Total Media News

Tenis
Halep Survives Opener In Shenzhen PDF Imprimare
Marţi, 06 Ianuarie 2015 09:50

              

   Simona Halep nearly saw her Shenzhen Open campaign cut short at the first hurdle but battled past a WTA Rising Star. Meanwhile, Vera Zvonareva turned back the clock.

   Simona Halep, the No.1 seed at the Shenzhen Open, nearly saw her campaign cut short at the first hurdle but managed to get past WTA Rising Star Annika Beck in three tough sets.

    Beck, who beat Halep on the grass courts of 's-Hertogenbosch last June - albeit by retirement - seemed keen on repeating the feat, sneaking out a break in the seventh game en route to taking the first set, 6-4, and going up a break twice in the second set, first at 2-1 and then again at 4-3.

    After surrendering that second set, the talented German even broke for a 3-2 lead in the third and deciding set - but Halep was just too solid at all the right moments, winning four games in a row from there to close the match out after a grueling hour and 53 minutes on the court, 4-6, 6-4, 6-3.

 

Citeşte mai mult...
 
Ţiriac, care deţine turnee de tenis a vorbit despre problemele de investitor în tenis PDF Imprimare
Duminică, 21 Decembrie 2014 13:26

 

                                                             

      Ion Ţiriac, care deţine turneele de la Madrid, Geneva şi Bucureşti, a vorbit despre problemele pe care le întâmpină din postura de investitor în tenis, potrivit bzi.ro.

     Omul de afaceri Ion Ţiriac a dezvăluit câteva dintre dificultăţile cu care se confruntă în afacerile sale din domeniul tenisului.

    "Tenisul, spre deosebire de alte sporturi, este foarte complicat şi în multe lucruri am eşuat din acest motiv. Tenisul este în mâinile a tot felul de organizaţii, ITF, Comitetul Grand Slam-urilor, ATP, WTA, federaţiile nationale", a spus Ion Tiriac, citat de bzi.ro.

 

Citeşte mai mult...
 
In Weekendul 22-23 noiembrie 2014 Romania Joaca Tenis la Dublu PDF Imprimare
Luni, 10 Noiembrie 2014 20:01

Rachetele se incing in luna noiembrie !

Sute de pasionati de tenis din Romania se antreneaza intens pentru cel mai mare simultan de turnee din sezonul de iarna. In weekendul 22-23 noiembrie 2014 are loc evenimentul de amploare Romania Joaca Tenis la Dublu, in care se vor desfasura nu mai putin de 17 turnee in 16 orase din intreaga tara. Jucatorii au ocazia sa se inscrie direct in Tenis Partener, cel mai mare circuit destinat amatorilor si sa demonstreze ca tenisul poate domina topurile sportive.


  Portile cluburilor de tenis se vor deschide larg pentru pasionatii de sportul alb, fie jucatori sau spectatori pentru cele 17 turnee de tenis care se vor desfasura in acelasi timp in cluburile din Romania. In perioada 10-18 noiembrie, in care au loc inscrierile la Romania Joaca Tenis la Dublu, fiecare are sansa sa se inscrie la aceste turnee si sa simta pasiunea unui meci cu miza mare alaturi de partener. Este o ocazie buna de a te bucura de frumusetea acestui sport si de a beneficia de sfaturile specialistilor si de a testa si echipamente performante.

 

Citeşte mai mult...
 
Simona Halep - Agnieszka Radwanska 6-2, 6-2 ... PDF Imprimare
Sâmbătă, 25 Octombrie 2014 13:53

           Simona Halep - Agnieszka Radwanska 6-2, 6-2

HALEP  este  in  finala  Turneului Campionilor

       

                  

 

 

Partida dintre Simona Halep şi Serena Williams se va disputa duminică, începînd cu ora 11:00


Citeşte mai mult...
 
Halep a învins-o pe Serena Williams PDF Imprimare
Miercuri, 22 Octombrie 2014 13:54

     Simona Halep, locul 4 WTA, a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-0, 6-2, în 65 de minute, pe americanca Serena Williams, în etapa a doua a Grupei Roşii a Turneului Campioanelor, de la Singapore, aceasta fiind primul succes al româncei în faţa celei mai bune jucătoare de tenis din lume.

                                

     Conform  MEDIAFAX ,Serena Williams, locul 1 WTA, nu mai pierduse un set fără să câştige vreun game din mai 2013, de la turneul de la Madrid. Acesta este al optulea set pierdut cu 0-6 de Williams în carieră.

Halep şi Williams s-au mai întâlnit de trei ori până în prezent, de fiecare dată impunându-se jucătoarea americană. Ele au jucat prima dată una împotriva celeilalte în 2011, în turul doi al turneului de la Wimbledon, când Serena Williams a câştigat în trei seturi, scor 3-6, 6-2, 6-1.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 19 din 25

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Tenis