Total Media News

Expozitii
Expozitia « 10+ 10 PLUS » PDF Imprimare
Vineri, 26 Septembrie 2014 13:20

                          « 10+ 10 PLUS »

 

                     


     Expozitia « 10 + 10 PLUS », aflata la a treia editie se doreste a fi ca si la editiile trecute, o trecere in revista a ultimilor lucrari ale unui grup de artisti vizuali care an de an devine mai numeros, mai interesant, mai plin de spiritualitate.

 

Isi dau mana in Galeria de Arta Elite Prof Art artisti vizuali, pictori, sculptori, graficieni, ale caror lucrari nu tin seama nici de diferentele de varsta, nici de zonele geografice cuprinse in acest grup, nici de modul de exprimare.

Mulți dintre artiștii prezenți, astăzi, aici, sunt străluciți expozanți ai tinerei generații, care alături și împreună cu maeștrii artei contemporane românești, dau putere și curaj întregului grup 10 + 10 PLUS.

Expoziția « 10 + 10 PLUS » reunește, în cel mai pur chip al prieteniei, artiști plastici de o înaltă ținută estetică, cu spirit senin, cu politețe naturală, sinceră, fără mofturi și cu un altruism spontan și discret

Toți cei prezenți pe simeze sunt coarda ce vibrează intens și continuu, dominând o curată conștiință colectivă, într-o deosebită înălțare spirituală și artistică.

 

Citeşte mai mult...
 
Deschiderea Sediului Nou & Vernisajul Expoziției de Artă Românească și Universală PDF Imprimare
Luni, 22 Septembrie 2014 15:19

        Luni, 22 septembrie, de la orele 19:00,

     deschidere  noua locație  a  Casei de Licitatie si Galeria de Arta GRIMBERG   , din strada Postelnicului, numărul 12, sector 1, București.

                   

                                         

    Tot cu aceasta ocazie are loc și vernisajul Expoziției de Artă Românească și Universală., ce cuprinde peste 100 de opere de artă excepționale, propuse în prima parte a Licitației de Toamnă.

    Am pregătit și o serie  de  lucrări  inedite, unele în premieră pentru piața de artă românească. Printre acestea se numără o colecție de stampe japoneze, aparținând lui Katsushika Hokusai și Utagawa Yoshiiku, un album cu ilustrate din viața Familiei Regale a României, o  fotografie a  Papei  Pius  al  XII-lea, cu dedicație olografă rară, o sabie englezească Wilkinson, un manual de scrimă și multe obiecte decorative Art Nouveau.

Vă așteptăm cu drag!
Citeşte mai mult...
 
Expozitia TINERI ARTISTI PDF Imprimare
Miercuri, 10 Septembrie 2014 13:05

                       Galeriile   Elite  Art     - Mihaela Pandelescu
  va  invita   in  perioada    08.09.- 08.10.2014     la   expozitia  cu  vanzare                      

                    " TINERI  ARTISTI "

 

                     

                 

 

Citeşte mai mult...
 
Expozitia " PICTORI de azi la BALCIC " PDF Imprimare
Vineri, 15 August 2014 19:40

EXPOZIȚIA     ” PICTORI  DE  AZI  LA  BALCIC”


    

     Marți, 19 august 2014, orele 19.30 se vor deschide oficial porțile unuia dintre cele mai importante proiecte inițiate, dezvoltate și promovate de ELITE ART GALLERY sub egida ELITE ART CLUB UNESCO, intitulat PICTORI DE AZI LA BALCIC.

   Tabăra de creație la Balcic și expoziția rezultată din aceasta -Pictori de azi la Balcic- a devenit prin rigori specifice și implicare- programe de mecenat, elementul distictiv al ELITE ART GALLERY.

   Astfel peste 250 de artiști plastici au participat la taberele organizate în cadrul proiectului, 20.000 de cataloage tipărite, peste 50.000 de vizitatori și o impresionantă colecție de “balcicuri”.

   Printre artiștii participanți, se numără: Mihai Sârbulescu, Horea Paștină, Ilie Boca, Constantin Flondor, Marilena Murariu, Simion Crăciun, Virgil Parghel, Vasile Crăiță- Mândră, George Mircea, Ioana Crăciun- Dobrescu, Sanda Buțiu, Costin Neamțu, Cela Neamțu, Cristian Paraschiv, Doina Mihăilescu, Ana Ruxandra Ilfoveanu și lista continuă.

Citeşte mai mult...
 
Expozitia de pictura „ESTIVAL ART” PDF Imprimare
Marţi, 12 August 2014 15:31

                                Expozitia     „Estival Art”

organizata de Galeria de Arta Elite Prof Art in colaborare cu Hotelul Crowne Plaza in luna august a acestui an, reprezinta o incununare a nazuintelor organizatorilor dar si a succeselor obtinute pe linia promovarii artei romanesti si a artistilor vizuali contemporani.

                                       

   Pe simezele puse la dispozitie de Hotelul Crowne Plaza in foaierul Salii Magnolia, puteti admira lucrari ale unor artisti contemporani care expun alaturi, indiferent de varsta, experienta sau orice alt criteriu de departajare.

    Alaturi de artisti consacrati precum Radu Daranga, Theodor Vescu, Vergil Cojocaru, Constantin Daradici sau Neculai Iorga, se afla mai tinerii Petre Emanuel Ghergu, Carmen Vaideanu, Maria Stoian, Anamaria Lupulescu, Camelia Mitea, Cornelia Tersanski, Dan Dumitrascu Herdan, Dan Geleletu, Dorina Novac, Florin Teodorescu, Ioana Badea, Katharina Rosnowski – Germania, Liana Corb, Luminita Cornelia Nicolau, Maria Monica Gosoiu, Mircea Codrin, Roxana Sivache, Sebastian Constantin.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 28 din 35

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Expozitii