Total Media News

Sporturi individuale
Mika Hakkinen vine la Bucuresti. Finlandezul va face o demonstratie pe Bulevardul Kisselef PDF Imprimare
Joi, 18 Aprilie 2013 20:06

              Fost dublu câştigător al Campionatului Mondial de Formula 1 finlandezul Mika Hakkinen va efectua, la 5 iunie, o vizită în Bucureşti, el urmând să facă şi o demonstraţie la volanul unei maşini Caparo T1 pe Bulevardul Kisselef, se arată într-un comunicat.

                           

                                            Mika Hakkinen (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

 

            Hakkinen, care este ambasadorul global Johnnie Walker pentru promovarea consumului responsabil de alcool, se va afla în România cu ocazia campaniei "Nu te urca la volan sub influenţa alcoolului".

           "Join the Pact - Nu te urca la volan sub influenţa alcoolului" este o campanie menită să încurajeze şi să determine consumatorii, prin semnarea pactului, să facă un angajament personal de nu se urca la volan sub influenţa alcoolului. Până în prezent, aproximativ un milion de oameni din întreaga lume au semnat acest pact.

Citeşte mai mult...
 
Cancellara s-a impus a treia oara in "Iadul Nordului" PDF Imprimare
Marţi, 09 Aprilie 2013 21:53

    Elveţianul Fabian Cancellara a câştigat pentru a treia oară în carieră infernala cursă de o zi Paris-Roubaix.

                            

        Cancellara, care în urmă cu o săptămână câştigase şi Turul Flandrei, a trecut primul linia de sosire, după 254 de kilometri de drum pietruit, noroi şi praf.Rutierul elveţian mai câştigase "Regina Clasicelor" în 2006 şi 2010. El a intrat în velodromul de la Roubaix în acelaşi timp cu belgianul Sep Vanmarcke - un sprinter mai valoros. Cei doi s-au jucat de-a şoarecele şi pisica pe veldrom, iar belgianul a fost păcălit în cele din urmă de Cancellara, care a sprintat pe final, chiar înainte de linia de sosire.

Citeşte mai mult...
 
Djokovici, invins de un "batrinel" al tenisului PDF Imprimare
Joi, 28 Martie 2013 09:25

        Sârbul a pierdut fără drept de apel în faţa neamţului Tommy Haas, în turul patru de la Miami.

                          

 

       Novak Djokovici, liderul ATP şi deţinătorul trofeului la Miami, nu a avut nicio reacţie în faţa germanului Haas, care s-a impus lejer, scor 6-2, 6-4.Este primul eşec al jucătorului belgrădean din ultimele 15 partide şi doar al doilea insucces al sezonului. "Am făcut cel mai prost meci din ultima vreme.

A fost frig, iar mingea nu a sărit atât de mult pe cât mi-aş fi dorit, iar acest lucru l-a ajutat pe Haas, el preferând aceste condiţii. Am făcut prea multe erori neforţate, iar un jucător excelent cum este Tommy a profitat de asta.

Citeşte mai mult...
 
Bernard Hopkins, rege in ring la 48 de ani PDF Imprimare
Duminică, 10 Martie 2013 19:35

Pugilistul american Bernard Hopkins a cucerit aseară titlul mondial IBF la categoria semigrea.

                                         

          Hopkins este cel mai vârstinc campion mondial al boxului profesionist din istorie. Sportivul în vârstă de 48 de ani a obținut aseară cea de-a 53-a victorie din carieră, învingându-l prin decizie unanimă pe compatriotul său Tavoris Cloud, care este cu 17 ani mai tânăr.

    A fost primul eșec din carieră pentru Cloud, care câștigase primele 24 de partide la profesioniști. Hopkins, care își pierduse titlul WBC în fața lui Chad Dawson în urmă cu aproape un an, a făcut un meci senzațional, dominându-și clar adversarul, care era considerat favorit de către casele de pariuri.

Citeşte mai mult...
 
Romania, medalie de bronz la SCRIMA - Etapa de Cupa Mondiala la spada feminin -Saint Maur, Franta PDF Imprimare
Marţi, 05 Martie 2013 08:31

              Echipa de spadă a României a cucerit medalia de bronz la Cupa Mondială de la Saint Maur (Franța). Pe primele două locuri s-au situat echipele Rusiei și cea a Ungariei.

                                 

   La această puternică competiție au participat 21 de echipe naționale printre care și medaliatele de la Jocurile Olimpice Londra 2012; Coreea și U.S.A. 

   Din componența echipei naționale fac parte și stelistele Ana-Maria Brânză, Simona Pop, Maria Udrea și Ana Zdanovschi.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 43 din 53

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Sporturi individuale