mai bun detectiv ce a existat vreodata.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 9 din 9

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Ştiri Social