Total Media News

Consumator
Bucuresti: Impozite mai MARI pentru case, terenuri si masini PDF Imprimare
Luni, 28 Ianuarie 2013 20:12

Primarul general al capitalei, Sorin Oprescu, a declarat astăzi că impozitele pentru case, terenuri şi maşini vor fi majorate şi în Bucureşti cu 16%, ca urmare a ordonanţei de Guvern ce obligă oraşele care au datorii să mărească impozitele.

                                              

Mâine, în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti, va fi supus la vot proiectul de hotărâre privind stabilirea nivelurilor impozitelor şi taxelor locale în capitală începând cu 2013, relatează Mediafax.

Citeşte mai mult...
 
Proprietarul mallului Grand Arena din Bucuresti a intrat in insolventa PDF Imprimare
Joi, 03 Ianuarie 2013 23:28

        Euroinvest Intermed, proprietarul mallului Grand Arena din sudul Capitalei, a reuşit ani de-a rândul să evite la mustaţă insolvenţa. Cum ulciorul nu merge prea mult la apă, iar performanţele financiare ale centrului comercial sunt sub aşteptări, compania a intrat în insolvenţă la cererea Arcon Constructions, Climatehnic şi CZ&C firme active în industria construcţiilor.

           Proiectul care a costat, potrivit unor declaraţii mai vechi ale proprietarilor 180 de milioane de euro, a fost inaugurat în 2009 şi are printre chiriaşi retailerii Altex sau Carrefour. Centrul comercial Grand Arena (50.000 mp) este amplasat în Berceni şi a avut probleme încă de la lansare, când doar 80 din cele 130 de magazine închiriate erau deschise, fiind mallul cu cel mai mic grad de ocupare din Capitală (130 de spaţii închiriate din 180).

Citeşte mai mult...
 
ZIUA CELOR MAI MARI REDUCERI: Britanicii au luat cu asalt magazinele PDF Imprimare
Miercuri, 26 Decembrie 2012 17:48
   

          Fie că au vrut să profite de reducerile substanţiale sau au fost doar îndemnaţi de curiozitate, britanicii au dat năvală în magazine.

                                   

              Ei au profitat de reducerile de până la 75% la articolele vestimentare şi produsele electronice şi electrocasnice.

Citeşte mai mult...
 
Afaceri in crestere, dar profituri mai mici: Topul celor mai mari producatori de vin din Romania PDF Imprimare
Vineri, 27 Iulie 2012 19:04

     Piata vinului in Romania a ajuns anul trecut la 350 de milioane de euro, in crestere cu peste 10% fata de anul precedent, o majorare justificata de cresterea veniturilor principalilor jucatori de top din acest domeniu.

                         

      Cum s-au modificat cifrele de afaceri si de profit ale marilor competitori de pe aceasta piata, intr-un “Top 10” realizat de DailyBusiness.ro.

Citeşte mai mult...
 
Apare o noua bere in Romania. PDF Imprimare
Miercuri, 04 Iulie 2012 07:06

           Cât costă şi cine o face

 

      Cel mai vechi importator de bere din România a lansat un nou brand, cu ocazia împlinirii a 160 de ani de la nașterea lui Ion Luca Caragiale. Noua marcă se produce în Germania, în exclusivitate pentru piaţa autohtonă.

 

                                                   

 

Berea  " Nenea  IANCU  "  
Este o bere de tip Munchner Lager, de culoare galben auriu ce ne surprinde inca de la inceput prin spuma densa si cremoasa ce persista timp indelungat. Gustul lejer, dulce si usor amarui, se imbina cu aroma echilibrata a maltului si a granelor coapte.
Textura catifelata si carbonatarea fina desavarsesc aceasta bere.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 28 din 29

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Consumator