Total Media News

Fotbal
Exclusiv !! Dupa Moke , un alt rapidist e ofertat de FC Voluntari ! PDF Imprimare
Luni, 25 Ianuarie 2016 21:21



FC Voluntari ramane un club extrem de activ in acest mercato de iarna . Dupa venirile lui Dumitru Dragomir pe post de presedinte de onoare , si Ionel Ganea in pozitia de antrenor principal , ieri , Voluntariul  , in tentativa sa de a ramane in Liga 1 , a reusit sa achizitioneze si o piesa importanta din angrenajul Rapidului , mijlocasul la inchidere Willfried Moke .

FC Voluntari insa nu se opreste aici si  l-a ofertat si pe Nicolae Vasile , component al lotului national U-21 , si capitan al Rapidului ,  astfel ca dupa plecarea lui Moke,  situatia Rapidului ar putea devenit chiar si mai delicata daca s-ar desparti si de fundasul stanga in varsta de 20 de ani  , pe langa problemele financiare deja existente la clubul  giulestean.

In urma cu doua sezoane , actualul capitan rapidist , a refuzat o oferta din partea rivalilor din "Stefan cel Mare" ,  preferand sa evolueze pentru echipa sa de suflet.

Rapidul se afla in acest moment pe prima pozitie in seria sa la egalitate de puncte cu Dunarea Calarasi , ambele echipe totalizand 36 de puncte . Pe data de 3 Februarie , rapidistii isi vor continua pregatirea de iarna in cantonamentul programat in India.

 

 

Citeşte mai mult...
 
IONEL GANEA este noul antrenor la FC Voluntari ! PDF Imprimare
Duminică, 24 Ianuarie 2016 19:13

                    IONEL GANEA   la   FC Voluntari    !


                            

  

    IONEL  GANEA

 

  Ioan Viorel Ganea este un fost fotbalist român, care a jucat în echipa națională de fotbal a României, alături de care a participat la EURO 2000. A fost golgheterul Diviziei A în sezonul 1998-1999, când a marcat 28 de goluri. După retragerea din activitate, a devenit director sportiv la Dinamo București, pentru ca apoi să preia funcția de antrenor secund al echipei, în mandatul antrenorului Cornel Țălnar.

    În 2010 a ocupat funcția de antrenor principal la echipa FC Dinamo II București.

    Pe data de 27 martie 2012 a fost numit ca antrenor principal al formației FC CSCA-Rapid Chișinău, si  o perioada scurta  a antrenat  echipa  RAPID  Bucuresti.

 

 

Citeşte mai mult...
 
Cartea ZÂMBETUL LEGENDEI, lucrare dedicată lui NICOLAE MANEA va fi lansata pe 9 martie PDF Imprimare
Duminică, 24 Ianuarie 2016 13:40

 

                             

      În data de 9 martie va vedea lumina tiparului cartea ZÂMBETUL LEGENDEI, lucrare dedicată fostei glorii giuleștene, NICOLAE MANEA, cel care și-a petrecut cea mai mare parte din viață la RAPID, în postura de jucător, antrenor și conducător.
      Lansarea va avea loc în incinta Sălii Sporturilor Rapid, începând cu ora 18.00.

       La eveniment sunt invitați să participe suporteri ai Rapidului și nu numai, iar cei prezenți vor avea ocazia să asculte câteva cuvinte rostite de către glorii ale clubului giuleștean, foști antrenori, coechipieri, elevi, sau simpli prieteni ai celui supranumit cândva “Ghepardul din Giulești”.


                

................

 

Citeşte mai mult...
 
Exclusiv ! Catalin Tira a semnat cu Rapid ! PDF Imprimare
Vineri, 22 Ianuarie 2016 16:11




Atacantul Catalin Tira in virsta de 21 de ani ,cu trei selectii la nationala U-21 a Romaniei si  fost jucator la Ado DEN HAAG , FC Brasov si Concordia Chiajna a semnat astazi un contract cu FC Rapid valabil pe 6 luni  , alaturandu-se echipei giulestene in lupta pentru promovare din aceasta a doua jumatate de sezon .


Astfel , giulestenii realizeaza al doilea transfer in compartimenul ofensiv ,  al iernii dupa cel al lui Vlad Morar in ciuda problemelor financiare pe care le intampina echipa de sub podul grant.

 

*

Citeşte mai mult...
 
Dumitru Dragomir , noul presedinte de onoare la FC VOLUNTARI ! PDF Imprimare
Vineri, 22 Ianuarie 2016 09:40

 

                                       

 

    Primarul din Voluntari a luat cuvantul astazi la inceputul conferintei de presa , in care a fost prezentat noul presedinte al FC Voluntari , Dumitru Dragomir.

   " Avem o echipa in prima liga , echipa in liga a 3-a , si academia de fotbal Mircea Radulescu. Toata structura apartine consiliului local. Am considerat ca trebuie sa aducem copii din Voluntari in bazele pe care le construim . De mai mult timp , incercam sa-l convingem pe domnul Dumitru Dragomir . Am primit mai multe refuzuri , cu eleganta , si ieri intreaga conducere am reusit sa-l convingem dupa mai bine de o ora ,toti ramanand surprinsi in momentul in care am oferit o retributie ,iar dansul ne-a spus ca daca se investeste in infrastructura si credem in acest proiect, dumnealui vine sa coordoneze aceasta structura fara niciun ban.

 

     Pentru noi , in mod special pentru mine , acesta este mai mult decat de laudat , in numele tuturor cetatenilor din Voluntari , vreau sa-i multumesc domnului Dragomir . Obiectivul nostru este sa ramanem in prima liga.Sunt conving ca domnul Dragomir impreuna cu echipa sa  va lasa o impresia in fotbalul romanesc.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 106 din 187

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal