Total Media News

Fotbal
Petrolul a depus la Tribunalul Prahova cererea de intrare în insolvenţă PDF Imprimare
Vineri, 06 Februarie 2015 23:38

                              

                                      

   SPORTUL  reflecta  starea  economiei, starea  tarii  !  este  bine in  economie si  sunt  Bani, este  bine si  in  sport !

   Intrebare :  este  bine in  sport ?...................................  deci  care  este  starea  tarii  ?

   SC FC Petrolul SA, societatea care administrează gruparea prahoveană din Liga I, a depus la Tribunalul Prahova cererea de intrare în insolvenţă, aceasta fiind înregistrată în data de 4 februarie.

    Cererea va fi soluţionată la Secţia a II-a civilă a Tribunalului Prahova, de unde va primi o hotărâre în termen de cinci zile de la data înaintării.

     Luna trecută, o altă cerere de intrare în insolvenţă a clubului, formulată de unul dintre creditori, SGU Ploieşti (societatea care administrează stadionul "Ilie Oană", căreia Petrolul îi datorează aproximativ 300.000 euro), a fost retrasă.

 

Citeşte mai mult...
 
La Rapid toate salariile sunt plătite la zi, inclusiv restanţele din 2012 PDF Imprimare
Vineri, 30 Ianuarie 2015 22:53

                                  

   Acţionarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru a declarat, vineri, pe Aeroportul Henri Coandă, că toate salariile jucătorilor şi angajaţilor clubului sunt plătite la zi, inclusiv restanţele din anul 2012.

    "Cu salariile suntem la zi. Toate restanţele din urmă sunt plătite, mai puţin către Alexandru Coman. Cu el avem un acord, dar mâine vrem să mai negociem şi apoi să îi plătim şi lui. Banii pentru el sunt în cont oricum, nu e nicio problemă. Toate salariile sunt plătite la zi, inclusiv restanţele de prin 2012, dacă nu greşesc", a spus Moraru, care a aşteptat la aeroport lotul echipei la întoarcerea din stagiul de pregătire din Grecia.

   Oficialul grupării giuleştene a menţionat că lotul de 22 de fotbalişti va fi completat în zilele următoare cu alţi doi jucători. "Suntem optimişti şi avem dorinţă de a ne salva de la retrogradare. După aceste transferuri şi aşteptările sunt pe măsură, fiindcă investiţia a fost majoră. Mai suntem în negocieri cu doi jucători, aşteptăm răspunsuri de la ei", a menţionat Valerii Moraru.

 

Citeşte mai mult...
 
Comisia de la Penitenciarul Rahova a aprobat liberarea condiţionată a lui Gheorghe Copos PDF Imprimare
Vineri, 30 Ianuarie 2015 19:04


             

    Comisia de la Penitenciarul Rahova a aprobat liberarea condiţionată a lui Gheorghe Copos, magistraţii Judecătoriei Sectorului 5 urmând să analizeze în 11 februarie dacă acesta va fi eliberat, după ce a executat o treime din pedeapsă.

   Gheorghe Copos întrunea condiţiile de liberare condiţionată, astfel că la nivelul Penitenciarului Rahova a fost întrunită o comisie care a analizat posibilitatea ca fostul acţionar majoritar al Rapidului să iasă din închisoare. Un judecător de supraveghere a pedepselor privative de libertate a stabilit, în urma analizării documentelor, că Gheorghe Copos poate fi liberat condiţionat.

 

Citeşte mai mult...
 
LIGA I va avea 14 echipe şi în sezonul viitor PDF Imprimare
Marţi, 27 Ianuarie 2015 21:17

             

    Adunarea Generală Extraordinară a LPF a votat, marţi, păstrarea sistemului competiţional cu 14 echipe în Liga I, la finalul acestei ediţii urmând să retrogradeze şase echipe şi să promoveze două din liga secundă, a declarat pentru MEDIAFAX, unul dintre membrii AG a Ligii Profesioniste de Fotbal.

   "A rămas sistemul cu 14 echipe cu play-off şi play-out. Se vor înjumătăţi punctele şi se pleacă cu golaveraj zero din retur. Primele opt intră în play-off şi restul se vor lupta pentru retrogradare. Acum vor retrograda şase echipe şi vor promova două. Au fost unii care voiau păstrarea sistemului cu 18 echipe, dar nu au zis nimic când s-a votat. Deci mâine (n.r. - miercuri) nu se va mai discuta nimic în Comitetul Executiv al FRF, pentru că rămâne sistemul stabilit", a declarat unul dintre dintre membrii Adunării Generale a LPF.

 

Citeşte mai mult...
 
Massone a preluat 55% din acţiunile clubului Ceahlăul PDF Imprimare
Miercuri, 14 Ianuarie 2015 20:31


                   

   Omul de afaceri italian Angelo Massone, care a negociat cumpărarea FC Rapid în vara anului trecut, a preluat 55 la sută din acţiunile clubului Ceahlăul Piatra Neamţ, dar tranzacţia nu a fost încă înregistrată la Camera de Comerţ Neamţ.

    Preşedintele Consiliului de Administraţie, Viorel Măstăcăneanu, a declarat, miercuri, agenţiei de presă MEDIAFAX, că au fost depuse actele privind această tranzacţie, iar în următoarele zile se va efectua înregistrarea la Camera de Comerţ. "Între domnul Massone şi acţionarii Asofroniei (n.r. - Ciprian Asofroniei) şi Apopii (n.r. - Mihai Apopii) este semnat un contract prin care s-au cedat 55 la sută din acţiunile Ceahlăului. Contractul este semnat, însă la momentul acesta oficial nu este încă înregistrat la Camera de Comerţ Neamţ. Probabil că în următoarele zile va avea loc şi înregistrarea, pentru că l-am depus. Ne-au mai cerut dânşii nişte acte de care mai era nevoie, printre care şi o traducere după cartea de identitate a domnului Massone" , a spus Măstăcăneanu.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 137 din 186

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal