Total Media News

Bucatarie - Retete
Tort cu frisca, migdale si vanilie PDF Imprimare
Bucatarie - Retete
Sâmbătă, 20 Octombrie 2012 09:57

     Tortul este un desert obligatoriu pentru orice aniversare. Iata o reteta de tort cu frisca si crema cu migdale si vanilie, care va fi pe placul tuturor invitatilor.

                                          

      Ingredientele necesare pentru tortul cu frisca:

 

     Pentru blat: - 8 oua; - 200 g zahar; - 200 g faina; - vanilie. Pentru crema: - 4 oua; - 100 g unt; - 150 g zahar praf; - 150 g migdale; - vanilie.

Citeşte mai mult...
 
Rulada in sos de vin PDF Imprimare
Bucatarie - Retete
Miercuri, 03 Octombrie 2012 06:55

                   

              Ruladă în sos de vin

  

 

                   

 

               

                     Rulada în sos de vin este un preparat delicios, apetisant și sățios, pe gustul invitaților pretențioși.

       Timp de preparare: Mediu

 


Numar de portii: 6
Complexitate: mediu
Calorii: 420Ingrediente1 kg muschi de porc
2 cepe
70 g unt
1 ou
150 g cascaval
150 g smântâna
1 cescuta cu vin
ulei
nucsoara
sare
piper
500 g spanac (În cazul în care folosesti spanac congelat, adauga-l peste ceapa calita fara sa-l oparesti.)Mod de preparare1.Opărește spanacul în apă cu sare. Separat, călește ceapa în unt topit. Adaugă spanacul scurs bine de apă. La câteva minute, încorporează cașcavalul ras și oul bătut cu smântâna, sare și piper și un vârf de linguriţă cu nucșoară.
 
2.Taie carnea în așa fel încât să obţii o foaie mai mare și condimentează cu sare și piper. Întinde amestecul de ciuperci, rulează bine și leagă cu sfoară.3.Așază rulada într-un vas și stropește-o cu trei linguri cu ulei, o ceșcuţă cu apă și vin. Lasă la cuptor, la foc moderat, cel puţin 90 de minute. Din când în când, stropește cu sosul format în tavă.

**  sursa  :ecuisine.ro

 

 
Tarta cu mere PDF Imprimare
Bucatarie - Retete
Duminică, 23 Septembrie 2012 15:50

      Tarta cu mere este un desert delicios, pe care-l poti pregati usor si este gata in 60 de minute.

 

                  Timp de preparare: Mediu
Numar de portii: 6

 

                                        
Complexitate: usorIngredientePentru aluat

Citeşte mai mult...
 
Ce maninci in functie de momentul zilei. 5 sfaturi PDF Imprimare
Bucatarie - Retete
Sâmbătă, 22 Septembrie 2012 13:42

   Ce să mănânci după o şedinţă extenuantă sau o noapte albă ca să-ţi recapeţi forţele? Descoperă care sunt cele mai bune alimente de care are nevoie corpul în funcţie de situaţia şi momentul zilei.


   Organismul tău are nevoie de nutrienţi diferiţi atunci când este solicitat, însă trebuie să ştii exact care sunt cele mai bune opţiuni pentru a-l ajuta să se refacă mai repede. Nivelul tău de energie depinde foarte mult de alimentele pe care le consumi, de aceea după un antrenament sportiv sau după o şedinţă extenuantă la muncă este bine să-i asiguri corpului nutrienţii de care are nevoie.

Citeşte mai mult...
 
Pastrav la cuptor cu legume PDF Imprimare
Bucatarie - Retete
Joi, 13 Septembrie 2012 07:36

 

 

                            

doi pastravi mari se curata, se sareaza, se pune piper si putin usturoi si se stropesc cu ulei de masline, vinegar si putina zeama de lamaie.


Se pun legumele, eu am pus morcovi, ceapa rosie, rosii si ardei gras.
Se toarna apa cat sa cuprinda.
Se trece la cupotor la foc mic (eu am lasat 40min)

 

 

Multumim   Anamaria Raluca Zait   !!

 


Pagina 9 din 13

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Social Bucatarie - Retete