Total Media News

Total Media News
Comisia de Recurs a FRF a decis inlaturarea sanctiunii de opt puncte in cazul FC Vaslui PDF Imprimare Email
Vineri, 08 Noiembrie 2013 22:40

    Comisia de Recurs a Federaţiei Române de Fotbal (FRF) a decis, joi, înlăturarea sancţiunii disciplinare de opt puncte aplicată echipei FC Vaslui ca urmare a unei hotărâri a Comisiei de Disciplină, din data de 2 octombrie, informează frf.ro.

                                                 

   "În data de 7 noiembrie 2013, Comisia de Recurs a Federaţiei Române de Fotbal, în dosarul 153/CR/2013 prin decizia nr. 153, a pronunţat următoarea soluţie: «Admite recursul. Desfiinţează hotărârea C.D. nr. 128/02.10.2013. Înlătură sancţiunea disciplinară cu 8 (opt) puncte aplicată SC Sporting Club SA. Definitivă şi executorie pe plan intern»", este comunicatul Comisiei de Recurs al FRF.

    În data de 2 octombrie, echipa FC Vaslui a fost sancţionată cu scăderea a opt puncte din cele acumulate în actuala ediţie a Ligii I de către Comisia de Disciplină a FRF, ca urmare a litigiului cu agentul de jucători Ionel Codoban. "Prin prezenta vă aducem la cunoştinţă că în şedinţa Comisiei de Disciplină din data de 2 octombrie 2013 s-a hotârât respingerea cererii de repunere pe rol formulată de SC Sporting Club SA Vaslui, ca neîntemeiată. Respingerea contestaţiei la executare şi cererea de suspendare a executării, ca inadmisibile. În baza art.24, lit. C, pct. 1, lit. b din Regulamentul privind Statutul şi Transferul Jucătorilor de Fotbal, decide sancţionarea SC Sporting Club SA Vaslui cu interzicerea dreptului de a transfera şi sau legitima jucători în calitate de club cesionar; scăderea de puncte asupra celor acumulate în campionat de echipa de categoria cea mai ridicată - de punctare 8 puncte; pentru perioada 25.07.2013 – 08.08.2013 – 2 puncte; 09.08.2013 – 23.08.2013 – 2 puncte; 24.08.2013 – 09.09.2013 – 2 puncte; 10.09.2013 – 24.09.2013 – 2 puncte", se menţiona într-o scrisoare a comisiei adresată FC Vaslui şi publicată în octombrie pe www.frf.ro.

Citeşte mai mult...
 
Prefectura Vaslui a blocat organizarea referendumului în Pungeşti in privinta gazelor de şist PDF Imprimare Email
Vineri, 08 Noiembrie 2013 20:45

         Prefectura Vaslui a blocat organizarea referendumului în comuna Pungeşti cu privire la consultarea populaţiei pe tema explorării şi exploatării gazelor de şist, după ce instituţia a dat în judecată, vineri, într-un nou proces, autorităţile locale din Pungeşti.


    Prefectura Vaslui a dat din nou în judecată Consiliul Local Pungeşti şi a solicitat în instanţă anularea hotărârii prin care autorităţile deliberative din Pungeşti au hotărât organizarea unui referendum prin care populaţia să fie consultată cu privire la interzicerea explorării şi exploatării gazelor de şist.

    Acţiunea Prefecturii Vaslui vine la o zi după ce prefectul judeţului, Radu Renga, anunţa că organizarea referendumului în Pungeşti se desfăşoară conform calendarului, în acest sens fiind desemnat şi preşedintele Biroului Electoral de Circumscripţie, în urma tragerii la sorţi la Tribunalul Vaslui.

Citeşte mai mult...
 
GOODWINE martie 2013 impune noi standarde pentru evenimentele de vin din Romania PDF Imprimare Email
Vineri, 08 Noiembrie 2013 16:31

            Targul International de Vinuri GoodWine, editia martie 2013, si-a consolidat pozitia de cel mai important eveniment dedicat vinului din Romania, cei peste 100 de expozanti si subexpozanti atragand peste 10,000 de vizitatori.

                   

     “La cea de a noua editie GoodWine am inregistrat cu satisfactie o crestere a numarului vizitatorilor cu douazeci la suta fata de editia din toamna, acest lucru demonstrand ca interesul pentru vinurile romanesti de calitate este pe un trend ascendent,” a declarat Andrei Iva, Director General GoodWine.

     Expozantii si subexpozantii -  producatori  romani, importatori, distribuitori si companii din domenii conexe, au prezentat vizitatorilor peste 1.000 de vinuri, din care peste 100  au fost lansari si premiere.

Citeşte mai mult...
 
Sapte modalitati de a va intari sistemul imunitar rapid PDF Imprimare Email
Vineri, 08 Noiembrie 2013 08:44

    O minte si o inima fericite sunt baza necesara pentru cele sapte modalitati pe care le vom enumera in acest articol.

    Nu permiteti anxietatii si stresului din societatea zilelor noastre sa va demoralizeze.

 

                         

      O preocupare constanta catre spiritualitate, meditatia, qigong, yoga sau aikido va pot ajuta pe termen lung sa aveti o atitudine pozitiva. Urmariti sa cultivati calmul si detasarea. Nu este acelasi lucru cu indiferenta. Este o stare a mintii care va permite sa dati randament maxim fara anxietate sau asteptari exagerate, ce pot conduce la dezamagiri.

      1. Un regim natural de baza este vital. A consuma cruditati, mancare organica si vegetariana, evitand consumul de zahar, indulcitori artificiali si fast-food va scuteste sistemul imunitar de a lupta cu o supraincarcare cu toxine datorata alimentelor procesate si snacksurilor.

Citeşte mai mult...
 
Arbitri din Portugalia si Serbia la meciurile Romaniei cu Grecia PDF Imprimare Email
Joi, 07 Noiembrie 2013 22:08

    Partidele echipei naţionale a României din deplasare şi de pe teren propriu cu Grecia, din cadrul barajului de calificare la CM 2014, vor fi conduse de brigăzi de arbitri din Portugalia, respectiv Serbia, informează, joi, site-ul oficial al FRF.

                                                      

   Partida tur, programată pe Stadionul Georgios Karaiskakis din Pireu, în 15 noiembrie, de la ora 21.45, va fi condusă de o brigadă de arbitri din Portugalia, alcătuită din Pedro Proenca (central), Bertino Cunha Miranda (arbitru asistent), Jose Tiago Garcias Bolinhas Trigo (arbitru asistent) şi Nuno Duarte Pereira Gomes (rezervă). Oobservator pentru arbitri a fost desemnat spaniolul Juan Antonio Fernandez Marin, iar observator de joc finlandezul Pertti Alaja.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 766 din 1131

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri