Total Media News

Sporturi de iarana
Turneul celor 4 Trambuline - Borna 70- incepe azi! PDF Imprimare
Miercuri, 29 Decembrie 2021 16:33

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi în aer liber

Astazi la Oberstdorf pe Schattenberg Schanze, record 143,5 metri, stabilit de Sigurd Pettersen, are loc prima etapa a competitiei de la cumpana dintre ani, Turneul celor 4 Trambuline!

Ultimul castigator este Kamil Stoch ce a obtinut al 3-lea sau turneu din cariera dupa victoriile din Innsbruck si Bischofshofen.  De notat sunt de asemenea victoria in turneu, cu victorie in toate cele patru etape, ale lui Sven Hannawald in 2002, Kamil Stoch in 2018, si Ryoyu Kobayashi in 2019. Ryoyu a castigat si prima etapa a urmatorului Turneu, insa nu a mai reusit sa se impuna per total.

Citeşte mai mult...
 
Astazi incepe Cupa Mondiala de Ski Jumping! PDF Imprimare
Vineri, 19 Noiembrie 2021 15:01

All-clear for the World Cup opener in Nizhny Tagil

 

Astazi, incepe la Nizhny Tagil in Rusia, un nou sezon de sarituri cu schiurile, incepand cu ora 17.30. Astazi au loc calificarile, iar maine si poimaine vor avea loc competitiile propriu zise. Este prima oara cand sezonul de Cupa Mondiala la sarituri incepe in Rusia, anterior incepand in Kuusamo - Finlanda sau Wisla - Polonia.

Pentru trambulina cu dimensiunea la 134 de metri, mare favorit este detinatorul globului de cristal, Halvor Egner Granerud, de asemenea, Robert Johansson a facut mereu sarituri bune aici, dar nu pot fi exclusi din discutie nici austriecii prin Stefan Kraft, polonezii prin Kamil Stoch si Dawid Kubacki, sau germanii prin Markus Eisenbichler.

Pentru Romania, la startul calificarilor vor lua parte si doi tineri saritori, Andrei Feldorean, si Dani Cacina, cu prestatii bune amandoi in sezonul de vara.

Citeşte mai mult...
 
Sezonul de schi alpin a inceput in Austria - Soelden! PDF Imprimare
Luni, 25 Octombrie 2021 13:31

Marco Odermatt wins the season opener in Sölden for the first time

Pe ghetarul Rettenbach, din  traditionalul Soelden, a luat startul in weekendul ce tocmai a trecut, o noua editie de Cupa Mondiala, la schi alpin. Dupa un an dificil, pandemic, in tribunele austriece au luat loc si aproximativ 5,000 de spectatori, vaccinati, in fiecare zi de concurs, in care s-au disputat probe de slalom urias.

In competitia feminina, Marta Bassino, detinatoarea globului la urias, a dezamagit, abandonand, castigand Mikaela Shiffrin, urmata pe podium de Lara Gut, si Petra Vlhova.O alta favorita, Tessa Worley, a terminat doar pe locul 8 acest concurs de debut.

In concursul masculin de duminica, s-a impus Marco Odermatt, un schior complet, urmat de Roland Leitinger, surpriza gazdelor, la doar 7 sutimi, si Zan Kranjec din Slovenia.Marele favorit, Alexis Pinturault, a terminat doar pe locul 5. Si in acest an, s-a confirmat ca Soelden este locul propice pentru surprize pe podium, la inceput de sezon.

Citeşte mai mult...
 
A inceput drumul flacarii olimpice - Beijing 2022! PDF Imprimare
Miercuri, 20 Octombrie 2021 12:26

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare, foc şi în aer liber

 

    Flacăra olimpică a ajuns aseară la Atena și a urcat pe Acropole.
    Campionul olimpic de la Tokyo 2020, Stefanos Duskou, de la canotaj, a aprins altarul din fața Pantenonului de pe Acropola Atenei.
    Astăzi, pe Stadionul Panathenaic, e programată ceremonia de predare a flăcării Comitetului de Organizare a JO Beijing 2022.
Citeşte mai mult...
 
Cazatura oribila pentru Daniel Andre Tande! PDF Imprimare
Joi, 25 Martie 2021 20:53

Ar putea fi o imagine cu natură

Astazi, la ultima etapa de sarituri cu schiurile de la Planica(Slovenia), a avut loc in antrenamentele premergatoare echipei un eveniment teribil, in care a fost implicat norvegianul Daniel Andre Tande, fost campion mondial de zbor.

Acesta, imediat dupa iesirea de pe masa trambulinei a fost izbit de o pala de vant din lateral, deviat din traiectorie, si s-a izbit cu aproximativ 70km/h, de pamant, intr-un contact ce l-a lasat fara cunostinta.Apoi, a fost stabilizat si starea sa va mai fi monitorizata 24h, iar diagnosticul grav este de fractura a glaviculei pe care a avut loc contactul.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 3 din 14

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Sporturi de iarna