Total Media News

Total Media News
UNTRR organizează un protest autorizat în fața Parlamentului European PDF Imprimare Email
Duminică, 23 Decembrie 2018 19:12
            UNIUNEA NATIONALA A TRANSPORTATORILOR DIN ROMANIA organizează alături de asociațiile membre IRU din țările est-europene și alte țări afectate de măsurile conținute de Pachetul Mobilitate 1 bazate pe propunerile restrictive ale Alianței Rutiere a Statelor din Vestul UE, un protest autorizat în fața Parlamentului European care va decide pe 10.01.2019  și soarta transportatorilor rutieri români!
                                             

     Transportatorii români sunt chemați să se alăture protestului pentru stoparea adoptării Pachetului Mobilitate 1!
   
UNTRR informează că permisul pentru protest în orașul Bruxelles este așteptat pe 27 decembrie 2018. Cererea de protest este depusă pentru data de 10 ianuarie 2019, pentru 10 autocamioane și 600 de persoane care vor protesta în Piața Luxemburg (în fața Parlamentului European). După mai multe întâlniri cu autoritățile competente de la Bruxelles, reprezentanții transportatorilor sunt încrezători că le va fi acordat permisul de protest, deși sunt încă posibile schimbări datorate ultimelor evenimente de la Strasbourg, Paris și Bruxelles care vizează securitatea cetățenilor și măsurile de ordine publică speciale. Totodată, reprezentanții transportatorilor negociază autorizarea unei procesiuni de 120 de camioane pe centura Bruxelles care însă va fi mult mai dificil de obținut, având în vedere complexitatea efectelor și implicarea mai multor autorități competente din regiuni diferite, acest răspuns oficial al autorităților belgiene fiind așteptat până în data de 06 ianuarie 2019.
Citeşte mai mult...
 
TOP 5 Cele mai frumoase croaziere de iarnă. PDF Imprimare Email
Duminică, 23 Decembrie 2018 13:56

      La cât ajung tarifele pentru o vacanţă pe fluvii exotice

 

     Imagini pentru vas de croaziera poza

 

   Conform  mediafax.ro,Din Amazon până în Zambezi, sezonul de iarnă vine cu o ofertă bogată de croaziere pe fluvii exotice, care pornesc de la 4.500 de dolari de persoană, potrivit The Telegraph.

 

Malurile apelor din Botswana găzduiesc una dintre cele mai bogate faune din Africa, iar vastul Parc Naţional Chobe adăposteşte elefanţi, lei, girafe şi hipopotami. Croazierele pe fluviul Zambezi încep din Kasane, iar excursiile includ cascada Victoria, Cape Town şi Johannesburg. Preţul pentru o astfel de călătorie poate porni de la 9.500 de dolari pentru nouă nopţi.

Irrawaddy leagă cei mai înalţi gheţari din Himalaya de apele tropicale din Oceanul Indian, prin câmpiile vaste ale Myanmarului. Cele mai potrivite luni pentru croaziere sunt între noiembrie şi februrie, când căldura şi umiditatea sunt la niveluri coborâte. Croazierele pornesc din Mandalay, trec prin Bagan şi includ templul budist din Ananda. O astfel de excursie costă de la 3.500 de dolari pentru şapte nopţi.

 

Citeşte mai mult...
 
Topul ţărilor cu cei mai mulţi turişti din lume PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 22 Decembrie 2018 14:59
    Imagini pentru turnul eiffel
 
   Conform  mediafax.ro,Franţa ocupă prima poziţie în topul ţărilor cele mai vizitate de turişti, cu 84,5 milioane de vizitatori anual, iar podiumul este completat de SUA şi Spania, potrivit Organizaţiei Mondiale de Turism.

   În ciuda faptului că localnicii sunt descrişi mai degrabă ca neospitalieri şi a limbii care reprezintă pentru mulţi o barieră, Franţa s-a situat pe primul loc.

    Pentru că este accesibilă din multe ţări europene, are multe obiective turistice, mâncare bună, vinuri excepţionale, coaste frumoase şi o capitală superbă, Paris.

    SUA înregistrează 77,5 milioane de vizitatori anual. Printre atracţiile turistice se numără oraşele New York, Las Vegas, Los Angeles, Florida şi multe altele din cele 50 de state diverse.

 

Citeşte mai mult...
 
Earthrise: 50th anniversary of the pioneering Apollo 8 moon mission PDF Imprimare Email
Vineri, 21 Decembrie 2018 12:38
The famous Earthrise photo

The famous Earthrise photo(Credit: NASA)


Fifty years ago today, a space mission lifted off that would change our world forever. Born in the depths of the Cold War and launched at a time of national turmoil, Apollo 8 was more than a great scientific and engineering feat. Sending three men to circle the Moon in a fragile capsule involved a string of achievements – they became the first human beings to see the Earth from space as an entire planet, traveled farther from home than anyone in history, and in the process all but ended the Space Race. As you might expect, the story of Apollo 8 is a fascinating one.

  • Commander Frank Borman
Citeşte mai mult...
 
Nokia Corporation financial calendar for 2019 PDF Imprimare Email
Joi, 20 Decembrie 2018 14:03       Nokia Corporation financial calendar for 2019


     In this stock exchange release Nokia provides its financial calendar for 2019, which includes the planned publication dates of its financial reports.

Planned publication dates for Nokia's financial reports in 2019:

  • report for Q4 2018 and full year 2018: January 31, 2019;
  • report for Q1 2019: April 25, 2019;
  • report for Q2 2019 and half-year 2019: July 25, 2019; and
  • report for Q3 2019 and January-September 2019: October 24, 2019.

Publication of "Nokia in 2018"
Nokia plans to publish its "Nokia in 2018" annual report, which includes the review by the Board of Directors and the audited annual accounts, in week 12 of 2019.

Nokia's Annual General Meeting
Nokia's Annual General Meeting 2019 is planned to be held on May 21, 2019.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 8 din 858

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Ştiri