Total Media News

Sporturi de iarana
Campionatele Naționale de Sărituri cu Schiurile 2015 PDF Imprimare
Miercuri, 25 Februarie 2015 19:42

 

                        

    

    Veniți alături de noi la Râșnov să aflăm care sunt cei mai buni săritori cu schiurile din țară !
    Vă așteptăm weekend-ul acesta la ediția de iarnă a Campionatelor Naționale de Sărituri cu Schiurile, organizate de Federația Română de Schi Biatlon.

 

 

Citeşte mai mult...
 
Dana Haralambie a luat locul III la FIS Cup Hinterzarten, Germania PDF Imprimare
Duminică, 22 Februarie 2015 18:10

                             

 

    Dana  Haralambie a luat  locul  III la  FIS Cup Hinterzarten, Germania

    În acest weekend la Hinterzarten Dana a reuşit pentru prima oară să sară peste 90m într-o competiţie internaţională. Azi 22 februarie a înregistrat un rezultat de excepţie, prin săriturile ei de 98,5m şi 96,5m, clasându-se astfel pe treapta a treia a podiumului.
     La proba masculină, tot Eduard Torok a fost cel care s-a afirmat cu cea mai bună săritură a echipei de băieţi, atingând în concurs 94,5m (loc 40) deşi înainte de prima manşă reuşise 103m, şi se clasă pe a treia poziţie în clasamentul rundei de probă.

 

Citeşte mai mult...
 
World Cup Ladies, Rasnov 2015 PDF Imprimare
Joi, 08 Ianuarie 2015 12:47

                           World Cup Ladies, Rasnov 2015


                 

    Dupa succesul evenimentului de anul trecut, ne asteptam ca si anul acesta mii de persoane sa vina sa vizioneze cele doua etape programate pentru 7 si 8 februarie.

    Un eveniment sportiv de o asemenea anvergura nu este posibil fara sprijinul voluntarilor, amatori ai sporturilor de iarna si in special, iubitori ai sariturilor cu schiurile.

    Cei interesati sa faca parte din echipa de organizare a competitiei, sunt rugati sa trimita un e-mail la adresa: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 

   Multumesc  Sasha  Spulber !

 

Citeşte mai mult...
 
Stefan Kraft si 7 editii consecutive castigate de Austrieci in VierschanzenTournee PDF Imprimare
Marţi, 06 Ianuarie 2015 22:41

 

Hayboeck castiga etapa de la Bischofshofen iar Stefan Kraft turneul

  In fata numeroasei prezente austriece , se desfasoara la Bischofshofen ultima etapa a Turneului celor 4 Trambuline.


Thomas Diethart , in nota obisnuita , doar 122,5 metri , calificare fada. Kamil Stoch a reusit o saritura buna , 126,5 metri.
Peter Prevc , 133 metri , si primul loc provizoriu pentru sloven. Gregor Schlierenzauer , reuseste si el o saritura buna, 132 metri cu care va fi in top in mansa intai.Richard Freitag , castigator la Innsbruck doar 129,5 metri in prima mansa. Freund , intra in lupta pentru victorie cu ai sai 131 metri in prima mansa.

Nori Kasai , 132,5 metri , si el alaturi de ceilalti de mai sus intra in lupta la victorie , un turneu foarte constant pentru nipon .
Anders Jacobsen , nu suficient , doar 130,5 metri ...Kraft , reuseste 133,5 metri , o saritura foarte buna care aproape ii asigura "vulturul de aur ". Miki Hayboeck ,face spectacol cu 137,5 metri in prima mansa.
Simon Ammann destul de bine , 130,5 metri dar nu suficeint pentru victorie.
In mansa secunda , erau asteptate sariturile celor 2 austrieci la final . Pana atunci ...Kamil Stoch obtine doar 124,5 metri doar in mansa secunda , insa important e ca poate sari in conditii bune de sanatate pentru polonez.Freitag , un zbor foarte bun , 133,5 metri.  Simon Ammann , 136 metri , inssa din pacate cade din nou...ca la Oberstdorf. Apoi , Jacobsen , 136 metri , un zbor foarte bun . Freund , dezamageste , 128,5 metri . "Schlieri" dezamagitor , abia 130 metri in mansa secund , neputand sa emita pretentii pentru un podium de etapa . Peter Prevc , 134,5 metri , cu un stil foarte bun , si se poate declara multumit de turneul avut in acest an .

 

Citeşte mai mult...
 
Freitag domina la Innsbruck PDF Imprimare
Luni, 05 Ianuarie 2015 15:41

                             

     Etapa de ieri , este prima din acest an ce se disputa in Austria .

     Innsbruck e cea mai mica trambulina insa , dispunde de o tribuna foarte frumos construita , si destul de mare , incapatoare pentru impatimitii austrieci.

   Primul duel austriac. Diethart- Kofler . Detinatorul turneului , doar 117 metri , destul de putin. Kofler , dezamageste , doar 110 metri , saritura si turneu ratat .
    Severin Freund , sare senzational , 131 metri fiind lider provizoriu. Anders Jacbosen a sarit si mai bine in urmatoarele minute , 133,5 metri .
    Polonezul , Kamil Stoch , sare 127 metri , obtinand o calificare lejera. Piotr Zyla , sare surprinzator foarte lung , un zbor de 130,5 metri . Inca un norvegian , face spectacol , tanarul Johann Andre Forfang , 131,5 metri .
     Noriaki Kasai , primit din nou extraordinar de spectatori ca si Germania , sare 128,5 metri. Richard Freitag , extraordinar , 133,5 metri , zbor superb. Ammann sare si el bine , 132 de metri.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 9 din 14

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Sporturi de iarna