Total Media News

Handbal
CSM Bucuresti scrie istorie PDF Imprimare
Luni, 09 Mai 2016 07:23

 

       

 

   Echipa feminină de handbal CSM București este noua regină a Europei.

   Echipa Capitalei a câștigat finala Ligii Campionilor, scor 29-26 (13-12, 22-22, 25-25), cu Gyor (Ungaria), după aruncări de departajare de la 7 metri.

   

   Dupa ce in urma cu doua zile am fost martorii unei tragedii in sportul romanesc , sportul isi intoarce si cealalta fata si ofera un moment de glorie imens aceluiasi sport romanesc , greu incercat , dupa un meci pe care mai degraba l-am fi pierdut in cel mai pur stil romanesc...

   E drept , o performanta obtinuta si cu suportul "strainelor" dar.. ma incearca un sentiment de mandrie ! CSM si Romania sunt timp de un an pe Everestul handbalului European si Mondial !

   Golden Girls !


    CSM a jucat fenomenal și, pe lângă celelalte atuuri, a avut două jucătoare de excepție: portarul Jelena Grubisic, votată MVP-ul turneului Final 4, și Isabelle Gullden, golgeterul Ligii Campionilor. Bella a marcat 15 goluri în finala cu Gyor!

   ”Este un vis care s-a îndeplinit. Nimeni nu se aștepta să ajungem aici și să ridicăm trofeul deasupra capului. Sunt foarte fericită”, a declarat Grubisic la conferința de presă de la final.

    Meciul a fost demn de o finală de Liga Campionilor. În arena Laszlo Papp din Budapesta s-au întâlnit două echipe extrem de valoroase și de bine pregătite, iar echilibrul din teren a fost reflectat de tabela de scor. Niciuna dintre echipe nu a condus cu mai mult de două goluri.

 

Citeşte mai mult...
 
Romania castiga finala mica la CM ! Bravo , fetelor !! PDF Imprimare
Duminică, 20 Decembrie 2015 17:36




    Fetele noastre si-au respectat blazonul in finala mica si au invins Polonia de o maniera categorica , demonstrand faptul ca adeverata finala s-a jucat in semifinale impotriva Norvegiei . Jucatoarele lui Ryde au reusit inca un meci foarte bun si s-au impus la final cu scorul de 31-22 , impotriva unei nationale oscilante dar valoroase.

 

    Elevele lui Tomas Ryde au început perfect meciul și după zece minute conduceau cu o diferență de cinci goluri !

 

Citeşte mai mult...
 
Atat de aproape.. ! Romania este eliminata in prelungirile semifinalelor de Norvegia ! PDF Imprimare
Vineri, 18 Decembrie 2015 23:58

 

    Ne apasa un sentiment greu dupa aceasta semifinala. Desi Norvegia a intrat cu o diferenta destul de lejera la pauza , dupa o repriza in care micutele norvegience au depasit in repetate randuri defensiva noastra ,

     Romania a contrabalansat partida foarte bine in repriza a doua , fiind chiar foarte aproape sa castige in finalul meciului , cand in ultimele secunde ale timpului regulamentar Vali Ardean Elisei , a ratat o ocazie buna de a marca .

Cristina Neagu nu a mai putut fi factorul destabilizator la fel de pregnant ca in meciul contra danezelor din simplul fapt ca a putut fi anihilata destul de bine in aceasta partida , comparativ cu meciul din sferturi .

Prelungirile partidei le-au apartinut in mare parte norvegiencelor , care au profitat si s-au impus la doua goluri diferenta , pivotul lor , Heidi Loke , fiind aleasa jucatoarea partidei.

Paula Ungureanu a reusit din nou un meci foarte bun , oprind 3 lovituri de la 7 metri ale norvegiencelor , si reusind  in repetate randuri prin paradele sale sa readuca echipa in joc .

 

Citeşte mai mult...
 
CALIFICARE DRAMATICA ! Romania - Danemarca , 31-30 ! Suntem in semifinalele CM ! PDF Imprimare
Miercuri, 16 Decembrie 2015 23:55
     FANTASTIC !
     Romania invinge dramatic scor 31-30 nationala Danemarcei , si reuseste sa se califice in Semifinalele Campionatului Mondial de Handbal dupa o pauza de 10 ani de zile . 
   Succesul a fost de o maniera dramatica obtinut , chiar daca fetele noastre au dictat tonul partidei pe toata durata sa , diferenta de goluri ne fiind in niciun moment mai mare de 3 goluri in favoarea noastra. 
Cristina Neagu , Paula Ungureanu , Ada Nechita dar si echipa luata per ansamblu , au conlucrat extraordinar pentru obtinerea acestei mari performante care vine ca o surpriza dupa prestatia mai modesta din grupe , unde fetele noastre au fost invinse atat de Rusia , cat si de Norvegia sau Spania .
    Cristina Neagu a fost din nou catalizatorul echipei , reusind cateva curse de mare efect si spectacol , si reusind aproape jumatate din golurile noastre . Totusi , ea putea fi si "demon" dupa ce a ratat o lovitura de la 7m in ultima secunda de timp regulamentar .

Citeşte mai mult...
 
Fantastic !! Romania elimina Brazilia, campioana mondiala si se califica in sferturi ! PDF Imprimare
Duminică, 13 Decembrie 2015 23:12



SENZATIONAL !! La capatul unui joc fantastic , Romania elimina campioana mondiala la handbal , Brazilia, scor 25-22 . Acest rezultat vine ca o surpriza , echipa noastra plecand ca outisder in aceasta partida dupa infrangerile din grupa contra Rusiei , Norvegiei si Spaniei care nu dadeau prea multe sanse la o calificare , insa spiritul de lupta al fetelor noastre a biruit in aceasta seara.

 

La pauză, jucătoarele noastre conduceau cu 13-9, fiind pentru prima dată cînd am intrat în avantaj la pauză în fața unei echipe de top.

Fosta campioană mondială din 2013 n-a avut nici o șansă în repriza secundă, româncele impunîndu-se și după cele 30 de minute din partea a doua a jocului.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 4 din 6

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Handbal