Total Media News

Fotbal
Rapid încheie seria transferurilor un jucător deja consacrat PDF Imprimare Email
Miercuri, 20 Februarie 2019 17:56
     Rapid încheie seria transferurilor din această iarnă cu un jucător deja consacrat, chiar dacă are doar 18 ani, Antonio Sefer.

   
Om de bază și "decar" la toate naționalele de juniori ale României, Sefer este una dintre cele mai mari speranțe ale fotbalului nostru, fiind transferat la Rapid de la formația olandeză de prima ligă FC Groningen.
Antonio s-a format la Otelul Galați, unde a jucat chiar și la prima echipă, de unde a plecat la Centrul de Excelență Timișoara, din cauza problemelor financiare ale clubului gălățean.
A urmat transferul în Olanda, alături de fundașul Manolache, iar de astăzi este jucătorul Rapidului, pentru următorii patru ani și jumătate.
Citeşte mai mult...
 
FC Rapid a încheiat cantonamentul desfășurat în Antalya (Turcia) PDF Imprimare Email
Joi, 14 Februarie 2019 10:54
        

    Rapid a încheiat cantonamentul din Antalya cu o victorie, în cel mai important meci al perioadei de pregătire, 1-0, împotriva ocupantei locului 9 în Superliga turcă, Antalyaspor, chiar pe terenul de la baza alb-roșiilor.

Rapid a jucat extrem de curajos, de la egal la egal cu o echipă care chiar dacă nu a folosit mulți jucători din prima echipă, a aliniat totuși o formație redutabilă.

    Prima repriză a fost echilibrată, fiecare echipă ratând câte o ocazie mare, la cabine intrându-se fără gol marcat.

    După pauză, Rapid a devenit tot mai agresivă, iar în minutul 72, Gabriel Toma a deschis scorul, după o centrare excelentă a lui Adrian Grigore, de pe partea dreaptă, în urma unei scheme lucrate la antrenament.

    Două minute mai târziu, fază aproape identică, cu Vlada la serviciu și Hlistei la finalizare, însă golul a fost anulat eronat de arbitru.

 

 

Citeşte mai mult...
 
Turneul Vedetelor Acerbis - Brasov 2017, Editia a XIII-a PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 15 Decembrie 2018 15:07
          Turneu prietenesc de fotbal care are ca scop promovarea sportului rege!
                                           Fotografia postată de Turneul Vedetelor Acerbis Brasov.
   
   O noua editie a Turneului Vedetelor va avea loc in Brasov, asa cum v-am obisnuit in ultimii 12 ani.
   Spectacolul va fi la el acasa din nou, iar microbistii brasoveni ii pot vedea la treaba pe multi dintre fostii sau actualii fotbalisti internationali ai Romaniei.

   INTRAREA ESTE LIBERA, ca si pina acum!

                                       27 dec. la 11:00 - 29 dec. la 20:30
Citeşte mai mult...
 
Meciul lui FC Rapid de la Cernavodă se va disputa fără spectatori din motive de securitate. PDF Imprimare Email
Joi, 29 Noiembrie 2018 17:47

 

               

 

       COMUNICAT

    " FC Rapid București își exprimă nemulțumirea pentru faptul că meciul din campionat de la Cernavodă se va disputa fără spectatori din motive de securitate. Nu înțelegem de ce prezența suporterilor Rapidului la o partidă disputată în deplasare este considerată în mod obligatoriu cu grad ridicat de risc?

    Nu înțelegem de ce echipa noastră trebuie să fie privată de aportul celui de-al 12-lea jucător care a fost de-a lungul întregii istorii Galeria Rapidului ?

    În condițiile în care un stadion a fost omologat și partidele cu alte partenere de întrecere se dispută cu public, de ce în compania Rapidului porțile sunt închise?

   De ce meciul nu a fost mutat pe o altă arenă unde spectatorii să își poată aplauda echipa favorită?


Citeşte mai mult...
 
RAPID - Modelu PDF Imprimare Email
Vineri, 23 Noiembrie 2018 15:40

 

         

  Miine    24  noiembrie  2018  va  fi  o  zi  deosebita  pentru  toti  cei  care  iubesc  Rapidul  : se  joaca  ultimul  meci  pe  acest  stadion !!!

  " Chiar dacă inițial pare o partidă facilă,  întâlnirea Rapidului cu ACS Înainte Modelu, de sâmbătă, 24 noiembrie, ora 17:30, capătă conotații istorice, deoarece va fi ultimul meci al giuleștenilor pe actualul stadion “Valentin Stănescu”, sau Giulești, cum este cunoscut de toți rapidiștii, înainte de startul lucrărilor de modernizare.

Un alt moment emoționant al acestei partide va fi reprezentat de retragerea oficială a lui Daniel Pancu (41 de ani), o adevărată legendă în fotbalul românesc, cel care a anunțat că își va pune “ghetele-n cui” odată cu ultimul meci al Rapidului pe Giulești, astfel încât vom avea ocazia să îl aplaudăm pentru ultima dată din postura de jucător pe cel care ne-a adus atâtea bucurii.

 

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 1 din 106

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Sport Fotbal