Total Media News

Tenis
Halep a învins-o pe Eugenie Bouchard, scor 6-2, 6-3 PDF Imprimare
Luni, 20 Octombrie 2014 18:42

    Simona Halep, locul 4 WTA, a învins-o, luni, cu scorul de 6-2, 6-3, pe candadianca Eugenie Bouchard, locul 5 WTA, în primul meci disputat de sportiva română în cadrul Grupei Roşii de la Turneul Campioanelor, găzduit de oraşul Singapore.


           


   Halep, debutantă la finala sezonului, s-a impus după o oră şi nouă minute în faţa jucătoarei din Canada, aflată de asemenea la prima prezenţă la Turneul Campioanelor.

   Românca şi-a asigurat un premiu de 243.000 de dolari şi 230 de puncte WTA. Ea va mai primi câte 70 de puncte pentru următoarele două meciuri din grupă, indiferent de rezultat, astfel că totalul este de 370 de puncte WTA.


Citeşte mai mult...
 
Horia Tecău s-a calificat în finală la Beijing PDF Imprimare
Duminică, 05 Octombrie 2014 07:28

        Horia Tecău și partenerul său, olandezul Jean-Julien Rojer, vor juca a opta finală a anului și sunt ca și calificați la Turneul Campionilor.

 

            

 

    Horia Tecău, care este campion în exercițiu la puternicul turneu din capitala Chinei, cucerind titlul în 2013, alături de bielorusul Max Minryi, a făcut un nou meci extraordinar și a câștigat duelul cu perechea italo-argentiniană formată din Fabio Fognini și Leonardo Mayer, cu scorul de 6-4, 6-4.Victporia le-a adus lui Tecău și Rojer, care ocupă locul șase în cursa către Turneul Campionilor de la Londra, încă 300 de puncte, iar dacă se vor impune mâine în ultimul act de la Beijing, vor urca încă o poziție.

 

Citeşte mai mult...
 
Obiectele semnate de Bouchard, Cîrstea şi Niculescu sunt mult mai căutate decât cele ale Simonei PDF Imprimare
Marţi, 05 August 2014 21:47

Analiza   : 

     De  ce  obiectele semnate de Bouchard, Cîrstea şi Niculescu sunt mult mai căutate decât cele ale Simonei Halep pe site-urile de profil care comercializează suveniruri  ?

                                 


     Performanţele sportive ale constănţencei depăşesc cu mult modul în care sunt valorificare pe piaţă de echipa sa managerială. Bogdan Naumovici a comentat pentru ProSport capitolul deficitar al constănţencei

    Simona Halep, a treia jucătoare de tenis a lumii, stă în continuare foarte prost la capitalizarea imaginii, iar nevalorificarea profesionistă a potenţialului de marketing se observă cel mai bine în mediul online.

    Deşi are toate atuurile pentru a deveni un brand important la nivel internaţional (este în plină ascensiune, tânără, drăguţă, vorbeşte bine, joacă un tenis generos şi spectaculos), românca de 22 de ani are o cotă foarte scăzută la suvenirurile cu autograful său vândute pe Internet. Pe marile platforme mondiale (ebay, amazon, memofx, memorabilia), unde fotografiile şi mingile semnate de Serena Williams, Şarapova, Nadal sau Federer se vând cu sute şi chiar mii de dolari, se găseşte în prezent o singură fotografie cu autograful celei de-a treia jucătoare a lumii, care poate fi achiziţionată de la un vânzător din Germania cu doar 13,47 dolari.  

    Este o „ofertă“ derizorie, care spune multe despre preocuparea (sau, mai bine spus, lipsa de preocupare) pentru imagine şi publicitate în străinătate.

Citeşte mai mult...
 
Halep Conquers Vinci & Bucharest PDF Imprimare
Duminică, 13 Iulie 2014 19:04

    WTA Rising Star Simona Halep won the Bucharest Open to not only conquer her home event, but to get so, so close to the top of the Road To Singapore leaderboard.

                        

    Simona Halep completed a dream week on home soil on Sunday, beating Roberta Vinci in straight sets to not only win the first Bucharest Open, but to get within 11 points of Maria Sharapova on the Road To Singapore leaderboard - Sharapova currently leads the list at No.1.

Vinci had beaten Halep in two of their five previous meetings, and she did jump out to a 2-0 lead in the second set, but the No.1-seeded Halep was never really in too much trouble, storming past the No.2-seeded Vinci in just 68 minutes, 6-1, 6-3. She held her serve at love to close the match out.

Halep now has eight WTA titles to her name, winning her first six in 2013 (Nürnberg, 's-Hertogenbosch, Budapest, New Haven, Moscow and Sofia) and now two so far this season (Doha and Bucharest).

Citeşte mai mult...
 
Simona Halep joacă finala la BRD Bucharest Open duminică, în jurul orei 17.30 PDF Imprimare
Duminică, 13 Iulie 2014 08:18

   Jucătoarea Simona Halep, numărul 3 WTA şi favorita numărul 1, şi italianca Roberta Vinci, cap de serie numărul 2 şi locul 24 WTA, se vor întâlni, duminică, în finala BRD Bucharest Open în jurul orei 17.30.


                               

        Întâlnirea va avea loc pe terenul central.

       Tot pe terenul central va avea loc, începând cu ora 15.00, finala de dublu în care se vor întâlni perechea Elena Bogdan/Alexandra Cadanţu, beneficiară a unui wild-card, şi cuplul Cagla Buyukakcay/Karin Knapp (Turcia/Italia.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 20 din 25

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Tenis