Total Media News

Sporturi individuale
Campionatul National de Tineret - Sabie PDF Imprimare
Joi, 28 Aprilie 2022 09:12
Ar putea fi o imagine cu 3 persoane şi text
Eveniment organizat de Federatia Romana de Scrima
Sala de Scrima ”Ana Pascu„/ F.R. Scrima, Aviator Popa Marin 2, Bucuresti
Durată: 3 zile
Public  · Oricine, cu sau fără cont de Facebook
Campionatul National de Tineret - Sabie
Feminin si Masculin
Individual si Echipe
*
Citeşte mai mult...
 
Campionatul National de Sabie Seniori PDF Imprimare
Joi, 14 Aprilie 2022 12:01

Campionatul National de Sabie Seniori

Sala De Scrima "Ana Pascu" Bucuresti
                           Ar putea fi o imagine cu 3 persoane şi text
Eveniment organizat de Federatia Romana de Scrima
Durată: 3 zile
*
Citeşte mai mult...
 
David Popovici, sinonim cu istoria! PDF Imprimare
Duminică, 07 Noiembrie 2021 07:29

Ar putea fi o imagine cu unul sau mai mulţi oameni şi text care spune „David Popovici / AUR CE Kazan 2021 200 m iber arena ROU #ceimaibunidintrenoi #teamromania”

 

   David Popovici a câștigat prima medalie la seniori, aur la Campionatele Europene de înot în bazin scrut de la Kazan, Rusia.
E prima medalie de aur din istoria participărilor românești la CE în bazin de 25 m, după 4 medalii de argint și 8 bronz.
Citeşte mai mult...
 
David Popovici, oficial la CS Dinamo! PDF Imprimare
Miercuri, 06 Octombrie 2021 11:46

Clubul Sportiv Dinamo a prezentat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, noile achiziții de top de la secția de natație a clubului: înotătorul David Popovici (17 ani) și antrenorul său, Adrian Rădulescu. Întâlnirea cu jurnaliștii a avut loc la Sala de trofee a CS Dinamo și a fost deschisă de președintele clubului, Ionuț Adrian Popa: ”David, doresc să-ți transmit oficial mulțumiri pentru faptul că ai ales să faci parte din familia sportului dinamovist. Sunt mândru că sunt contemporan cu acest eveniment”.

David POPOVICI:

”Mă bucur că sunt la Dinamo, cel mai titrat club sportiv al României. Am aflat că în această sală se află doar portretele medaliaților olimpici ai clubului Dinamo. Sper ca într-o zi să fiu și eu aici. De fapt, sunt convins de acest lucru. Este frumos să vezi atâtea figuri marcante ale sportului, iar acest lucru mă motivează”

”Transferul la Dinamo a venit firesc. A fost o decizie pe care am luat-o alături de antrenorul meu și de părinții mei. Am considerat că este cea mai bună decizie pentru cariera mea în acest moment”

”Mă bucur că sunt coleg la Dinamo cu Robert Glință și poate că în viitor vom face o ștafetă împreună. Robert este un om foarte inteligent și un sportiv pe măsură”

”Am avut oferte de a pleca în SUA, dar am decis să rămân în România alături de echipa mea în care am foarte mare încredere. Consider că eu, ca performer în acest sport individual, pot să cresc în acest fel”

”În viitor îmi doresc să am cel mai mare impact posibil asupra sportului românesc. Pentru asta muncesc alături de echipa mea. Îmi doresc să fac cât mai mult, vrem să excelăm cât de mult se poate”.

”După Tokyo am avut trei săptămâni de vacanță. M-am odihnit, m-am relaxat și am revenit ușor-ușor, cu mare încredere în planul echipei mele, pe care eu îl urmez”.

Citeşte mai mult...
 
Campionatul Național de Culturism și Fitness PDF Imprimare
Miercuri, 25 August 2021 12:08
  

                 Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

    Campionatul Național de Culturism și Fitness  de la Sibiu din perioada 9-11 septembrie!
    Sportivii trebuie să se prezinte la înscriere, la Sala Transilvania din Sibiu, în ținuta de concurs, care va fi verificată de arbitri prezenți.
     Concurenții care nu vor avea ținutele de scenă, conform Regulamentului Federației Române de Culturism și Fitness (FRCF), riscă eliminarea din concurs.
    Șeful Comisiei de Arbitri, Călin Brehaiță, recomandă conducătorilor de cluburi, antrenorilor, dar și sportivilor, să consulte Regulamentul de Concurs de pe site-ul FRCF, astfel încât ținuta de scenă și posing-ul sportivilor să respecte întocmai normele impuse de FRCF și implicit IFBB!

  SUCCES !!
*
Citeşte mai mult...
 


Pagina 4 din 53

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Sporturi individuale