Total Media News

Total Media News
Romanii Oana Harabagiu , Tiberiu P. , Stelian P. si Adrian F. vor incerca sa cucereasca Everestul PDF Imprimare Email
Marţi, 22 Octombrie 2013 11:28

          Cea mai tânără echipă formată din alpiniştii români Oana Harabagiu (23 de ani), Tiberiu Pintilie (29 de ani), Stelian Păvălache (36 de ani) şi Adrian Fako (25 de ani) va încerca să cucerească vârful Everest, pe ruta nordică, în sezonul de primavară 2014.

                                                                                

     Expediţia Everest 2013-2014 se va desfăşura în două etape, prima urmând să înceapă în 28 octombrie în India şi va consta în escaladarea unor vârfuri de peste 6.000 de metri pentru antrenament, cât şi în testarea echipamentelor electronice şi de transmie prin satelit. Cea de-a doua etapă, ascensiunea pe Everest, se va desfăşura în perioada aprilie-iunie 2014.

     În cadrul unei conferinţe de presă, secretarul de stat Carmen Tocală, a transmis echipei un mesaj de încurajare şi de susţinere:

Citeşte mai mult...
 
Casele de langa Bucuresti, scoase la vanzare la preţuri de apartamente in Capitală PDF Imprimare Email
Marţi, 22 Octombrie 2013 10:54

     Casele pe pământ construite lângă Bucureşti au ajuns să coste în unele cazuri mai puţin decât un apartament din oraş, potrivit unei analize, astfel o casă în Comuna Berceni, de 260 metri pătraţi, este scoasă la vânzare la preţul la care se vinde un apartament cu două camere.

                                     

    Astfel, pentru un apartament cu două camere din Bucureşti, preţul mediu solicitat de proprietari este de circa 53.000 euro, iar cu 52.000 de euro este scoasă la vânzare o casă în comuna Berceni, construită în 2010, cu o suprafaţă de 260 de metri pătraţi, cu parter şi cu etaj, potrivitImobiliare.net.

Citeşte mai mult...
 
Cand vine iarna in Romania PDF Imprimare Email
Luni, 21 Octombrie 2013 16:10

             Primele ninsori sunt preconizate de la 1 noiembrie, la munte, iar după 20 noiembrie se vor extinde la nivelul întregii ţări, a spus luni, în videoconferinţa de la MAI, directorul Administraţiei Naţionale de Meteorologie, Ion Sandu.

                         

    Ion Sandu a precizat că dacă în decembrie va fi mai frig, în lunile ianuarie şi februarie temperaturile vor fi apropiate de norme. El a adăugat că în luna ianuarie temperatura medie va fi în jurul valorii de minus trei grade.

     Directorul ANM a avertizat însă că există şi posibilitatea ca în ianuarie şi februarie să existe o săptămână sau 10 zile când temperaturile să scadă şi până la minus 15 grade sau minus 20 de grade.

Citeşte mai mult...
 
Adrian Năstase rămâne avocat în Baroul Bucureşti PDF Imprimare Email
Luni, 21 Octombrie 2013 15:44

           Consiliul Baroului Bucureşti a decis, luni, că Adrian Năstase poate rămâne avocat, apreciind că faptele care au stat la baza condamnării fostului premier nu au afectat calitatea de avocat, a anunţat, luni, decanul instituţiei, Ion Ilie Iordăchescu.

                                 

      Decanul Baroului Bucureşti, Ion Ilie Iordăchescu, a spus că luni, în şedinţa Consiliului, s-a luat hotărârea completarea motivaţiei hotărârii de menţinere pe tabloul avocaţilor a lui Adrian Năstase.

       "Completarea este în următorul sens, şi anume: au fost aduse argumente că faptele care au stat la baza condamnării avocatului Adrian Năstase nu au afectat profesia de avocat", a precizat Iordăchescu.

Citeşte mai mult...
 
Ponta vrea interventie "fara complexe" la proteste violente PDF Imprimare Email
Vineri, 18 Octombrie 2013 22:30

            Premierul Ponta l-a anunţat pe ministrul de Interne că jandarmii au mandat clar din partea sa să acţioneze "fără complexe" atunci când protestele depăşesc "linia roşie" şi se transformă în agresiuni şi ameninţări,arătând că România nu se poate întoarce la perioada când legionarii "îşi făceau de cap".

                                                       

   "Vreau să daţi un semnal foarte clar de respectare a legii. Există o linie roşie peste care nu accept să se treacă. Colegul nostru, domnul Barbu, a fost agresat. Nu e vorba de domnia sa, că e bărbat, rezistă, e vorba de faptul că nu ne întoarcem la anii '30, când îşi făceau legionarii de cap pe străzile Bucureştiului. Cât timp protestele sunt paşnice, jandarmii au procedat foarte bine, foarte elegant, dar în momentul în care se trece linia roşie şi vorbim de agresiuni, ameninţări, blocarea unor drumuri, aveţi din partea mea mandat foarte clar de intervenţie conform legii", i-a spus Ponta ministrului de Interne, Radu Stroe, în şedinţa de guvern.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 778 din 1131

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri