Total Media News

Sporturi individuale
David Popovici, sinonim cu istoria! PDF Imprimare
Duminică, 07 Noiembrie 2021 07:29

Ar putea fi o imagine cu unul sau mai mulţi oameni şi text care spune „David Popovici / AUR CE Kazan 2021 200 m iber arena ROU #ceimaibunidintrenoi #teamromania”

 

   David Popovici a câștigat prima medalie la seniori, aur la Campionatele Europene de înot în bazin scrut de la Kazan, Rusia.
E prima medalie de aur din istoria participărilor românești la CE în bazin de 25 m, după 4 medalii de argint și 8 bronz.
Citeşte mai mult...
 
David Popovici, oficial la CS Dinamo! PDF Imprimare
Miercuri, 06 Octombrie 2021 11:46

Clubul Sportiv Dinamo a prezentat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, noile achiziții de top de la secția de natație a clubului: înotătorul David Popovici (17 ani) și antrenorul său, Adrian Rădulescu. Întâlnirea cu jurnaliștii a avut loc la Sala de trofee a CS Dinamo și a fost deschisă de președintele clubului, Ionuț Adrian Popa: ”David, doresc să-ți transmit oficial mulțumiri pentru faptul că ai ales să faci parte din familia sportului dinamovist. Sunt mândru că sunt contemporan cu acest eveniment”.

David POPOVICI:

”Mă bucur că sunt la Dinamo, cel mai titrat club sportiv al României. Am aflat că în această sală se află doar portretele medaliaților olimpici ai clubului Dinamo. Sper ca într-o zi să fiu și eu aici. De fapt, sunt convins de acest lucru. Este frumos să vezi atâtea figuri marcante ale sportului, iar acest lucru mă motivează”

”Transferul la Dinamo a venit firesc. A fost o decizie pe care am luat-o alături de antrenorul meu și de părinții mei. Am considerat că este cea mai bună decizie pentru cariera mea în acest moment”

”Mă bucur că sunt coleg la Dinamo cu Robert Glință și poate că în viitor vom face o ștafetă împreună. Robert este un om foarte inteligent și un sportiv pe măsură”

”Am avut oferte de a pleca în SUA, dar am decis să rămân în România alături de echipa mea în care am foarte mare încredere. Consider că eu, ca performer în acest sport individual, pot să cresc în acest fel”

”În viitor îmi doresc să am cel mai mare impact posibil asupra sportului românesc. Pentru asta muncesc alături de echipa mea. Îmi doresc să fac cât mai mult, vrem să excelăm cât de mult se poate”.

”După Tokyo am avut trei săptămâni de vacanță. M-am odihnit, m-am relaxat și am revenit ușor-ușor, cu mare încredere în planul echipei mele, pe care eu îl urmez”.

Citeşte mai mult...
 
Campionatul Național de Culturism și Fitness PDF Imprimare
Miercuri, 25 August 2021 12:08
  

                 Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

    Campionatul Național de Culturism și Fitness  de la Sibiu din perioada 9-11 septembrie!
    Sportivii trebuie să se prezinte la înscriere, la Sala Transilvania din Sibiu, în ținuta de concurs, care va fi verificată de arbitri prezenți.
     Concurenții care nu vor avea ținutele de scenă, conform Regulamentului Federației Române de Culturism și Fitness (FRCF), riscă eliminarea din concurs.
    Șeful Comisiei de Arbitri, Călin Brehaiță, recomandă conducătorilor de cluburi, antrenorilor, dar și sportivilor, să consulte Regulamentul de Concurs de pe site-ul FRCF, astfel încât ținuta de scenă și posing-ul sportivilor să respecte întocmai normele impuse de FRCF și implicit IFBB!

  SUCCES !!
*
Citeşte mai mult...
 
CULTURISM : Tiger Classic Diamon Cup. PDF Imprimare
Vineri, 07 Mai 2021 11:33

             Ar putea fi o imagine cu 5 persoane şi persoane în picioare

     

    Tiger Classic Diamond Cup deschide sezonul competițional la Culturism și Fitness 
Sezonul competițional 2021 la Culturism și Fitness începe în forță cu Tiger Classic Diamond Cup, concurs ce se desfășoară la București, în perioada 7-8 Mai și are la linia de start peste 150 de sportivi înscriși, din 25 de țări.
    Prima competiție din acest an, după un an de restricții și pandemie a putut fi organizată cu sprijinul direct și necondiționat al președintelui Federației Române de Culturism și Fitness (FRCF), Gabriel Toncean.
    Organizatorii au pregătit multe surprize: medalii și trofee inedite, lucrate manual dar și 16 Carduri PRO.    

          

Citeşte mai mult...
 
ISA Awards Scholarships to 43 Underserved Youth around the World PDF Imprimare
Miercuri, 23 Decembrie 2020 12:29
   The International Surfing Association (ISA) is proud to announce that 43 youth surfers from 15 countries have been selected as recipients of the 2020 ISA Scholarship Program.
USD $20,000 will be distributed among the new wave of scholarship ambassadors according to the particular needs of each recipient.
Scholarship recipients are selected based on their financial need as well as dedication to education and surfing.
The diversity of the nationalities (15 countries represented) reflects the ISA’s overarching push to grow and spread the sport in non-traditional surfing nations around the globe.
The countries include Argentina, Barbados, Brazil, Costa Rica, Ecuador, El Salvador, India, Iran, Jamaica, Maldives, Morocco, Senegal, The Gambia, Trinidad and Tobago, and Venezuela.
Since 2007, the ISA has awarded USD $348,500 to more than 350 surfers around the world who are 18 years of age and under.
Citeşte mai mult...
 


Pagina 1 din 50

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2021
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Sport Sporturi individuale