Total Media News

Tenis
Victor Hănescu, eliminat în primul tur la Shanghai PDF Imprimare
Marţi, 08 Octombrie 2013 19:16

          Tenismanul Victor Hănescu, locul 75 ATP, a ratat, marţi, calificarea în turul doi al turneului de la Shanghai (China), dotat cu premii în valoare totală de 3.849.445 de dolari, informează site-ul oficial al competiţiei.

                    

                         

                                     Victor Hanescu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)


     Hănescu a fost învins, în runda inaugurală, cu scorul de 4-6, 7-6 (7/5), 7-6 (7/4), după două ore şi 22 de minute, de sud-africanul Kevin Anderson, poziţia 20 în ierarhia mondială.

     Pentru participarea la turneul de la Shanghai, Victor Hănescu va primi 10 puncte ATP şi un cec în valoare de 13.535 de dolari.

 

 

Citeşte mai mult...
 
Nadal, la primul turneu de dupa revenirea in fotoliul de lider: "Credeam ca nu mai ajung aici" PDF Imprimare
Marţi, 08 Octombrie 2013 17:26

       Rafael Nadal va evolua în această săptămână, la Shanghai, în primul său turneu de după recucerirea locului 1 în clasamentul ATP.

                  

     Tenismanul de 27 de ani are ocazia să bifeze un nou record pentru istorie, putându-şi extinde performanţa unică de a aduna cele mai multe turnee din categoria Masters într-un singur sezon (în prezent are 6, după ce a triumfat la Indian Wells - finală cu del Potro -, la Madrid - ultim act cu Wawrinka -, Roma - l-a bătut pe Federer -, Montreal - finală, cu Raonic - şi Cincinnati - l-a învins pe Isner-).

     Totuşi, jucătorul originar din Manacor a precizat că nu îl interesează prea mult stabilirea unui nou record, dorind pentru moment să se bucure de sezonul fantastic pe care îl are, fără a se încărca de prea multă presiune. Mai jos vă prezentăm primele impresii ale noului număr unu mondial, imediat după ce a aterizat la Shanghai.

Citeşte mai mult...
 
Echipa feminină de tenis de masă a României a obtinut MEDALIA DE ARGINT la CE din Austria PDF Imprimare
Marţi, 08 Octombrie 2013 07:47

              Echipa feminină de tenis de masă a României a rămas cu medaliile de argint după ce a pierdut finala Campionatului European de la Schwechat (Austria), fiind învinsă, luni, cu scorul de 3-1, de reprezentativa similară a Germaniei.

                   


Rezultatele înregistrate în confruntarea României cu Germania sunt următoarele:

Daniela Dodean - Kristin Silbereisen 3-1 (11-8, 7-11, 12-10, 12-10)

Elisabeta Samara - Ying Han 2-3 (11-9, 6-11, 11-8, 10-12, 5-11)

 

Citeşte mai mult...
 
Serena Williams a câştigat US Open PDF Imprimare
Luni, 09 Septembrie 2013 09:20

   Americanca s-a impus pentru a cincea oară la turneul de Grand Slam de la Flushing Meadows.

                                                             

     Liderul mondial a câştigat în faţa bielorusei Victoria Azarenka, singura care a reuşit să îi pună probleme la ultima competiţie de Grand Slam a anului.

    Scorul partidei a fost 7-5, 6-7 (6), 6-1. A fost o reeditare a ultimului act de anul trecut. Şi atunci, Serena reuşea să câştige. Williams (31 de ani) a ajuns la 17 succese în turneele de Grand Slam, apropiindu-se la un singur triumf de Martina Navratilova şi Chris Evert, dar la şapte distanţă de recordul deţinut de Margaret Court. 

   "Vika este o adversară foarte puternică. O luptătoare. Nu am fost sigură că voi câştiga azi până când nu am avut prima minge de meci", a spus Serena despre adversa ei din Belarus, singura care a reuşit să o învingă de două ori în acest an.

Citeşte mai mult...
 
Simona Halep s-a calificat în optimi la US Open PDF Imprimare
Sâmbătă, 31 August 2013 23:09

     Jucătoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numărul 21 şi locul 19 WTA, s-a calificat, sâmbătă, în optimi la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, informează site-ul oficial al competiţei.

            

   Halep a învins-o, în turul trei, cu scorul de 6-1, 6-0, după 51 de minute de joc, pe Maria Kirilenko (Rusia), cap de serie numărul 14 şi locul 17 WTA.

     În optimi, Simona Halep o va întâlni pe învingătoarea partidei dintre Svetlana Kuzneţova (Rusia), cap de serie numărul 27 şi 29 WTA, şi italianca Flavia Pennetta, locul 83 mondial.

    Jucătoarele calificate în optimi la US Open primesc câte 165.000 de dolari.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 24 din 25

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Tenis