Total Media News

Expozitii
Expozitia CULOAREA GANDURILOR PDF Imprimare
Miercuri, 28 Octombrie 2015 08:12

 

                                            

     "Pictez pentru ca astfel pot fi fericita.Pictez pentru a evada din cotidianul de multe ori anost.Pictez pentru ca sunt eu cand pun un gand si o emotie in pensula.

      Va invit sa intrati intr-o lume fantastica a creaturilor colorate, prieteni care-mi spun povestile si care exprima franturi de viata.
       Sunt fiinte fabuloase, uneori intruchipate prin contururi curbe si culori tari ce se contopesc in compozitii echilibrate, felul in care lumea mi se infatiseaza in momentele de inspiratie.Titlurile tablourilor sunt strans legate de gandurile care ma insotesc in momentele cand pictez: "Ridica-ma", "Te privesc", "Dau de-a dura viata si ea pe mine" etc.
Citeşte mai mult...
 
EMOTII si CULOARE PDF Imprimare
Marţi, 29 Septembrie 2015 22:50

 

                                   

    Marea lectie a naturii devine si pentru Florin Prodan esentiala in constituirea unei viziuni artistice, a unui mod de a intelege si a transfigura realitatea.In fapt, atasamentul fata de miracolul realitatii tine de experienta directa a unui pictor de a picta in plain air, dincolo de senzatie , se afla o stiinta a exprimarii plastice.
Florin Prodan place privitorilor prin calitatea culorilor atent distilate pe paleta, generoase si tandre, melancolice si vitale, subtile si onctuoase.

   Creatia lui se potriveste perfect cu imaginile pictate, in fapt sensibile transfigurari ale unor emotii si delicate sentimente.

 

Citeşte mai mult...
 
Expozitia FEMEIA si MAREA PDF Imprimare
Sâmbătă, 18 Iulie 2015 18:49

  

       Galeria de Arta Elite Prof Art vă invită  in Cotroceni, strada Doctor Ioan Nanu Muscel nr. 13, București   la  :

 

                       

 

 

*

*

Citeşte mai mult...
 
expoziția PICTORI DE AZI LA BALCIC - Ediția 2015 PDF Imprimare
Vineri, 17 Iulie 2015 21:22


                 


                ELITE ART GALLERY vă invită la deschiderea oficială a expoziţiei

               PICTORI DE AZI LA BALCIC

semnată ILIE BOCA, VASILE CRĂIȚĂ – MÂNDRĂ, CORNELIA VICTORIA DEDU, ION GRIGORE, DUMITRU MACOVEI,  ELENA MURARIU,  EUGEN RAPORTORU ȘI CORNELIU VASILESCU, unul dintre cele mai importante proiecte ELITE ART GALLERY sub egida ELITE ART CLUB UNESCO şi care va avea loc luni, 20 iulie 2015, ora 17.30. Recital DUO VIOLLIN CELLO, Elena Albu – vioară, Camelia Iancu – violoncel. Va recita  Virginia Meheş.

   Expozitia s-a deschis pe data de 14 iulie 2015 pentru vizitare expoziția unei noi ediții a unuia dintre cele mai importante proiecte inițiate, dezvoltate și promovate de ELITE ART GALLERY sub egida ELITE ART CLUB UNESCO, intitulat PICTORI DE AZI LA BALCIC.

 

Citeşte mai mult...
 
Expozitia : „Bucuria culorii” PDF Imprimare
Sâmbătă, 04 Iulie 2015 13:23

 

                                  

    Galeria de Arta Elite Prof Art vă invită luni, 6 iulie 2015, ora 19.00, in Cotroceni, strada Doctor Ioan Nanu Muscel nr. 13, București, la vernisajul expoziției cu titlul „Bucuria culorii” a artistei vizuale Dr. Viorica Elena Stan.

    Sensibilitatea reprezintă un mijloc de exprimare a esențelor, din care rezultă un spațiu determinat de forme și perspective. Tablourile pictoriței Viorica Stan emană ludicul, echilibrul și căutarea spontaneității specifice post-impresionismului, dar ridică sentimentul privitorului dincolo de tendința artistică și oferă bucurie prin conturarea unor ferestre către lume. Un univers creionat de ochiul iubitor de natură, reflectat printr-o dublă  nuanță a luminii; o frumusețe interioară care caută mărci ale expresivității  în mediul înconjurător. Ne lăsăm surprinși de atenția prin care imaginea de ansamblu, subsumată temei peisajului, este particularizată printr-o tehnică a detaliului, în care tușele, atent studiate, oferă volum lumii bidimesionale și redau elemente din cotidian. 

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 22 din 35

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Expozitii