Total Media News

Sporturi individuale
Usain Bolt se lasa de alergat! Fulgerul vrea sa LOVEASCA in alta parte! PDF Imprimare
Duminică, 26 August 2012 20:35

  Afla de ce merge la Rio in 2016:

       v                 

    Cel mai rapid om din lume vrea sa participe si la Jocurile Olimpice de la Rio, insa de data aceasta vrea sa-si incerce norocul la proba de saritura in lungime. "Antrenorul meu vrea sa concurez la 400 de metri, dar eu doresc sa incerc saritura in lungime", a declarat Bolt postului Sky News.

Citeşte mai mult...
 
Roxana Cocos este vicecampioana olimpica la Haltere PDF Imprimare
Miercuri, 01 August 2012 18:01

 In cursul acestei dupa-miezi , halterofila Roxana Cocos a reusit in cadrul categoriei de greutate -69 Kg , sa obtina medalia de argint .Ea a fost intrecuta de o sportiva din Coreea de Nord , in timp ce pe locul trei s-a clasat o sportiva din Belarus . Aceasta performanta nu este o surpriza , intrucat oemnii in domeniu se asteptau ca ea sa cucereasca o medalie , avand in vedere trecutul ei la Campionatele Europene si Mondiale.

In acest moment Romania se bucura de :1 medalie Aur , 3 medalii Argint si 2 medalii Bronz.

Multumim Roxana !

 
Razvan Martin obtine bronzul olimpic la Haltere PDF Imprimare
Marţi, 31 Iulie 2012 22:09

Update: In cursul acestei seri , Razvan Marin, nascut in Cluj a obtinut la categoria -69 Kg Haltere , medalia de bronz , el fiind depasit de un Chinez si un Indonezian .Aceast performanta nu vine intamplator intrucat el a obtinut in decursul acestui an si argintul european .

 

Astfel momentan , Romania are o medalie de Aur , doua de Argint si doua de Bronz .

                   

 
Corina Caprioriu - medaliata cu argint PDF Imprimare
Luni, 30 Iulie 2012 18:54


 

 

Astazi in urma a mai multe lupte desfasurate la Londra , Corina Caprioriu a castigat in cadrul categoriei - 57 Kg , medalia de argint la Judo. Ea a fost invinsa de o japoneza , in urma unei descalificari , arbitrii considerand ca judoka noastra a calcat deliberat in afara suprafetei , refuzand lupta .La final , Caprioriu s-a declarat multumita de medalie , chiar daca a pierdut in finala si in urma unei decizii controversate.

 

Aceasta medalie intregeste zestrea de medalii de pana acum : Aur - Alin Moldoveanu (Tir) si Argint (Alina Dumitru - Judo -48Kg).

 
Alin George Moldoveanu - Campion Olimpic la Tir PDF Imprimare
Luni, 30 Iulie 2012 13:45

 

                                                           

                 In urma cu cateva minute in proba pusca cu aer comprimat 10 m , Tiristul nostru , Alin Moldoveanu , a reusit sa castige titilul olimpic, dupa ce in calificari a terminat pe locul doi egaland recordul olimpic , el invingandu-i pe campionul mondial , Niccolo Campriani si Indianul Gagan Narang . La mijlocul competitiei compatritoul nostru a avut o cumpana tragand 9.9 dar apoi si.a revenit si a reusit sa treaca in palmares prima medalie de aur a delegatiei noastre la Londra.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 49 din 53

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Sporturi individuale