Total Media News

Sporturi de echipa
Prima ediţie a campionatului de oină al Ministerului Afacerilor Interne se desfăşoară la Constanţa PDF Imprimare
Miercuri, 16 Iulie 2014 08:20

                                                              

     În perioada 14 – 18.07.2014, în municipiul Constanţa, are loc finala Campionatului de Oină al Ministerului Afacerilor Interne, competiţie organizată de Centrul Cultural al M.A.I., Biroul Coordonare Activităţi Sportive, cu sprijinul Gărzii de Coastă, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa şi  Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa, în colaborare cu Federaţia Română de Oină.
   La această competiţie participă şapte echipe, cinci reprezentante ale Poliţiei de Frontieră Române şi două ale Jandarmeriei Române: Garda de Coastă (cu două echipe -A.C.S. Frontiera Tomis Constanţa şi A.C.S. Frontiera Aegyssus Tulcea),Inspectoratul Teritorial P.F. Sighetu Marmaţiei, Inspectoratul Teritorial P.F. Giurgiu, Serviciul Teritorial P.F. Vaslui, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Harghita şi Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Brăila.
Citeşte mai mult...
 
Rezultate “Turneul 1 Play-Off al Campionatului Naţional pentru Seniori” PDF Imprimare
Luni, 30 Iunie 2014 21:52

                                                                       

    Federatia Romana de Oina in colaborare cu Ministerul Tineretului şi Sportului, Comitetul Olimpic si  Sportiv Român si Banca Naţională a României, a organizat duminica 29.06.2014, pe Stadionul Cotroceni, situat in cadrul Arenelor Bancii Nationale a Romaniei, Turneul I Play-off al Campionatului National de Oina pentru Seniori.
    Echipele care au participat la acest turneu sunt cele clasate pe primele patru locuri la turneul regulat, desfasurat la Constanta la sfarsitul lunii mai, si anume:  Straja Bucureşti, Frontiera Tomis Constanţa, Biruinţa Gherăeşti Neamţ şi Oltul Turnu Roşu Sibiu.Rezultate inregistrate:
1.       Frontiera Tomis Constanta - Oltul Turnu Roşu Sibiu      36-19
2.       Biruinţa Gherăeşti Neamţ - Straja Bucureşti                 17-31
3.       Oltul Turnu Roşu Sibiu - Straja Bucureşti                      22-21
4.       Frontiera Tomis Constanta - Biruinţa Gherăeşti Neamţ   20-14
5.       Biruinţa Gherăeşti Neamţ - Oltul Turnu Roşu Sibiu        16-12
6.       Frontiera Tomis Constanta - Straja Bucureşti   23-18.
CLASAMENT DUPA turneul I play-off:                         V  E   I   Puncte 
1. A.C.S. Frontiera Tomis Constanţa                         10   0   0    30p
2. C.S. Biruinţa Gherăeşti Neamţ                               7    0   3    24p
3. A.C.S. Straja Bucureşti                                         6    0   4     22p
4. C.S. Oltul Turnu Roşu                                           5   0    5     20p.
Citeşte mai mult...
 
Campionatului Naţional de oina pentru seniori de la Bucureşti PDF Imprimare
Joi, 26 Iunie 2014 15:16

    Cu ce gânduri pleacă echipele participante la turneul play-off al Campionatului Naţional pentru seniori de la Bucureşti

         Va fi un turneu tare! 
                                                                                    
   

               Duminică, 29 iunie 2014, începând cu ora 9.30, se va desfăşura pe Stadionul Cotroceni,  situat în cadrul Arenelor Băncii Naţionale a României, una dintre cele mai puternice competiţii de oină , si anume “Turneul 1 Play-Off al Campionatului Naţional pentru Seniori”, organizat de Federaţia Română de Oină, în colaborare cu Ministerul Tineretului şi Sportului, Comitetul Olimpic si  Sportiv Român si Banca Naţională a României .

            La competiţie vor participa cele mai bune echipe de seniori din ţară, clasate pe primele patru locuri ca urmare a turneului regulat, desfăşurat la Constanţa în luna mai. Echipele: Straja Bucureşti, Frontiera Tomis Constanţa, Biruinţa Gherăeşti Neamţ şi Oltul Turnu Roşu Sibiu se vor confrunta  într-un turneu simplu, fiecare cu fiecare, urmând să fie, în total, 6 meciuri.


    Pentru a prefaţa turneul de oină de pe stadionul din complexul sportiv Cotroceni din Bucureşti, programat pe data de 29 iunie a.c., în zi de mare sărbătoare creştină – Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel – am contactat câte un reprezentant al fiecărei echipe participante, care ne-a transmis o parte din obiectivele propuse. 
 
      Daniel Benghea (A.C.S. Frontiera Tomis): „Plecăm la acest prim turneu play-off cu gândul de a ne păstra primul loc în clasament. Nu va fi uşor, deoarece toate echipele ajunse în această fază a competiţiei pot produce surprize, având loturi cu jucători buni. Formaţia din Turnu Roşu are câţiva tineri foarte imprevizibili în joc şi trebuie să fim atenţi. Frontiera Tomis are tot lotul valid, în exprimarea echipei noastra putându-se vedea experienţa pe de o parte şi elanul tinerilor pe de alta. Credem că ne putem apropia un nou titlu de campioană dacă învingem în toate cele trei jocuri din Bucureşti”. 
 
Citeşte mai mult...
 
OINA. ,,CUPA ŢĂRII CHIOARULUI’’ – EDITIA I- 16 IUNIE 2014 PDF Imprimare
Sâmbătă, 21 Iunie 2014 10:10
    Oina castiga tot mai mult teren si in frumoasa comuna Remetea Chioarului, unde s-a organizat o noua competitie de oina, care se vrea a fi incepand din acest an una de traditie.
                                                     
   Organizatorii acestui eveniment au fost: Primaria comunei Remetea Chioarului, Scoala Gimnaziala Remetea Chioarului, si un grup de oameni inimosi si cu deschidere mare spre sport care s-au ingrijit pana in cele mai mici detalii ca totul sa iasa  perfect.
     Pentru castigarea marelui trofeu s-au intrecut  echipele:
Cetate Remetea Chioarului,
Magura Coas,
Liceul Teoretic ,,Ioan Buteanu’’ Somcuta Mare.
    Trebuie sa mentionam faptul ca la festivitatea de deschidere a participat si  primarul comunei Remetea Chioarului dl. Buzdugan Ioan,care a adresat frumoase cuvinte celor prezenti si a dat lovitura de incepere a competitiei.
Citeşte mai mult...
 
CUPA HIDA – OINĂ EDIŢIA I – 2014 PDF Imprimare
Miercuri, 18 Iunie 2014 07:24
   Oina – jocul  sportiv tradițional românesc este un joc deosebit care solicită calități sportive complexe (viteză bună, reflexe rapide în mișcările de autoapărare față de loviturile mingii, precizie în aruncarea și lovirea mingii cu bastonul). Iubitorii acestui sport sunt dedicaţi în totalitate şi nu se împiedică de nimic pentru a-l practica şi pentru a-l promova.
                        
   În virtutea acestei pasiuni pentru jocul nostru tradiţional, domnul profesor Aluaş Dan de la Liceul Tehnologic “Liviu Rebreanu“ din Hida este un model. A dezvoltat această pasiune şi elevilor, mai întâi celor din Dragu, unde a activat ca şi profesor şi director o perioadă, apoi, celor de la Hida, completaţi de elevii de la Dragu care, înscriindu-se la liceu şi-au regăsit mentorul şi îndrumătorul, dispus să dea continuitate muncii sale de foarte mulţi ani.
   Deşi a revenit la Liceul Tehnologic “Liviu Rebreanu“ din Hida doar de doi ani, rezultatele, datorate pasiunii şi apostolatului domniei sale, nu s-au lăsat aşteptate, astfel încât  s-au concretizat în calificarea şi participarea la ONSS – oină, etapa naţională, desfăşurată anul acesta la Sibiu.
Citeşte mai mult...
 


Pagina 7 din 20

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Sporturi de echipa