Total Media News

Total Media News
PROTEST IN CAPITALA: Sute de persoane manifestează împotriva proiectului de la Roşia Montană PDF Imprimare Email
Duminică, 01 Septembrie 2013 21:35

            Câteva sute de persoane protestează în Capitală faţă de proiectul de exploatare minieră de la Roşia Montană, promovat de Guvern într-un proiect de lege aprobat în această săptămână

                   

     PROTEST ÎN PIAŢA UNIVERSITĂŢII: Sute de persoane manifestează împotriva proiectului de la Roşia Montană (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

     22.15 UPDATE Protestul continuă la Universitate, manifestanţii s-au aşezat pe stradă, blocând traficul pe un sens

      Sute de manifestanţi protestează în continuare la Universitate faţă de proiectul de la Roşia Montană, o parte dintre ei aşezându-se pe carosabil şi blocând traficul auto pe sensul de mers dinspre Piaţa Romană, în timp ce pe celălalt sens se circulă.

     Manifestanţii împotriva proiectului de la Roşia Montană, adunaţi de la ora 17.00 la Universitate, au mers în marş până în Piaţa Victoriei, la sediul Guvernului, unde au protestat timp de peste o oră, după care au revenit în Piaţa Universităţii.

 

      Acolo, jandarmii erau aşezaţi în dispozitiv pentru a-i direcţiona către fântână şi a evita ocuparea carosabilului.

    Unii protestatari s-au aşezat însă pe bulevard, blocând circulaţia pe sensul de mers dinspre Piaţa Romană spre Piaţa Universităţii. Pe celălalt sens se circulă normal.

Citeşte mai mult...
 
Bulimar, două medalii de AUR şi una de bronz. Izbaşa una de ARGINT, la reuniunea din Olanda PDF Imprimare Email
Duminică, 01 Septembrie 2013 21:31
         Gimnasta Diana Bulimar a câştigat, duminică, medaliile de aur în finale la bârnă şi sol, respectiv una de bronz la paralele, iar Sandra Izbaşa a obţinut medalia de argint la sol, la reuniunea de la Alphen aan den Rijn (Olanda).                               

               Diana Bulimar (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

     Diana Bulimar a fost notată cu 14.533 în finala de la bârnă şi cu 14.300 la sol, cucerind medaliile de aur, în timp ce la paralele, cu nota de 13.733 a obţinut medalia de bronz.

     La rândul său, Sandra Izbaşa a obţinut medalia de argint la sol, cu nota de 14.133.

Sâmbătă, la aceeaşi competiţie, Diana Bulimar a cucerit medalia de aur în finală la individual-compus, cu un total de 57.533 puncte, fiind urmată pe podium de Elisabeth Seitz (Germania, 54.833) şi de Noel van Klaveren (Olanda, 54.667).

Citeşte mai mult...
 
Aproximativ 3.000 de cai, in centrul unui nou scandal al carnii in Europa PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 31 August 2013 23:17

            Filiera cărnii de cal este afectată din nou de un trafic, în Europa, cu carne improprie consumului, care ar viza cel puţin 3.000 de cai, după scandalul lasagnei cu carne de cal din iarnă.

                      

            Aproximativ 3.000 de cai, în centrul unui nou scandal al cărnii în Europa (Imagine: Ciprian Sterian/ Arhiva Mediafax Foto)

      "Apreciem la 3.000 numărul cailor exportaţi de filiera vizată", a declarat pentru AFP procurorul Brice Robin, precizând că o procedură judiciară a fost lansată la sfârşitul lui iunie, de către autorităţile în domeniul sănătăţii din Marsilia, competente în trei regiuni în sudul Franţei.

    "Aceasta este o filieră cu Belgia", a subliniat el. "Caii par să provină din Olanda, Belgia, Franţa şi Spania", a precizat procurorul.

"Există nereguli care au fost constatate", şi anume "în privinţa documentelor de identificare a cailor prezentate abatorului", a mai spus acesta.

Citeşte mai mult...
 
Simona Halep s-a calificat în optimi la US Open PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 31 August 2013 23:09

     Jucătoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numărul 21 şi locul 19 WTA, s-a calificat, sâmbătă, în optimi la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, informează site-ul oficial al competiţei.

            

   Halep a învins-o, în turul trei, cu scorul de 6-1, 6-0, după 51 de minute de joc, pe Maria Kirilenko (Rusia), cap de serie numărul 14 şi locul 17 WTA.

     În optimi, Simona Halep o va întâlni pe învingătoarea partidei dintre Svetlana Kuzneţova (Rusia), cap de serie numărul 27 şi 29 WTA, şi italianca Flavia Pennetta, locul 83 mondial.

    Jucătoarele calificate în optimi la US Open primesc câte 165.000 de dolari.

 

Citeşte mai mult...
 
Interese la 2.000 m altitudine: Cantonul Jepi din Bucegi se vinde cu strigare PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 31 August 2013 20:57

       Licitatia organizata, vineri, de Primaria Busteni, pentru vanzarea Cantonului Jepi din Bucegi si a terenului aferent, de 500 de metri patrati, cu pret de pornire de 22.000 de euro si la care s-au prezentat sapte ofertanti a fost amanata din cauza unor "neconcordante in documentele cadastrale".

 

   Licitatia a fost amanata dupa ce Primaria Busteni, care vineri a cerut un nou extras de carte funciara a imobilului, a constatat ca "a aparut o suprapunere cu un alt numar cadastral", a declarat Magdalena Pintec, secretarul comisiei de licitatie.

   Aceasta a explicat ca pentru acelasi teren exista doua numere cadastrale, motiv pentru care licitatia nu s-a mai putut desfasura, iar procedura a fost amanata pana la o data care va fi stabilita ulterior, "dupa clarificarea juridica a situatiei", transmite Mediafax.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 814 din 1130

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri