Total Media News

Sporturi individuale
SCRIMA - Cupa Mondiala - Doha, Qatar - ianuarie 2013 PDF Imprimare
Marţi, 22 Ianuarie 2013 14:05

                    Ana-Maria Brânză începe anul în forță, obținând medalia de argint în prima etapă a Cupei Mondiale ce se desfășoară la Doha (Qatar).

                            

 

               Vicecampioana olimpică de la Beijing 2008 a fost învinsă în finală de chinezoaica Anqi Xu, cu scorul de 11-15.

 
SNOOKER: Mark Selby a cistigat Masters-ul londonez PDF Imprimare
Luni, 21 Ianuarie 2013 12:18

          Mark Selby a câştigat al treilea său titlu de Masters, după ce l-a învins, ieri, în finala turneului din 2013 pe australianul Neil Robertson, campionul din 2012.

                                       

       Selby câştigase şi ediţiile din 2008 şi 2010 ale acestui turneu invitaţional, unul dintre cele mai puternice din lume. În lumea snookerului, doar şase jucători au reuşit să cucerească Mastersul de cel puţin trei ori: Cliff Thorburn, Steve Davis, Stephen Hendry, Paul Hunter, Ronnie O'Sullivan şi, acum, Mark Selby. "M-am chinuit în prima zi (n.r. - finala s-a disputat în două zile). Neil a fost jucătorul turneului până în această finală.

Citeşte mai mult...
 
Confesiunea lui Armstrong: "Voiam sa ciştig cu orice preţ. Nu am simţit ca trisez" PDF Imprimare
Duminică, 20 Ianuarie 2013 11:26

                       Fostul ciclist american Lance Armstrong, căruia i-au fost retrase recent cele şapte titluri de câştigător al Turului Franţei, a recunoscut că s-a dopat în toate acele ediţii, în cadrul unui interviu acordat celebrei prezentatoare şi realizatoare TV Oprah Winfrey. 

                                   

           Abordat direct de Winfrey, Armstrong a răspuns că s-a dopat în toate ediţiile câştigate, dar că, în ciclismul de atunci, a fost "o modalitate de luptă cu arme egale", relatează eurosport.yahoo.com.

Citeşte mai mult...
 
Sorana Cîrstea, singura româncă în turul 3 la Australian Open PDF Imprimare
Miercuri, 16 Ianuarie 2013 19:58

         O singură jucătoare de tenis din România a reuşit să se califice în turul trei al primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Open. Sorana Cîrstea a învins-o, azi-dimineaţă, pe Kristyna Pliskova (Cehia), cu scorul de 1-6, 6-3, 6-2.

 

     În turul trei, Sorana, care şi-a egalat cea mai bună performanţă la competiţia de la Melbourne, va încrucişa racheta cu chinezoaica Na Li, a şasea favorită a turneului de la Antipozi şi finalistă a întrecerii în 2011.

Citeşte mai mult...
 
Camelia Potec se afla la cea mai mare rascruce din cariera sa PDF Imprimare
Sâmbătă, 24 Noiembrie 2012 08:57

        Camelia Potec se află la cea mai mare răscruce din cariera sa: "Cum pot să renunţ la ceva ce înseamnă viaţa mea!?"

 

          Înotătoarea în vîrstă de 30 de ani nu a mai intrat în bazin de 90 zile pentru a putea "decide la rece" dacă renunţă sau nu la sport. Şi-a fixat ca termen de gîndire ziua de 15 decembrie.

 

        Sala Palatului, sîmbătă seara.

 

   Concert Gianni Morandi. Uşile se deschid la ora 19:00. Treizeci de minute mai tîrziu, sala e doar pe jumătate plină, în special locurile de la balcon. "Nu cred că se umple. S-au cumpărat biletele mai ieftine, cele de cincizeci de lei", observă o doamnă respectabilă, la vreo 70 de ani, care ocupa un loc central în sectorul A. Acolo un bilet a costat 500 de lei!

Încet, încet, încep să se ocupe toate scaunele. Spectatorii, majoritatea părinţi şi bunici. "Am crescut cu muzica lui Morandi şi uite că apucăm să-l vedem pe viu!", "Ce seară, dragă! N-aveam voie să ratăm aşa ceva", conversează două femei îmbrăcate cochet.

                                        

    Printre cei care-şi caută locul se distinge la un moment dat o siluetă care face notă discordantă cu restul oamenilor din sală, a căror medie de vîrstă e undeva la 65 de ani. O tipă blondă, înaltă şi zveltă, îmbrăcată cu o rochie neagră pînă deasupra genunchilor şi un sacou alb. Este Camelia Potec.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 46 din 53

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Sporturi individuale