Total Media News

Handbal
CSM Bucuresti rateaza intrarea in Final4! Infrangere in Rusia! PDF Imprimare
Duminică, 11 Aprilie 2021 17:40

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane şi interior

CSM Bucuresti pornea drept mare favorita in returul de la Moscova cu CSKA, dupa ce invinsese la o diferenta de 5 goluri la Bucuresti(32-27), iar in timpul partidei diferenta a fost si de 9 goluri in favoarea romancelor.

Prima repriza la Moscova a fost echilibrata, scor 12-11 pentru rusoaice. A doua repriza a adus mai ales in prima sa jumatate o ploaie de ratari, iar in final scorul a fost 24-19 pentru rusoaice, suficient pentru calificare, datorita numarului mai mare de goluri inscrise in deplasare. Cea mai buna jucatoare a noastra a fost Cristina Neagu, care a marcat o mare parte din golurile echipei, dar si Jelena Grubisic, cu o evolutie buna in poarta.

De cealalta parte, Dimitrieva si Ilina au orchestrat jocul CSKA-ului. Din pacate, la ultima faza Siraba Dembele a suferit o accidentare urata la glezna, iesind in lacrimi de pe teren.

Citeşte mai mult...
 
Romania incepe cu stangul Europenele! PDF Imprimare
Joi, 03 Decembrie 2020 21:16

Romania, a pierdut astazi meciul de debut la Campionatul European de Handbal din Danemarca, contra Germaniei, scor 19-22, dupa un meci destul de modest pe faza de atac a nationalei noastre.

Cele mai bune jucatoare pentru Romania, au fost Dumanska, cu multe interventii bune in poarta, Buceschi, si Popa, in timp ce nemtoaicele au prestat un meci solid, pe parcursul aproape intregii partide.

Citeşte mai mult...
 
Cristina Neagu depistat cu "Covid19" PDF Imprimare
Marţi, 06 Octombrie 2020 13:12

Iata comunicatul pe care CSM Bucuresti il ofera in legatura cu starea de sanatate a Cristinei Neagu:

ncă de la început, dorim să îi asigurăm pe toți fanii echipei noastre și ai Cristinei Neagu de faptul că starea generală de sănătate a sportivei este una bună, fiind în legătură permanentă cu staff-ul medical al echipei. Handbalista de la CSM București se află în izolare și se supune tuturor protocoalelor ce trebuiesc respectate. 

Testele repetate la care sunt supuse jucătoarele noastre au făcut ca situația să fie în permanență sub control. Ținem să precizăm că, înainte de a fi depistată pozitiv, Cristina Neagu nu a intrat în contact cu nicio altă coechipieră. 

Citeşte mai mult...
 
Romania 28 -27 Ungaria | Bravo fetelor!!! CALIFICARE!!! PDF Imprimare
Vineri, 06 Decembrie 2019 13:34

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană

 

Romania intalneste Ungaria in meciul decisiv pentru Main Round la CM din Japonia.

In prima repriza, am inceput foarte slab iar Cristina Neagu a fost anihilata marcand doar un gol din actiune, in rest extremele au mers bine, dar apararea modesta a permis Ungariei sa conduca la pauza.

Citeşte mai mult...
 
Romania pierde la limita un meci de infarct cu Muntenegru! PDF Imprimare
Miercuri, 04 Decembrie 2019 10:01

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană

 

Nationala Romaniei de handbal feminin, a pierdut in aceasta dimineata, din pacate la un gol, meciul decisiv cu Muntenegru, scor 27-26. Fetele s-au comportat astazi mult mai bine, Cristina Neagu ( foarte activa si la time-out), Iulia Dumanska si Elena Dache avand o prestatie indeosebi buna. Din pacate, nu a fost suficient sa conducem 3 sferturi din meci, in 5 minute, in mijlocul reprizei secunde pierzandu-se tot efortul pe niste greseli individuale, neoprite de pe banca de vreun time-out.

Astfel, Muntenegru se califica pentru urmatoarea faza , matematic, desi nu a avut o prestatie stralucita.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 1 din 5

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2021
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Sport Handbal