Total Media News

Timp liber
„Natura la microscop”, un modul al Şcolii de Vară de la Antipa PDF Imprimare
Vineri, 05 Iulie 2019 14:26

              Imagini pentru muzeul antipa


     Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” îi invită pe copiii cu vârste cuprinse între 9 și 14 ani să descopere „Natura la microscop”, un modul al Şcolii de Vară de la Antipa care va debuta pe 8 iulie 2019. Cursurile se vor desfășura de luni până vineri, între orele 10:15 și 12:15, în Sala Atelier de la etajul Muzeului.

      O parte din tainele ascunse ale naturii vor fi dezvăluite în această săptămână celor care vor dori să privească „natura la microscop”, sub coordonarea specialiștilor muzeului, Dr. Ana-Maria Krapal, Dr. Rozalia Motoc, Drd. Alexandra-Florina Popa, Drd. Andreea-Maria Brezeanu și Dr. Andrei Ștefan. Folosind instrumente științifice din propriul laborator, coordonatorii acestui curs le vor dezvălui copiilor aspecte inedite din misterioasa lume a vietăților microscopice și a structurilor mărunte din natură.

 

Citeşte mai mult...
 
Atelier de pictură pe ceramică - Wagner Arte Frumoase si Povesti ! PDF Imprimare
Vineri, 24 Mai 2019 09:13
           Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
    Sâmbătă 25 Mai, profesorul Ana Wagner le dă o nouă întâlnire micilor artiști la un Atelier de pictură pe ceramică! Se vor juca, vor face forme simpatice din ceramică și vor povesti despre culori, nuanțe și tonuri. La final, copiii vor lua acasă obiectele create.

    Ana Wagner, absolventă a Facultății de Arte Plastice, la clasa maestrului Ștefan Câlția, este fondator și coproprietar al Wagner Arte Frumoase si Povesti și designerul creațiilor Casei Wagner.
Cost atelier: 50 lei
Durată atelier: 60 minute
Orar:
Curs copii Tura I: 11:00
Curs copii Tura II: 15:00
Curs copii Tura III: 17:00

 

Citeşte mai mult...
 
Horoscop 2019 PDF Imprimare
Marţi, 01 Ianuarie 2019 07:36

                                  Horoscop 2019

                                         

    BERBEC:

    Berbecii pot învață o abilitate nouă, se pot descurcă într-un domeniu nou sau cei care deja sunt foarte pricepuți într-un domeniu pot capătă mai multă independența și creativitate în a-și pune în practică lucrurile pe care le știu. Unii pot să înceapă o afacere pe cont propriu pentru că Uranus e chiar în zona banilor la ei.

   TAUR:

   Pentru că au planetă Uranus chiar în zodia lor, se pot schimbă la nivel comportamental și atitudinal, dacă erau rezervați față de o anumită experiență de viață. Cei care sunt într-o relație pot capătă mai mult aplomb și mai multă independența în relație.

 

Citeşte mai mult...
 
TOP 5 Cele mai frumoase croaziere de iarnă. PDF Imprimare
Duminică, 23 Decembrie 2018 13:56

      La cât ajung tarifele pentru o vacanţă pe fluvii exotice

 

     Imagini pentru vas de croaziera poza

 

   Conform  mediafax.ro,Din Amazon până în Zambezi, sezonul de iarnă vine cu o ofertă bogată de croaziere pe fluvii exotice, care pornesc de la 4.500 de dolari de persoană, potrivit The Telegraph.

 

Malurile apelor din Botswana găzduiesc una dintre cele mai bogate faune din Africa, iar vastul Parc Naţional Chobe adăposteşte elefanţi, lei, girafe şi hipopotami. Croazierele pe fluviul Zambezi încep din Kasane, iar excursiile includ cascada Victoria, Cape Town şi Johannesburg. Preţul pentru o astfel de călătorie poate porni de la 9.500 de dolari pentru nouă nopţi.

Irrawaddy leagă cei mai înalţi gheţari din Himalaya de apele tropicale din Oceanul Indian, prin câmpiile vaste ale Myanmarului. Cele mai potrivite luni pentru croaziere sunt între noiembrie şi februrie, când căldura şi umiditatea sunt la niveluri coborâte. Croazierele pornesc din Mandalay, trec prin Bagan şi includ templul budist din Ananda. O astfel de excursie costă de la 3.500 de dolari pentru şapte nopţi.

 

Citeşte mai mult...
 
Topul ţărilor cu cei mai mulţi turişti din lume PDF Imprimare
Sâmbătă, 22 Decembrie 2018 14:59
    Imagini pentru turnul eiffel
 
   Conform  mediafax.ro,Franţa ocupă prima poziţie în topul ţărilor cele mai vizitate de turişti, cu 84,5 milioane de vizitatori anual, iar podiumul este completat de SUA şi Spania, potrivit Organizaţiei Mondiale de Turism.

   În ciuda faptului că localnicii sunt descrişi mai degrabă ca neospitalieri şi a limbii care reprezintă pentru mulţi o barieră, Franţa s-a situat pe primul loc.

    Pentru că este accesibilă din multe ţări europene, are multe obiective turistice, mâncare bună, vinuri excepţionale, coaste frumoase şi o capitală superbă, Paris.

    SUA înregistrează 77,5 milioane de vizitatori anual. Printre atracţiile turistice se numără oraşele New York, Las Vegas, Los Angeles, Florida şi multe altele din cele 50 de state diverse.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 1 din 11

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Actualitate Timp liber