Total Media News

Fotbal
Lotul FC Voluntari face un CANTONAMENT ÎN ITALIA PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 06 Ianuarie 2018 19:02

 

                

 

  Lotul FC Voluntari s-a reunit în data de 5 ianuarie la Institutul Național de Medicină Sportivă. La vizita medicală au fost prezenți următorii jucători: Balauru, Petrariu, Gavrilaș, Ignat, Acsinte, Cazan, Balaur, Mitache, Răuță, Achim, Leasă, Gîsă, Trandafirescu, Pîrcălabu, Căpățînă, Marinescu, Ivanovici, Lazăr, Sînmărtean, Deac, Novac, Popadiuc, Cernat, Voicu, Bălan.

   În data de 10 ianuarie, ora 12.00, de pe aeroportul „Henri Coandă” echipa pregătită de antrenorul Claudiu Niculescu se va deplasa în Italia, la Bari pentru un stagiu de pregătire centralizată. În cantonamentul italian FC Voluntari va susține cinci partide amicale împotriva unor adversari care evoluează în Serie C: 16.01-US Lecce, 18/19.01-Fidelis Andria, 21.01-Bisceglie, 23.01-United Sly, 25.01-Matera. FC Voluntari va reveni în țară în data de 26 ianuarie.

 

Citeşte mai mult...
 
Academia Rapid publica raportul financiar pe primele șase luni de activitate PDF Imprimare Email
Miercuri, 03 Ianuarie 2018 14:45

                                          

       Felicitari  Academia  Rapid !!

      "Așa cum am promis, venim azi în fața dumneavoastră cu un raport financiar pe primele șase luni de activitate, pentru o transparență totală față de suporterii noștri și față de susținătorii renașterii Rapidului.

     Am început acest proiect alături de oameni importanți din istoria Rapidului, împreună cu parteneri privați și cu susținerea necondiționată a Primăriei Sectorului 1, prin reprezentantul său, domnul Daniel Tudorache.

     În linii generale, cheltuielile înregistrate în activitatea Academiei Rapid au fost cu aproximativ 20% mai mari decât cele prognozate, creștere datorată atât cheltuielilor suplimentare cu pregătirea sportivilor (închirierea bazelor de antrenament, achiziționarea diverselor materiale sportive necesare în desfășurarea procesului de pregătire), cât și achiziționării produselor pentru Fan Shop, atât din țară, cât și de la sponsorul tehnic (14fourteen.com) și, în mai mică măsură, cheltuielilor mai mari decât bugetarea alocată inițial pentru plata pazei și ordinii în cadrul meciurilor oficiale.

 

Citeşte mai mult...
 
Rapid-Dinamo old boys PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 23 Decembrie 2017 21:48

 

                             -           

   În după amiaza zilei de 27 decembrie, de la ora 17.30, în Sala Sporturilor Rapid se va desfășura meciul de old boys dintre rivalele tradiționale Rapid și Dinamo.

RAPID OLD BOYS
Florentin RĂDULESCU, Marian GRIGORE, Adrian MATEI, Florin MOTROC, Mugur BOLOHAN, Nicolae CONSTANTIN, Mihai IOSIF, Cezar ZANFIR, Daniel SAVA, Ionuț VOICU, Marius MĂLDĂRĂȘANU, Valentin BĂDOI, Fănel ȚÎRĂ, Rodin VOINEA, Vasile CACIUREAC, Daniel PANCU, Daniel NICULAE
Florică DRĂGHICI, Marian RADA (antrenori), Lucian IONESCU (manager)
DINAMO OLD BOYS
Florin PRUNEA, Dumitru MORARU, Marius IORGA, Liviu CIOBOTARIU, Adrian IORDACHE, Tom CRISTEA, Giani KIRIȚĂ, Dănuț LUPU, Marius NICOLAE, Daniel IFTODI, Marian IVAN, Gabriel RĂDUȚĂ, Ionuț BĂLAN, Laurențiu LICĂ, Mihai ANTAL, Marius TOPORAN, Adrian MIHĂESCU
Costel ORAC (antrenor), Florin CHERAN (președinte)
Citeşte mai mult...
 
RAPID OLD BOYS - TURNEU PDF Imprimare Email
Miercuri, 13 Decembrie 2017 13:08

 

          

       Rapid Old Boys va participa in zilele de 19 si 20 decembrie la un dublu turneu organizat la Craiova si Ramnicu Valcea. 

     Echipele participante la turneul din Craiova au fost impartite in doua grupe:
Grupa A: Steaua, Dinamo, FC Arges, Poli Timisoara
Grupa B: Craiova Maxima, Rapid Old Boys, Jiul Petrosani, Nationala Artistilor
A doua zi, la Ramnicu Valcea vor participa formatiile Rapid Old Boys, Chimia Ramnicu Valcea, FC Arges, Nationala Artistilor
Citeşte mai mult...
 
Vasile Maftei pleaca de la FC Voluntari PDF Imprimare Email
Joi, 26 Octombrie 2017 16:22
             
     FC Voluntari și Vasile Maftei au ajuns la o înțelegere legată de întreruperea pe cale amiabilă a relațiilor contractuale existente între jucător și clubul nostru.
    De la venirea la Voluntari în 2015, căpitanul Maftei a avut o contribuție esențială în menținerea echipei pe scena primei ligi, prestațiile sale ducând și la cucerirea celor două trofee, Cupa și Supercupa României, în toate aceste meciuri fiind integralist.
Citeşte mai mult...
 


Pagina 1 din 100

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Sport Fotbal