Total Media News

Total Media News
Expozitia de Pictura PDF Imprimare Email
Luni, 11 Martie 2024 11:32
                May be an image of 1 person and text
    Vă invităm la vernisaj!
    Pe simeze lucrari de: Marilena Ghiorghita, Rebeca Dumitru, Mariana Raducanu, Cristina Eleonora Petre, Oana Savin, Marina Antonescu, Ovidiu Cucu, Catalina Armeanu, Alexandru Ionescu, Daniel Munteanu CreatordeImagini si mai tinerii nostri expozanti Ioana Emilia Tita - 14 ani si Bogdan Constantin Dragos - 13 ani.
Grafica: Daniel Munteanu CreatordeImagini
    Moment muzical surpriza oferit de Asociatia Culturala Bucuriile Muzicii
    Prezinta : Ana Maria Maciuca - critic de arta

     Va asteptam cu drag!
*
*
Citeşte mai mult...
 
Campionatul National de Freestyle PDF Imprimare Email
Luni, 11 Martie 2024 09:21

Ar putea fi o imagine cu 8 persoane, persoane făcând arte marţiale şi text

  

Avem deosebita plăcere și onoare de a vă invita să participați la Campionatul National de Freestyle Kickboxing, organizat in data de 16 Martie 2024, la Sala Sporturilor BRAZI, Jud. Prahova, Comuna Brazi de Sus, DJ140, Brazii de Sus, Str. Lalelelor, Nr. 8
Ultima zi de inscriere este 09 Martie 2024
Probele de concurs sunt:
1.Freestyle Semi,
2.Freestyle Light,
3.Freestyle Kick,
4.Freestyle K1 Light,
5.Freestyle Kickboxing,
6.Freestyle K1,
7.Muay Boran,
8.Freestyle Hapkido,
9.K1 Taekwondo,
10.Pillow Figfht,
11.Freestyle Full,
12.Freestyle Pillow,
13.Freestyle Sword,
14.Freestyle Nunchaku,
15.Freestyle Nunchaku Kick,
16.Freestyle Weapons,
17.Freestyle Kata,
18.Freestyle Kata Sincron,
19.Freestyle Forms,
21.Freestyle Forms Sincron,
22.Freestyle Weapons Forms,
23.Freestyle Weapons Forms Sincron,
24.Freestyle Power,
25.Freestyle Breaking,
26.Freestyle Self Defence,
27.Tameshiwari,
28. Jissen Do Karate,
29.Kata Jissen Do
Condiții de intrare in concurs:
- Structurile sportive sa fie afiliate la Federația Română de Freestyle Kickboxing şi cu taxele plătite pentru anul 2024.
- legitimație sportiv FRFK.
- asigurare medicală.
- viză medicală sportivă.
- declarație pe propria răspundere (pentru adulți).
- declarație din partea părinților/ tutorelui (pentru minori).
- buletin/certificat de naștere.
- achitarea taxelor de concurs.
FORȚA ȘI ONOARE!
Povestea merge mai departe.
După un weekend de relaxare, săptămâna viitoare din nou la lupta...O competiție puternica cu o miză uriașă, titlul de campion național FRFK.
Mult succes copii, succes KME ROMÂNIA!
*
Citeşte mai mult...
 
Protocolul de aprobare a campionatelor naționale organizate de federațiile sportive naționale PDF Imprimare Email
Duminică, 10 Martie 2024 09:13
                   Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, redacţie şi text
 
 "
Președinta Agenției Naționale pentru Sport, Elisabeta Lipa, și ministrul educației, Ligia Deca, au semnat astăzi Protocolul de aprobare a campionatelor naționale organizate de federațiile sportive naționale în sporturi olimpice pentru care vom acorda bursă de merit elevilor de gimnaziu și liceu în anul școlar 2024-2025.
Ca efect direct al Legii învățământului preuniversitar, elevii de gimnaziu și liceu care au obținut medalii de aur la campionatele naționale organizate de federațiile sportive naționale în sporturi olimpice beneficiază de bursă de merit din bugetul Ministerului Educației.
"

Campionatele naționale sunt arena în care se conturează nu doar performanțe sportive excepționale, ci și destine model pentru generațiile viitoare. Fiecare tânăr campion care câștigă o bursă de merit își inspiră colegii să urmeze aceeași cale a perseverenței și curajului. Dintre ei, vor răsări viitorii campioni europeni, mondiali sau olimpici care vor reprezenta România și ne vor face mândri. Chiar și dacă nu vor merge mai departe către sportul de performanță, formarea voinței, a disciplinei și asumarea valorilor asociate sportului sunt materialul din care sunt clădiți campionii în orice domeniu. Suntem martorii unor generații ce construiesc drumuri spre excelență, iar Agenția Națională pentru Sport este cu mândrie alături de fiecare pas făcut pe acest drum” a declarat Elisabeta Lipă, Președintele Agenției Naționale pentru Sport.

Sute de elevi participă în fiecare an la campionatele naționale de baschet, atletism, canotaj, scrimă, tenis și alte sporturi olimpice. Acești elevi sunt un model de perseverență, devotament și curaj pentru colegii lor. E important să le recunoaștem rezultatele și să-i susținem în drumul lor spre performanță! Estimăm că aproximativ 30.000 de elevi vor beneficia de burse de merit anul viitor școlar pentru performanțele lor sportive! Succes, dragi elevi, și felicitări pentru munca voastră de zi cu zi!, a declarat Ligia Deca, Ministrul Educației.

Lista campionatelor naționale, realizată cu sprijinul ANS, este accesibilă în cadrul protocolului publicat ► AICI.

 

*

** foto  Ligia  Deca

 

*

  -  deci  Sportul  este  de  doua  feluri : Olimpic si  Neolimpic ??

Citeşte mai mult...
 
Unde mai găsești apartamente sub 60.000 de euro în București PDF Imprimare Email
Joi, 07 Martie 2024 12:52
    

                         Proiect bloc 5 apartamente lux – 4 etaje retras - Floreasca, Bucuresti

   "Zonele din București în care mai poți cumpăra un apartament de 45-55 de mp cu maxim 60.000 de euro; Apartamente noi sau vechi, care sunt mai generoase; Ce au apartamentele noi în plus/minus;
   Statisticile imobiliare ale Anunțul Telefonic arată că prețul mediu al unui apartament cu două camere a depășit plafonul de 70.000 de euro din 2021 încoace, în ultimele luni tinzând chiar către 80.000 de euro. Apartamentul cu două camere este achiziția cea mai des întâlnită atât în domeniul investițiilor imobiliare – pentru că sunt cele mai căutate și la închiriere - cât și în programul Noua Casă, fiind cele mai accesibile case cu un avans mic și un credit minim, în jur de 60.000 de euro. Pe www.anuntul.ro găsiți peste 1.200 de anunțuri de vânzare a apartamentelor cu două camere în București, dar puține dintre ele mai au prețuri de sub 60.000 de euro. Este o realitate întâlnită în întreaga piață imobiliară.
Citeşte mai mult...
 
Doi tineri din Moldova au inventat un dispozitiv autonom de generare a apei potabile PDF Imprimare Email
Joi, 07 Martie 2024 09:30

Doi tineri din Moldova au inventat un dispozitiv autonom de generare a apei potabile şi pentru irigarea în agricultură

  

                        (VIDEO) Doi tineri din Moldova au inventat un dispozitiv autonom de generare a apei potabile şi pentru irigarea în agricultură | PiataAuto.md - Site-ul lumii auto din Moldova

    "Principiul fizic de generare a apei este similar cu cel folosit la dezumidificatoare şi aparate de aer condiţionat. În aer există întotdeauna umiditate, care poate fi extrasă dacă se creează condiţii de condensare a apei. Iar cei doi tineri au creat un circuit complet de refrigerare, cu compresor, evaporator, valvă de expansiune, iar într-o zonă a circuitului agentul de refrigerare a junge la o temperatură foarte joase, răcind ţevi de cupru.
    Acele ţevi reci, amplasate într-o reţea pentru a avea suprafaţă mai mare, condensează apa din aer, iar acea apă e acumulată apoi într-un rezervor. Cei doi tineri ne-au spus că au preferat să folosească iniţial agent de refrigerare R32, care are şi gaz în el şi era cea mai ecologică opţiune, dar ulterior au ales o altă variantă considerată ecologică, R134a."
     *
Citeşte mai mult...
 


Pagina 6 din 1130

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri